تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 905 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه پژو پارس دارم ک جدیدا وقتی نیم ساعت باهاش دور میزنم فوری چراغ چکش روشن میشه و خاموش میکنه وقتیم روشنش میکنم سنگین استارت میخوره و تو دور گرفتن خفه میکنه..بردم نمایندگی تنظیم موتور گفت مشکل از سیم کشیه بعد دادم سیم کشی گفتن هیچ مشکلی نداره الان خودشونم میگن معلوم نیس این ماشین چشه....کسی میدونه دردش چیه؟؟؟سنسور دور موتورم عوض کردم ولی هیچ تغییری نکرد
    این مشکلای نا مشخص معمولا از ECU و سیم کشی پیش میاد جایی به جز نمایندگی و تنظیم موتور معمولی هست که فقط بطور تخصصی به سیستم و سیمکشی برقی میرسه ( نه برقکار و دینام ) اگه اونجاها ببرید با دستگاه کامل چک می کنن و پیدا میشه
    اینکه میگید سنگین استارن می خوره یه مقدار جای شک داره که باتری و دینام و یا کابل های اصلی قطع می شند
    یعنی حتی قطعات درون دینام ممکنه اشه
    شما وقتی که اینطوری میشه چراغ هارو روشن کنید ببینید نورشون چطوره بعضی وقتا باتری مشکل دار میشه و این حالت رو بوجود میاره یعنی به نظر سالم میاد ولی یدفه قطع میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این مشکلای نا مشخص معمولا از ECU و سیم کشی پیش میاد جایی به جز نمایندگی و تنظیم موتور معمولی هست که فقط بطور تخصصی به سیستم و سیمکشی برقی میرسه ( نه برقکار و دینام ) اگه اونجاها ببرید با دستگاه کامل چک می کنن و پیدا میشه
    اینکه میگید سنگین استارن می خوره یه مقدار جای شک داره که باتری و دینام و یا کابل های اصلی قطع می شند
    یعنی حتی قطعات درون دینام ممکنه اشه
    شما وقتی که اینطوری میشه چراغ هارو روشن کنید ببینید نورشون چطوره بعضی وقتا باتری مشکل دار میشه و این حالت رو بوجود میاره یعنی به نظر سالم میاد ولی یدفه قطع میشه

ممنون امروز رفتم نمایندگی درستش کردن...مشکل از ECU بود

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یک سمند ef7 دارم مدل 90 که تا حالا 100000 کار کرده.
    وقتی کولر روشن میکنم تا چند دقیقه اول خوبه ولی بعدش ماشین به لرز میفته و حتی موقعی که کولر خاموش میکنم هم این لرز ادامه داره و باید ماشین خاموش کنم و دوباره روشن کنم.
    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید...

sent from my glx sky using tapatalk
    دوست گرامی اگر بعد از چند دقیقه کارکرد اینجوری میشه تا جایی که مجبورید فقط ماشین رو خاموش کنید
    و اینکه وقتی خاموش کردید و دوباره ماشین رو روشن می کنید به حالت طبیعی بر می گرده می تونه مشکل شما از تنظیم سیستم کامپیوتری و یا حتی اتنظیم کننده سلو ماشین باشه که دستور مناسبی در زموقع درگیر بودن کمپرسور نمی ده
    در هر حال سفت شدن و یا جام کردن کمپرسور به هر دلیل مخصوصا در صورت استفاده نکردن در زمستان هم می تونه باعث سند ایرور و بهم ریختن ماشین بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من یک سمند ef7 دارم مدل 90 که تا حالا 100000 کار کرده.
    وقتی کولر روشن میکنم تا چند دقیقه اول خوبه ولی بعدش ماشین به لرز میفته و حتی موقعی که کولر خاموش میکنم هم این لرز ادامه داره و باید ماشین خاموش کنم و دوباره روشن کنم.
    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید...

sent from my glx sky using tapatalk
    سلام

احتمال خیلی زیاد مشکل از دسته سیم کوئل ها هستش.
    وقتی کولر روشن بشه و فن دور تند روشن بشه ، موتور 3 میشه و تو Ecu ارور اتصالی مدار سیم کشی یکی از کوئل ها ثبت میشه و چراغ چک روشن میشه و بعد از روشن و خاموش کردن موتور چراغ چک خاموش میشه و موتور معمولی کار میکنه.
    احتمالا برای شما دسته سیم کوئل از دسته سیم انژکتور ها جدا هستش.

شما سوکت دسته سیم کوئل رو از سر تک تک کوئل ها جدا کنید و داخل سوکت دسته سیم رو اسپری خشک ناهید بزنید و سوزن داخل سوراخاش فرو کنید و تکون بدین تا اگه کثیفی داره پاک بشه. همینطور داخل سوکت روی کوئل رو هم اسپری خشک ناهد بزنید.

همینطور اگه بتونید سوکت انتهای دسته سیم کوئل که دسته سیم کوئل رو به دسته سیم اصلی موتور وصل میکنه رو هم با همین روش شستشو بدین احتمالا مشکلتون حل میشه.
    اگه با این روش ها مشکلتون حل نشد باید دسته سیم کوئل تعویض بشه.

5. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید. من چند روزی هست که EF7 تحویل گرفتم. این مشکل لرزش فرمون و کپ کردن در دنده 1 و2 حالمو گرفته. آیا راه حلی داره؟ به نظرتون ببرم گارانتی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید. من چند روزی هست که EF7 تحویل گرفتم. این مشکل لرزش فرمون و کپ کردن در دنده 1 و2 حالمو گرفته. آیا راه حلی داره؟ به نظرتون ببرم گارانتی؟
    معمولا نمایندگی از این موضوع سرباز می زنه
    لرزش بخاطر سفت بودن قطعاته که می گن آب بندی بشه درست میشه که البته اگه منظورتون لرزش فرمون در موقع درجا پیچیدن باشه
    cutoff موتور هم بذارید یکم کار کنه و بعد براتون ecu تنظیم کنند
    دوستان شاید بیشتر بتونند راهنمایی کنند

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون . بله لرزش فرمان هنگام درجا دور زدن است. یک سوال دیگر هم داشتم بعضی اوقات در حالت ایست کامل دنده یک و دنده عقب خوب جا نمیره ؟؟ اونم طبیعیه و درست میشه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مشكل لرزش فرمان توي تمام توليدات ٩٠ به بعد هست
    اگر اذيتتون كرد اصرار كنيد شير هيدروليكتون تعويض كنن

مشكل كپ كردن توي يك و دو به خاطر مكث دريچه گاز برقي ef7پايه گازسوزه
    با تنظيم گپ شمعها مكث كمتر نشون ميده

براي گيربكس هم بعد از كمي كاركرد نرم ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون . بله لرزش فرمان هنگام درجا دور زدن است. یک سوال دیگر هم داشتم بعضی اوقات در حالت ایست کامل دنده یک و دنده عقب خوب جا نمیره ؟؟ اونم طبیعیه و درست میشه؟
    ببینید ماشین ایرانی این مشکل هارو داره البته چون نو هست کم کم رون تر میشه تست کنید کلاج شما در کجا عمل می کنه می تونید تنظیم سی کلاج رو یکم بالا تر بیاریدتا الان که نو هست بهتر بشه وو بعد دوباره برش گردونید الته فقط یکم

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    از چرخ های جلو ( خودم احساس میکنم سمت راننده هست ولی یکی که جلو سرنشین میشینه میگه از طرف چرخ جلو سمت سرنشین هم هست ) صدا میاد
    بعضی اوقات صدا میده و بعضی اوقاتم صدا نمیده
    بگیر نگیر داره ، یه بار صدا زیاده و بعد قطع میشه

بردم جلو بندی سازی بعد یه مدت طولانی
    چک کرد گفت هم جلو بندیت سالمه که باعث تعجب من شد ) و هم چرخ ها رو نگاه کرد گفت مشکلی نیست
    دوستان به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟؟ و من باید به کی نشون بدم ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •