یعنی شما تا الان صفحه 1 این تاپیک رو نخوندی؟من کماکان دارم دور خودم می چرخمباور کن پیدا نمی کنم ، اگه زحمتی نیست لینکشُ بزار.مرسی
![]()
بچه ها خودشون رو کشتند تا 220 صفحه آموزش جمع بشه...
برید به صفحه ی اول و از پست سوم دانلود کنید.
![]()
یعنی شما تا الان صفحه 1 این تاپیک رو نخوندی؟من کماکان دارم دور خودم می چرخمباور کن پیدا نمی کنم ، اگه زحمتی نیست لینکشُ بزار.مرسی
![]()
بچه ها خودشون رو کشتند تا 220 صفحه آموزش جمع بشه...
برید به صفحه ی اول و از پست سوم دانلود کنید.
![]()
ببخشيد دوستان سوالمو اينجا مطرح ميکنم ... ميگم من الان Fs2004 دارم بعد اين ivap و که نصب ميکنم fs و پيدا نميييکنه چيکار کنممم /؟!!!؟؟؟؟؟!
تازه گرفتم قضیه روببخشید اگه عصبی تون کردم ، تا رو باند میرم ، بعد کرش میشه ، شما هم جای من بودین عصبی می شدین !!
![]()
اگر نسخه نوین پندار Flight Simulator را نصب کرده باشید با این خطا عموماً روبرو می شوید.مشکل در نصب fspassengerx پیدا نکردن فایل dll.xml در پوشه
برای نصب پسنجر بر روی این نسخه یا نسخه هایی که این خطا را می دهند نیازی نیست dll.xml
را از جای دیگر کپی کرد.
برای نصب لازم است به پوشه C:\Users\curent user\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
وارد شده و نام فایل FS2008.CFG را به FSX.CFG تغییر دهید.
curent user : نام کاربری ویندوز که با آن شبیه ساز نصب شده است.
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
من یک Page در فیس بوک به نام Persian flight simulator درست کردم که انشاا.. همین جور که اینجا فعالیت داریم اونجا هم به همین صورت باشه .
پس منتظره Like قشنگاتون هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این هم چارت پروازی فرودگاه امام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
بعد از مدت ها فکر کردن و سروکله زدن با fs بلاخره متوجه وجود روشی برای ساختن ترافیک شدم.
توجه:ترافیک هایی که در این روش اضافه می شوند موقتی هستند یعنی با کوچکترین تغییر در زمان اب و هوا و... ترافیک های ساخته شده از بین می روند و مخصوص همان زمان هستند.
و حالا روش کار:این کار نیاز به نصب کامل و صحیح fsx sdk دارد(که نسبتا سخت است)
چگونگی نصب sdk :
1-اگر شما از sp1 یا acceleration استفاده نمی کنید در dvd شماره1 فایل SDK را باز کنید و SDKرا در درایوی که fs را نصب کرده اید نصب کنید.
2- اگر شما از sp1 یا acceleration استفاده می کنید در dvd مخصوص acceleration فایل SDK را باز کنید و SDKرا در درایوی که fs را نصب کرده اید نصب کنید.
ابزاری که ما از ان استفاده می کنیم traffic-toolbox نام دارد که باید در مسیرزیر موجود باشد:
D:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X SDK\SDK\Environment Kit\Traffic Toolbox SDK
بعد اطمینان از وجود ان باید به ادرس زیر بروید:
Drive>:\Documents and Settings\<alias>\Application Data\Microsoft\FSX
Drive:همان درایوی است که ویندوز در ان نصب است <alias> نام user name شما است
بعد باید فایل dll را edit کنید یعنی در زیر عبارت<Name>Traffic Toolbox</Name> همه ی عبارت های true را به false تغییر داده و به جای ادرس بین دو Path ادرس traffic-toolbox (که در بالا نوشته شده) را قرار دهید.
بعد باید fs را اجرا و یک free flight را باز کنید با فشار دادن دکمه ی Alt منویی در بالای صفحه باز می شود اگر تمامی مراحل را درست انجام داده باشید سربرگ tools ظاهر می شود که با کلیک روی ان به traffic-toolbox وارد می.شوید.
این ابزاردارای4 قابلیت است که ما با قابلیت explorer کار داریم.بعد از کلیک روی ان دکمه ی ویندوز (که علامت ویندوز را دارد)فشار دهید و explorer را اجرا کنید در ان کلیک راست کنید و گزینه ی create را انتخاب کنید بعد از چند ثاتیه صفحه ی اضافه کردن ترافیک ظاهر می شود بعد از انتخاب هواگرد با انتخاب park… می توانید هواگرد را در فرودگاهی که کد انرا وارد می کنید قرار دهید و با انتخاب flight plan… می توانید هواگرد را در مسیری که تنظیم کرده اید فعال کنید.
توجه: اگر بار اول موفق نشدید ناراحت نشوید من خودم چندین سال داشتم فکر می کردم!!
بچه ادرس پروفايل خودتون هم بزاريد !
سلام ببخشید مثلا اگه بخوای با برج مراقبت فرودگاهی که مثلا موجش 113.6 هست در 737 باید چیکار کنیم؟
سلام
باید shift+2 را بزنی تا پنل رادیویی ظاهر بشه
و سپس موج مورد نظر را روی COM1 ست کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)