لينك دانلود كل بازي رو دارين بدين ؟ خيلي لازم دارم
لينك دانلود كل بازي رو دارين بدين ؟ خيلي لازم دارم
سلام.دوستان این سیمزی که من دارم همش توی بازی یه جورایی گیر میکنه.. یعنی زمان جلو نمیره بعد کیبرد هم کار نمیکنه ولی موس کار میکنه ولی وسایل تکون میخورند ولی سیمز ها تکون نمیخورند.. کسی راه حلی سراغ داره..?! اعصاب ادم رو میریزه بهم..
سلام
دوستان من بازی sims 3 رو خریدم
رو پکش نوشته
Expansion pack
و وقتی نصب می کنم 4 تا sims 3 جدا از هم نصب میشه با اسمهای مختلف مثلا یکیش SIMS 3 یکی دیگش Sims 3 deluxe Edition اینا چه فرقی با هم می کنن؟؟؟
کدومو بازی کنم بهتره؟؟
بعد اینکه چطوری لباس های جدید و مدل مو های جدید رو آپدیت کنم؟؟؟
سلام من medival و امروز گرفتم نميدونم مشكلش چيه تو بازي وقتي رو عكس كاراكترم كليك ميكنم ميپره بيرون
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
يه كرك سالم با لينكشو بزارين ممنون ميشم
سلام خدمت دوستان من میخوام اینو آپدیت کنم الان ورژن 1.0.615.00107 هست و بعد از آپدیت به نسخه 1.19.44.010002 تبدیل میشه میخوام بدونم مشکلی که نداره آپدیتش کنم؟
اینجا چه قدر تغییر کرده وقتی من نبودم![]()
دوستان من خوراکم سیمز بود ها ولی هیچی از این نسخه متوجه نشدم کلا هدم ماچیه تی بازی باید چیکارها بکنیم ؟؟؟من یه کاراکتر ساختم رسوندمش لول دو ولی افرادم منو انداختن توی سیاهچال و بعدشم مردم
چیکار کنم؟؟؟
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
شما باید اپدیت بازی رو نصب کنید
توی دی وی دی که خریدین دنبالش بگردین باید باشه اونجا
ببخشيد من وقتي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد
Last edited by radar khoob; 12-04-2011 at 18:20.
اولا "وقتی" این طوری نوشته میشه.ببخشيد من وقطي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد
ثانیا اینم فایل. دانلودش کن بریز توی مسیر بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا درستش كن آبروم رفت الآن همه به من مي خندن.بعد لينك خراب بود و از يك جا ديگه دانلود كردم بايد تو كجا بريزمش؟
Last edited by radar khoob; 12-04-2011 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)