از بخش آپدیت یک عکس بذار.از کدوم پراکسی استفاده کردی ؟
از بخش آپدیت یک عکس بذار.از کدوم پراکسی استفاده کردی ؟
ممنونم درست شد
عزیز جان ویندوز دیفند هم غیر فعال هستش!!
من به عنوان آخرین گزارش هام که قرار دادم تمام کار هایی که بچه ها گفتن رو انجام دادم
اسکن بوسیله آنتی سپای ور و غیر فعال کردن ویندوز دیفندر!
این هم 3 تا گزارش توی حالات مختلف!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم. طبق گزارش ویندوز دفندر فعاله :
![]()
من Kasper sky interet security 2009 نصب کردم بغد وقتی بازی کانتر رو اجرا میکنم اجرا میشه ولی میخوام به یه آی پی وصل بشم بازی رو میبنده ولی وقتی آنتی ویروس رو می بندم مشکلی نداره بازی رو میاره چیکار باید بکنم ؟؟؟
احتمالا اگر بازی رو به لیست سفید کاسپر معرفی کنی مشکل حل شه.
Settings,,,Threats and exclusions,,,Trusted zone,,,Trusted applications
در این قسمت add رو بزن و با browse فایل اجرایی بازی رو معرفی و ok کن. در پنجره ای که میاد هر 3 گزینه رو تیک دار بعد تموم پنجره ها رو ok کن.
من KasperSky internet Security 8.0.0.506 رو نصب میکنم سیستم بهم میریزه و اینترنت من بعد مدتی قطع میشه . تازی ویندوز ریختم در ویندوز قبلی نصب کردم مشکلی نداشتم البته هر سری نصب میکنم بعضی وقتها اینجوری میشه نمیدونم چیکار میکردم. آموزش تصویری نصبش رو دارین بزارین؟؟؟؟ که بدونم به ترتیب چیکارا باید بکنم ؟؟؟ الان ویندوز رو از طریق ssytem restore برگردونم به قبل از نصب آنتی ویروس هیچ مشکلی ندارم و اینترنت کار میکنه مشکلی نیست ولی آنتی ویروس نصب کردم مشکل دار مشه بعد یهو حالت ویندوز عوض میشه دوباره بر میگرده به defult از این مشکلات بعد اینترنت هم کانکت هس ولی هیچ سایتی رو نمیاره و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
غیر از کاسپراسکای ، آنتی ویروس ،برنامه امنیتی دیگه، یا نسخه های دیگه کاسپر که نصب نیست ؟از کدوم سیستم عامل و سرویس پک استفاده میکنی ؟راهنمای نصب هم در پست زیر هست اگر موردی بود که اینجا نیست و نمیدونی چبه سوال کن.
نصب کن بعد هر مشکلی بود دقیقا بگو تا اگر اشکال از تنظیماته برطرف شه. مثلا موردی که اینترنت کانکته ولی هیچ سایتی نمیاد به خاطر زدن block network trafic در منوی کلیک راست آیکن کاسپر هست. برگشتن تنظیمات ویندوز رو هم تو 2010 دیدم ولی تو 2009 صد در صد اشکال از خود کاسپر نیست و باید دید از کجاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوالت تو تاپیک دانلود هم ، فعلا اصلا به 2010 فکر نکن تا نسخه نهایی بیاد. الان پر از اشکاله.
ممنونم. نه هیچی نصب ندارم . ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 هستش . گزینه بلوک رو میدونم و اون رو نمیزنم اصلا ولی کلا نصب میکنم موقع مراحل یه سری تنظیماتداره دست نمیزنم همونطور نصب میکنم با این حال اینجوری میشه
سلام خدمت اساتيد.دو تا سوال دارم.اول اينكه چرا بعضا پيغام اپديت به رنگ زرد هست؟دومي شايد به اينجا مربوط نباشه اما اگر كسي ميدونه لطفا جواب بده اينكه چرا گاهي اوقات ساعت سيستم نيم تا يك ساعت عقب ميافته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)