کاش همیشه اوضاع به همین خوبی بود .
شبانه اگه تک لینک بزاری با سرویس 2 مگ ماکسیمم 2.5 گیگ میتونم دانلود کنم .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاش همیشه اوضاع به همین خوبی بود .
شبانه اگه تک لینک بزاری با سرویس 2 مگ ماکسیمم 2.5 گیگ میتونم دانلود کنم .
سرعت چیز.پی.ان تو اکثر سرویس دهنده ها اومده پایین مشکل از جای دیگه س متاسفانهنه سرویس دهنده
دوستان سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان چطوره ؟ زیاد دانلود کنید محدودتون نمیکنند ؟ کلا سرعت چطوره چون تو سایت خود آسیاتک زده برا سرویس 128 مثلا 13 هست ... ! همینقدره یا بالاتر میبندن سرعت رو ؟
سرعتش مثل شاتل است.
زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی![]()
شاتل قبلا سرعت شبانه برا سرویس ۱۲۸ کیلوبیت رو ۶۰ کیلوبایت بود ! چند شب دانلود میکردیم هم میزدن محدود میکردن رو ۴ یا ۵ فیکس ! الان کلا ۱ تا ۳ شب نت رو تعطیل کردن سرعت دانلود شده ۰ تا ۳ کیلوبایت ٬ دانلود هم کنیم محدود میکنند اگر سرعتتون مثل اوایل ما هست و محدود نمیکن بیام پیش شمازیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی![]()
نمایندشم تازه اومده کنار خونمون ... من اولم میخواستم بیام آسیا حالا نمیدونم شانس آوردم نیومدم یا میومدم بهتر بود !!؟ بیام نیام !؟
آسياتك در كل تازگیها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شبها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ میگيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.
واسه منم خوب شده 1 مگ دارم شبی 2 و نیم گیگ دان میکنم کاشکی دوباره گند نزنن![]()
بازم خوبه ! حداقل نمیشه ازشون خورده گرفت میگن ساعات رایگانه سرعتتونم که حقیقی ... شاتل میاد میزاره رو ۳ کیلوبایت بعد تو چشم آدم نگاه میکنه میگه !؟ کیه ؟ چیه ؟ محدود !؟ نه !! ما محدود نمیکنیم ٬ حتما دانلود زیاد کردید ... میگی بابا جان ۵۰ نفریم ٫ شهر های مختلف ٬ همه سر ساعت ۱ سرعتمون میشه ۳ کیلوبایت ! نزدیکه یکماه ... میگه نه ٬ ما محدود نمیکنیم ...آسياتك در كل تازگیها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شبها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ میگيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.
فقط بگم همینجا رو دو دستی بچسبید . ( البته اگر شب زنده دار خوبی هستید میتونید شبی هفت صد تا یک گیگ دانلود کنید از شاتل اما بعد ۲ شب محدود میشید ( تا اطلاع ثانوی ) ...![]()
خداییش باهات موافقم
من حدودا 10 12 ماهه که اسیاتک(تو اهواز میگن دنیانت) شاید خیلی وقتا سرعت شبانه رو تو یه لینک محدود کنن ولی گه چند لینک میزاشتی سرعت بالا میرفت و بین لینکات تقسیم میشد و تو دانلود شبانه هیچ محدودیت حجمی وجود نداشت ولی چند وقت بود از اسیاتک تخلیه کرده بودم رفتم یه شرکت دیگه (اسمشو نمیبرم)همون شرکته "اسمشو نبر" سرعت شبانش میشد 12 اگه چند لینکو میزاشتی هم 12 بین لینکات تقسیم میشد با این وضعیت دوباره برگشتم اسیاتک و الان هم راضیم![]()
شاتل ساعت 1 تا 3 شب رو واسه اکثر کاربراش محدود میکنه .
یک دفعه ساعت 3شب سرعت مجددا درست میشه.
این مورد رو توی اسیاتک ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)