تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 762 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

یعنی تنظیم دوربین رو روی آفتابی بزارید یا اگه تنظیم دستی می کنید مثلا به جای اینکه 15 ثانیه نور بدید 1/30 ثانیه نور بدید انگار نه انگار شبه ... چون واقعا توی ماه شب نیست !

البته من هم این رو توی فروم از یکی از دوستان یاد گرفتم

موفق باشید

اینم یک عکس دیگه ... هر کی مشکلات عکس رو بگه دعاش می کنم

Panasonic FZ35
    f/3.7
    ISO-80
    1/1000s

چون گفتی دعا میکنی ( حالا نفرین نکنی یه موقع )
    یه کم بیش از حد نور رو از عکس گرفتی..این باعث شده که دور برگهای سمت چپ...یه هاله نورانی بیافته... همچنین ..آسمون آبی تیره خفه بشه
    ولی کلا از کادری که بوسیله ابر و هماهنگ با برگهای سمت راست بوجود اومده..خوشم اومد.مرسی

2. این کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چون گفتی دعا میکنی ( حالا نفرین نکنی یه موقع )
    یه کم بیش از حد نور رو از عکس گرفتی..این باعث شده که دور برگهای سمت چپ...یه هاله نورانی بیافته... همچنین ..آسمون آبی تیره خفه بشه
    ولی کلا از کادری که بوسیله ابر و هماهنگ با برگهای سمت راست بوجود اومده..خوشم اومد.مرسی
    خیلی خیلی متشکرم
    در این مورد کاملا موافقم ولی با روشن تر کردن عکس درست نشد ! باید اساسی تر ویرایش بشه !
    در ضمن هم دعات کردم هم تو فرومت عضو شدم.ظاهرا چیز قشنگی به نظر میاد این راینو ...

هنوزم هرکی مشکلات عکسم رو پیدا کنه دعا می کنم تو کاراش موفق بشه :

Last edited by rostamiani; 06-06-2011 at 13:33.

4. 6 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینم دو تا تصویر ماکرو

توی پستهای قبلی دیدم که دوستان تصاویر خیلی شفاف و واضحی از نمای نزدیک گذاشته بودن
    نمیدونم اشکال از دوربین من هست که تصاویر من خیلی شفاف نیست یا باید کار خاصی برای این نوع تصاویر انجام بدم
    لطفا راهنمایی بفرمائید

6. 3 کاربر از javadi_84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ثبت عکس های ماکرو خیلی زمانبر و سخت است
    تنظیم دقیق فوکوس و کادر مناسب نور کافی و در کل مهارت کافی میخواد

8. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

توی پستهای قبلی دیدم که دوستان تصاویر خیلی شفاف و واضحی از نمای نزدیک گذاشته بودن
    نمیدونم اشکال از دوربین من هست که تصاویر من خیلی شفاف نیست یا باید کار خاصی برای این نوع تصاویر انجام بدم
    لطفا راهنمایی بفرمائید
    اولین عیب عکسات اینه که دوربین رو در حالت اتومات گذاشتی
    فاصله کانونی عکسات یکیش 48مم هست و یکیش 55 مم و این به معنی این هست که توی هر دوتا عکس زوم کردی
    زوم کردن لرزش دست رو بالا میبره و دوربین مجبوره شاتر رو بالا ببره تا لرزش دست جبران بشه و این یعنی تاریک شدن عکس
    اشکال بعدی اینه که دیافراگم یکی از عکسات f7.1 هست و یکی f8 یعنی دیافراگم بسته ای انتخاب کردی که موجب تاریک شدن عکس و عمق میدان بالا میشه که توی عکسهای ماکرو زیاد جالب نیست
    از طرفی چون تنظیمات دستی نبوده دوربین که دیافراگم بسته ای داشته برای روشن کردن تصویر باید یا شاتر رو کم کنه یا ایزو رو زیاد شاتر رو نمیتونسته کمتر کنه چون در حالت زوم بوده پس راه دوم رو انتخاب کرده و ایزو رو تا 400 بالا برده و این یعنی نویز بالاتر...
    خلاصه اینکه از دوربین توی حالت دستی یا حداقل نیمه دستی استفاده کن ، کادر بندی فراموش نشه ، ادیت یه بخشی از عکاسی دیجیتاله ، حتما لازم نیست با فتوشاپ شروع کنی نرم افزارهای ساده تری هم هستن
    دوربین خوبی داری ، قدرش رو بدون ، منتظر عکسای بهتری ازت هستیم

10. 5 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

لطفا راهنمایی بفرمائید

ببین دوست من شارپ بودن مهم هست ولی نکات دیگری هم هست که باید بهش توجه کنید
    اولباید اصول عکاسی مثل سرعت شاتر و دیافراگم و ایزو و.. را خوب یاد بگیرید
    دوم باید دوربینتون را خوب بشناسید مثلا تا چه اندازه ایزو در نویز اثر داره , یا تا چه حد زوم کیفیت عکس را پایین میاره و ...
    سوم کادر بندی مناسب و عکس با نور خوب و ...
    در اخر هم past process و ادیت نهایی مهمه.
    در هرصورت در ابتدا راه قرار داریم و باید خوب تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم

برای مثال این عکس بنده را ببینید:

فکر نمیکنم از نظر شارپ بودن و رنگ و نور مشکلی داشته باشه ولی از لحاظ هنری به نظر خودم ارزشی نداره.اخه عکس گرفتن از چنین گلی و با این کادربندی را هرکسی میتونه انجام بده!
    پس نکات دیگری هم در عکاسی مهم هستند.
    ممنون

12. 8 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قبل از هر چیز از توجه و راهنمایی شما و بقیه دوستان تشکر می کنم

اولین عیب عکسات اینه که دوربین رو در حالت اتومات گذاشتی
    برای روشنتر مشکل باید بگم من دوربین رو در حالت اتومات نذاشتم. خودم این تنظیمات رو انجام دادم البته بغیر از f که هنوز نمیدونم از کجا تنظیم میشه!!!

فاصله کانونی عکسات یکیش 48مم هست و یکیش 55 مم و این به معنی این هست که توی هر دوتا عکس زوم کردی
    زوم کردن لرزش دست رو بالا میبره و دوربین مجبوره شاتر رو بالا ببره تا لرزش دست جبران بشه و این یعنی تاریک شدن عکس
    یعنی منظور شما اینه که باید ایزو رو کم کنم و سرعت شاتر رو پائین بیارم و برای جلوگیری از لرزش، از سه پایه استفاده کنم؟ یا اینکه مشکل تاریکی عکس، با کم کردن f و انتخاب دیافراگم بازتر حل میشه؟

اشکال بعدی اینه که دیافراگم یکی از عکسات f7.1 هست و یکی f8 یعنی دیافراگم بسته ای انتخاب کردی که موجب تاریک شدن عکس و عمق میدان بالا میشه که توی عکسهای ماکرو زیاد جالب نیست
    در مورد این نکته هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم نمیدونم که f رو از کجا باید تنظیم کنم. اگه در این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قبل از هر چیز از توجه و راهنمایی شما و بقیه دوستان تشکر می کنم

برای روشنتر مشکل باید بگم من دوربین رو در حالت اتومات نذاشتم. خودم این تنظیمات رو انجام دادم البته بغیر از f که هنوز نمیدونم از کجا تنظیم میشه!!!

یعنی منظور شما اینه که باید ایزو رو کم کنم و سرعت شاتر رو پائین بیارم و برای جلوگیری از لرزش، از سه پایه استفاده کنم؟ یا اینکه مشکل تاریکی عکس، با کم کردن f و انتخاب دیافراگم بازتر حل میشه؟

در مورد این نکته هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم نمیدونم که f رو از کجا باید تنظیم کنم. اگه در این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.
    f اندازه دیافراگم هست و توی حالت A و M میشه تنظیمش کرد
    اگه دیافراگم رو باز تر کنید نور بیشتری دارید .پس می تونید ISO رو کم تر کنید و اگه سه پایه هم داشته باشید و سوژه هم تکون نخوره می تونید سرعت رو کم تر کنید تا باز هم نور بیشتری داشته باشید
    البت اگه بازم نور کمه از فلاش دوربین هم با قدرت کم می تونید استفاده کنید (البته این موضوع به فاصله تا سوژه بستگی داره )

موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 06-06-2011 at 19:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

f اندازه دیافراگم هست و توی حالت A و M میشه تنظیمش کرد
    تا جائیکه من متوجه شدم توی این دو مد، یا سرعت شاتر رو دستی تنظیم می کنیم و دیافراگم خودکار محاسبه میشه یا بالعکس
    یعنی حالتی وجود نداره که بشه هر دو رو بصورت دستی تنظیم کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا جائیکه من متوجه شدم توی این دو مد، یا سرعت شاتر رو دستی تنظیم می کنیم و دیافراگم خودکار محاسبه میشه یا بالعکس
    یعنی حالتی وجود نداره که بشه هر دو رو بصورت دستی تنظیم کرد؟
    A=Aperture : دیافراگم
    S=Shutter : سرعت شاتر
    M=Manual : هردو !
    P=Program : هیچ کدام !!!
    دوربین شما HS10 بود ؟ اگه هست باید همه این حالت ها رو داشته باشه !

بحث داره از موضوع تاپیک خارج میشه ... خوبه اگه سوالی در مورد خود دوربین دارید بقیه بحث رو ببرید اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متشکرم
    Last edited by rostamiani; 06-06-2011 at 19:36.

17. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •