تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 493 از 3745 اولاول ... 3934434834894904914924934944954964975035435939931493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کاش همیشه اوضاع به همین خوبی بود .
    شبانه اگه تک لینک بزاری با سرویس 2 مگ ماکسیمم 2.5 گیگ میتونم دانلود کنم .

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت چیز.پی.ان تو اکثر سرویس دهنده ها اومده پایین مشکل از جای دیگه س متاسفانه نه سرویس دهنده

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان چطوره ؟ زیاد دانلود کنید محدودتون نمیکنند ؟ کلا سرعت چطوره چون تو سایت خود آسیاتک زده برا سرویس 128 مثلا 13 هست ... ! همینقدره یا بالاتر میبندن سرعت رو ؟

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان چطوره ؟ زیاد دانلود کنید محدودتون نمیکنند ؟ کلا سرعت چطوره چون تو سایت خود آسیاتک زده برا سرویس 128 مثلا 13 هست ... ! همینقدره یا بالاتر میبندن سرعت رو ؟
    سرعتش مثل شاتل است.
    زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی

6. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی
    شاتل قبلا سرعت شبانه برا سرویس ۱۲۸ کیلوبیت رو ۶۰ کیلوبایت بود ! چند شب دانلود میکردیم هم میزدن محدود میکردن رو ۴ یا ۵ فیکس ! الان کلا ۱ تا ۳ شب نت رو تعطیل کردن سرعت دانلود شده ۰ تا ۳ کیلوبایت ٬ دانلود هم کنیم محدود میکنند اگر سرعتتون مثل اوایل ما هست و محدود نمیکن بیام پیش شما نمایندشم تازه اومده کنار خونمون ... من اولم میخواستم بیام آسیا حالا نمیدونم شانس آوردم نیومدم یا میومدم بهتر بود !!؟ بیام نیام !؟

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

شاتل قبلا سرعت شبانه برا سرویس ۱۲۸ کیلوبیت رو ۶۰ کیلوبایت بود ! چند شب دانلود میکردیم هم میزدن محدود میکردن رو ۴ یا ۵ فیکس ! الان کلا ۱ تا ۳ شب نت رو تعطیل کردن سرعت دانلود شده ۰ تا ۳ کیلوبایت ٬ دانلود هم کنیم محدود میکنند اگر سرعتتون مثل اوایل ما هست و محدود نمیکن بیام پیش شما نمایندشم تازه اومده کنار خونمون ... من اولم میخواستم بیام آسیا حالا نمیدونم شانس آوردم نیومدم یا میومدم بهتر بود !!؟ بیام نیام !؟
    آسياتك در كل تازگی‌ها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شب‌ها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ می‌گيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.

10. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

واسه منم خوب شده 1 مگ دارم شبی 2 و نیم گیگ دان میکنم کاشکی دوباره گند نزنن

12. این کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آسياتك در كل تازگی‌ها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شب‌ها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ می‌گيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.
    بازم خوبه ! حداقل نمیشه ازشون خورده گرفت میگن ساعات رایگانه سرعتتونم که حقیقی ... شاتل میاد میزاره رو ۳ کیلوبایت بعد تو چشم آدم نگاه میکنه میگه !؟ کیه ؟ چیه ؟ محدود !؟ نه !! ما محدود نمیکنیم ٬ حتما دانلود زیاد کردید ... میگی بابا جان ۵۰ نفریم ٫ شهر های مختلف ٬ همه سر ساعت ۱ سرعتمون میشه ۳ کیلوبایت ! نزدیکه یکماه ... میگه نه ٬ ما محدود نمیکنیم ...

فقط بگم همینجا رو دو دستی بچسبید . ( البته اگر شب زنده دار خوبی هستید میتونید شبی هفت صد تا یک گیگ دانلود کنید از شاتل اما بعد ۲ شب محدود میشید ( تا اطلاع ثانوی ) ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بازم خوبه ! حداقل نمیشه ازشون خورده گرفت میگن ساعات رایگانه سرعتتونم که حقیقی ... شاتل میاد میزاره رو ۳ کیلوبایت بعد تو چشم آدم نگاه میکنه میگه !؟ کیه ؟ چیه ؟ محدود !؟ نه !! ما محدود نمیکنیم ٬ حتما دانلود زیاد کردید ... میگی بابا جان ۵۰ نفریم ٫ شهر های مختلف ٬ همه سر ساعت ۱ سرعتمون میشه ۳ کیلوبایت ! نزدیکه یکماه ... میگه نه ٬ ما محدود نمیکنیم ...

فقط بگم همینجا رو دو دستی بچسبید . ( البته اگر شب زنده دار خوبی هستید میتونید شبی هفت صد تا یک گیگ دانلود کنید از شاتل اما بعد ۲ شب محدود میشید ( تا اطلاع ثانوی ) ...
    خداییش باهات موافقم
    من حدودا 10 12 ماهه که اسیاتک(تو اهواز میگن دنیانت) شاید خیلی وقتا سرعت شبانه رو تو یه لینک محدود کنن ولی گه چند لینک میزاشتی سرعت بالا میرفت و بین لینکات تقسیم میشد و تو دانلود شبانه هیچ محدودیت حجمی وجود نداشت ولی چند وقت بود از اسیاتک تخلیه کرده بودم رفتم یه شرکت دیگه (اسمشو نمیبرم)همون شرکته "اسمشو نبر" سرعت شبانش میشد 12 اگه چند لینکو میزاشتی هم 12 بین لینکات تقسیم میشد با این وضعیت دوباره برگشتم اسیاتک و الان هم راضیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاتل ساعت 1 تا 3 شب رو واسه اکثر کاربراش محدود میکنه .
    یک دفعه ساعت 3شب سرعت مجددا درست میشه.
    این مورد رو توی اسیاتک ندیدم.

16. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •