فعلا که انگار خرابه سایت![]()
فعلا که انگار خرابه سایت![]()
دوستان لطفا" وقتی درست شد ، اطــــــلاع رسانی کنید .
متشکریم .
از طرف دانشجوی دانشگاه خراب شده !
یه سئوال برام پیش اومده
چرا بچه های پیام نور این همه از دانشگاه گله دارند؟
مخصوصا بچه های مهندسی.مهندسی برق و نرم افزار و سخت افزار و.....
برای اینکه از دادن کنکور کارشناسی ارشد خلاص بشیم و یه ضرب و بدون کنکور بریم کارشناسی ارشد ، معدل کارشناسی ـمون باید چقدر باشه ؟
نظر من اينه كه چون امكانات كمه و انتظارات زياده از دانشجو خب مسلمه نارضايتي ماها رو درپي داره!یه سئوال برام پیش اومده
شما ساعت كلاسها-امكانات براي درسهاي عملي-اساتيد-امتحانات-روش نمره دهي و خيلي چيزاي ديگه رو با دانشگاه هاي ديگه مقايسه كن ميبيني ما داريم چه سختي هايي رو تحمل ميكنيم درصورتي كه براي رشته هاي ديگه اينطور نيست...معدلا بالا همه 7 يا 8 ترمه تموم ميكنن ولي ماها چي............
درسا سخت + كتابا قطور + استاد نصفه و نيمه + امتحاناي سخت + امكانات كم + ...یه سئوال برام پیش اومده
كلا بدبختيم
+
تاكيد ميكنم دوباره سگ بزنه به اين سايت گلستان كه تايم اعتراض تموم شد و من موندم :((
Last edited by hamidras; 25-01-2012 at 22:50.
ای گفتی درس رو تا نصف میگن و میان ترم هم از 3 یا 4 بالاتر نمیدن . هیچی حذفیات هم نداریم.
راستی دوستان کیا این ترم اقتصاد مهندسی داشتن؟ واسه شما هم جدول فاکتور ها رو نداده بودن؟
یکی جواب من رو بده ...
" برای اینکه از دادن کنکور کارشناسی ارشد خلاص بشیم و یه ضرب و بدون کنکور بریم کارشناسی ارشد ، معدل کارشناسی ـمون باید چقدر باشه ؟ "
استادا که درس نمیدن ..... با این هدف که میگن پیام نور فقط رفع اشکاله یه چی سر هم میکنن و میگن ..... فقط حرف میزننا ...... روش کارهاشون رو هم آخر ترم میگن که حال آدم رو بگیرن ........
امکانات هم به قول دوستان که واقعا کمه ....... ما الان آزمایشگاه عمومی کامپیوترمون درست و حسابی نبود و حالا موندم چه جوری میخوان آزمایشگاه مدارهای منطقی و الکترونیکی فراهم کنن
از همه بدتر که ما سال بالایی نداریم ....... اولین سالی هست که کامپیوتر اومده دانشگاهمون
من موندم ...... اون همه کتاب به اون زیادی رو چه جوری میخوان تو 10 - 15 جلسه بگن ؟؟؟؟؟؟؟؟ که میگن
این هم که از سیستمشون ...... از عمد خبر میدان که سیستم خراب شده که ما نریم اعتراض نکنیم
سلام. منظورم اصول 2 بود. به نظر من که آسون بود.
البته حق با شماست. اکثر امتحانای تستی اشکال داره که در نوع خودش شاهکاره! ظاهرا بعد طراحی سوالات حتی یک نفر هم اونو مرور نمیکنه که ببینه چه شاهکاری کردن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)