تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 493 از 551 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

کیانت که نشد سرویس!
    کیانت یک شرکته که سوریسای مختلفی رو ارائه میده، پارس و فن اوا و صبا نت و ...
    روی خود سرویسی که میخوای بگیری پرس و جو کن، شرکت که تقریبا هیچکارست و از هرکی بگیری تقریبا یکیه.
    اون اوایل ازش فن آوا داشتم عالی بود، بعدش یکم سرعتش پایین اومد و اومدم پارس آنلاین که اونم اوایل عالی بود و کم کم خراب شد.
    خراب شدن سرویسها هم به ISP ربط داره و همگانیه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سرعت دانلود طرح بعثت مخابرات در ساعات رایگان شبانه چنده؟ چند گیگ میشه دانلود کرد؟

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

بودن کسایی که 6-8گیگ دانلود داشتن.
    باز برای اطمینان کسایی که دارن بیان وضعیت شبانه ی الانشو بگن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سرعت دانلود من که معرکه شده .چه شب چه روز350kb/s شده دیگه خودتون حساب کنید چند گیگ میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توجه توجه : پاسخ به سوال آیا از مخابرات سرویس بگیریم یا نه؟

دوستان بنده یک ساله از مخابرات سرویس نامحدود 512 دارم، با دو نفر از دوستان که اون ها هم از مناطق مخابراتی مختلف شهر به ترتیب 9 ماهه سرویس 256 نامحدود و چهار ماهه طرح بعثت داشتند، بطور کامل صحبت کردم و این نتایج درمورد adsl مخابرات نتیجه شد:

1. از سه نفر ما دو نفر در روزهای اول از قطعی مکرر گله داشتند.
    2. هر سه نفرمون کاملا متفق القول قبول داشتیم که با مرور زمان و تمدید سرویس ها سرعت به شدت کاهش پیدا کرده. حتی دوستی که چهار ماهه طرح بعثت داره اقرار کرده که پس از تمدید سه ماهه سرعتش کاملا کمتر شده و مثل قبل نیست.
    3. طرح های نامحدود مخابرات با قیمت های گزاف به بدترین حالت خودش رسیده، این طرح ها سه ماهه اول عالی سه ماهه دوم خوب و از سه ماهه سوم هر روز بدتر از روز قبل شده. احتمالا قانون ضریب اشتراک یک به ده اعمال شده و سرعت خط با افزایش درخواست adsl مخابرات هر چند بیشتر از روز قبل تقسیم شده و یا با دستی کم کردن سرعت نامحدود قصد جمع آوری طرح های نامحدود بالا مثل 512 و 256 رو دارن. در هر صورت گاهی و در بعضی ساعات سرعت جفتمون به دیال آپ هم نمیرسه.
    4. از سه نفر دو نفرمون به طرز وحشتناکی با حالت
    PPPoA در تنظیمات مودم مشکل داریم و حتما باید مودم رو در حالت Bridge Mode قرار بدن. در حالت PPPoA کلا مخابرات قاط زده و اگر دو سرویس در خواست کننده اینترنت (مثل لپ تاپ و pc) داشته باشید باید اشهدتون رو بخنون تا یک صفحه بالا بیاد. پس اگر دو تا استفاده کننده اینترنت دارید یا لپ تاب دارید (مخصوصا توی طرح های نامحدود) قید مخابرات رو بزنید چون باید تنظیماتتون اینترنتتون رو روی Bridge قرار بدید که فقط در یک زمان و یک وسیله بیشتر به اینترنت وصل نمیشه.! نفر سومون زیاد با حالت PPPoA مشکل نداره ولی بعد از تغییر حالت مودم قبول کرد که سرعت درحالت Bridge بهتر از حالت اتوکانکت یا PPPoA است.
    5.مخابرات فقط به دنبال انحصار طلبی و از دور خارج کردن شرکت های رغیبه و پس از گرفتن مشتری دائمی و اکثریت بازار سرعت رو به پایین ترین حد ممکن میرسونه.
    6.با طرح نامحدود کلا دور کلیپ آنلاین مثلا از یوتیوب نگاه کردن رو خط بکشید چون هر ثانیه لود تصویر در پایین ترین کیفیت ممکن لودش بین 5 تا 30 ثانیه طول بکشه. در طرح بعث در زمان پرسرعتی امکان نمایش آنلاین با تیک کم هست ولی نه همیشه.
    7. تلفن پشتیبانیش در اکثر اوقات اشغاله و پس از آزاد شدن و جوابگویی در اصل هیچ کاری نمیکنن تا مشکلتون رو تو کمی سرعت حل کنند.
    8. ما دو نفر سرویس های نامحدود رو دیگه تمدید نمیکنیم و احتمالا به سراغ پارس انلاین یا فن آوا میریم. دوست دیگمون هم که طرح بعثت داره گفت اگر ازین پایین تر نیاد تمدید میکنه وگرنه نه چون نسبت به سه ماهه اولش افت سرعت زیادی داشته.
    9. وب بروزینگ مخابرات در طرح نامحدود فجیه، واگر چیز پی ان وصل کنید که سرعت گاهی به نصف دیال آپ هم میرسه!
    10. در مورد سرعت دانلود خودم هم در صفحه قبل صحبت کردم. در مورد دوست نامحدود دیگمون هم قضیه تقریبا مثل بنده است. در اصل شما تفاوت زیادی بین 512 و 256 نامحدود نمیبینی. احتمالا بخاطر اینه که افرادی که نامحدود512 از قدیم و با کارت دانشجویی یا... داشتن بیان طرحاشون رو پس بدن. دوست طرح بعثت دارمون هم گفته سرعت دانلودش توی روزای اول بین 200 تا 300 بوده که الان بین 20 تا 100 متغییر شده.

امیدوارم کمکتون کرده باشم. کلا توی مخابرات توقع نداشته باشید سرعتتون همیشه مثل روزها و ماه های اول خوب بمونه. بعد که مشتریشو تثبیت کرده کم کم فاتحه رو میخونه.

6. 3 کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند شبه دیگه شبانه خیلی داغون شده و نمیشه چیزی دانلود کرد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند شبه که سرعت شبانه صبانت شدیدا افتضاح شده . آیا مال شما هم همینطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

چرااینقدر سریع تموم کردید؟یعنی همیشه وصل نگه میدارید اینترنت رو یا وقتی که استفاده نمیکنید قطع می کنید؟
    من الان میخوام ماهی دوگیگ بگیرم یعنی کم مییارم؟!یعنی چهارده ماهه 28گیگ.
    شما چکارمیکنید که سریع تموم میکنید؟
    یعنی چطوری هرشب بعضیا دو-چهارگیگ دانلود میکنید؟!!!!!!!
    من همیشه اینترنتم وصله اینم بگم که وقتی وای فای کردم بیشتر استفاده شد ولی خوب الان که میبینم اینقدر زود تموم میشه استفاده م رو خیلی کمتر کردم یعنی درواقع هیچ دانلود 8 مگ به بالا تو روز نمیکنم شاید پنج شش بار 4 مگی دانلود کنم ولی خوب 8 مگی رو فوقش یه بار دانلود میکنم الان دیگه خیل استفاده م از نت کم شده روزی 100-200مگ میشه که ماهی حداقل 3 گیگ میشه البته اینم بگم شاید آدم تنهایی از یک نت استفاده کنه کمتر مصرف بشه ولی به نظرم ماهی دو گیگ خیلی کمه
    درضمن چند شبه سرعت شبانه م پایین اومده هنوز افتضاح نشده شاید 1 گیگ بشه دانلود کنم ولی خوب اگه ادامه بدم به دانلود شبانه (معمولا فیلم دانلود میکنم) افتضاح میشه چون شاتل عادت داره کسایی که یه مدت زیاد شبانه استفاده میکنن رو سرعت شبانه شون رو از دایل آپ هم بدتر کنه بهشون بگیم میگن حدود یه هفته شبانه استفاده نکنین شاید برگرده به وضعیت اولش
    ولی اینطور که کلا از مخابرات بد شنیدم دیگه فعلا مجبورم با همین شاتل یه سال سر کنم
    کسی پیشنهاد بهتری داره؟
    Last edited by zizi.lovely; 24-12-2011 at 01:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان من چند روز پیش برای تمدید رفتم برای شرکتمون

توی خونه هم اکانت مخابرات 256 دارم کلا طرح نامحدود رو برداشتن به جز 128

الان چه طرحی مناسب هست برای تمدید ؟ چون من دانلود زیاد دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان .
    این طرح صبای مخابرات شبانه رایگان هم داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •