والا ابعاد الان دستم نیست ولی باکس 45 لیتری مخصوص 3012 هست که تو کاتالوگش هم ابعاد و طریقه ساخت رو داده
منظورم همون سیم 4 گیج هست که برا سیستم گرفتم الان بخوام جدا کنم از رو ماشین آیا کار مشکل سازی هست ؟
حتما باید برم پیش نصاب ؟ که برام باز کنه؟
والا ابعاد الان دستم نیست ولی باکس 45 لیتری مخصوص 3012 هست که تو کاتالوگش هم ابعاد و طریقه ساخت رو داده
منظورم همون سیم 4 گیج هست که برا سیستم گرفتم الان بخوام جدا کنم از رو ماشین آیا کار مشکل سازی هست ؟
حتما باید برم پیش نصاب ؟ که برام باز کنه؟
به به سلام آقا رضاي صادقي عزيز.سال نوي شما هم مبارك.كجائي پسر؟
مبارك باشه. بالاخره يه تكوني به سيستم دادياچرا ميخواهي ساب رو بفروشي،هنوز نخريده؟!چي ميخواهي بگيري جاش؟باكس براش چند ليتر ساختي؟چه تيوني؟كامپ 1730 چنده قيمتش؟
همه سوالهارو بايد جواب بديا
براي ساخت باكس شما هر شكلي رو ميتونيد بسازيد. بر اساس فضاي خودروتون.مهم حجم خالص و خوب و محكم ساختن باكس هست.
در مورد باز كزدن سيم هم مگه ترمينال نداره؟راحت جداش كن و اگر قراره آزاد بمونه فعلا تو صندوق سر سيمهارو با لنت بپوشون و از روي HU هم خروجي ساب رو خاموش كن![]()
والا باکس که فبلا ساخته شده تا الان تو صندوق پرشیا بوده حالا میخوام بدونم تو 111 جا بشو هست یا نه؟ سیم هم منظور اصلیم اینه که برا جدا کردنشون هم باید مثل نصبش بیام صندلی عقب رو جدا کنم ؟ دنگ و فنگ داره؟
Last edited by isbn; 27-03-2011 at 12:40.
دوست عزیز گفتم 5350 نه 5250.تفاتی هم تو صداشون نیست اصل تفاوت ها تو گرافیک اکولایزرشون هست که خیلی خیلی مهمه و تو خروجیrca یا همون خروجی امپ هست.
برای اطلاعات و قیمت ها میتونی به سایت زیر مراجعه کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا چه دنگ فنگی البته صندلیا رو باید در بیاری که خوراک خودمه من تا ماشین میخریم هر جاشو که میتونم باز میکنم تا ببینم چه جوریاس
ولی در کل من میگم خودت بکن تا یکم تجربت بیشتر بشه بتونی نصبم خودت انجام بدی
من درباره باند اکولایزر اصلا با شما موافق نیستم صدا در اوردن از اونا کار راحتی نیست اکثر سیستم بازای حرفه ای هم روی فلت موزیک گوش میدن
پخش باید انقد صدای قشنگی داشته باشه که ادم سمت اکولایزر نره البته تنظیم اونم کار هر کسی نیست و ادم باید کاملا با زیر و بم صداها اشنا باشه
دوستان يه امپلي خوب 4 كاناله + يه ساب باكس تا 300 تومن چي پيشنهاد ميدين...؟؟؟
Last edited by A.IvI.I.N; 28-03-2011 at 09:34.
سلام ی سوال داشتم قیمت باند pioneer 6974 تی اس چنده؟؟؟ خیلیممنون
سلام سيا جان
اين اسپيكر مگه تو ايران هست؟!!
به هر حال از اينجا ميتوني سوال كني:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ؛ بچه ها سال نو مبارك من باز اومدم( يه بارم ما اسپم بديم چي ميشه مگه )
دوستان من تو باند عفب سمت راننده وقتی ماشین روشن میکنم نویز میده وبا گاز دادن صدا کم و زیاد میشه
هدیونیتم7016 دو روز خریدم
وقتی فلش وصل می کنم میخونه یدفعه قطع میشه میره تو استند بای دوباره ادامه میده مشکل چیه دوستان
راهنمای کنید خواهشا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)