نمیدونم بچه ها برنامه ورزش و مردم شبکه یک رو دیدن یا نه مهمونش فتح الله زاده بود که مهمترین خبری رو هم که داد پریدن مهاجم پرتقالی استقلال بودش گویا یه تیم قطری پیشنهادی دو برابر به اون داده
پس فعلا قید مهاجم خارجی رو باید زد.
نمیدونم بچه ها برنامه ورزش و مردم شبکه یک رو دیدن یا نه مهمونش فتح الله زاده بود که مهمترین خبری رو هم که داد پریدن مهاجم پرتقالی استقلال بودش گویا یه تیم قطری پیشنهادی دو برابر به اون داده
پس فعلا قید مهاجم خارجی رو باید زد.
سلام.. من برگشتم.. چقدر تو این چند وقتی که من نبودم تو تاپیک اتفاق افتاده.. مهاجم پرتقالی آمد، رفت، دوباره آمد و حالا هم که میگن رفته..
مسعود جان، بابت ثبت و کنترل پیش بینی ها ممنون..
تازه صفحه ی 504 هستم. بهتون میرسم..
این فتح الله زاده هم شورش رو درآورده. با چه قاطعیتی میگفت که این مهاجم با استقلال قرارداد میبنده..
اخبار ورزشی 13:15 هم این خبر رو تأیید کرد. ظاهراً تیم قطری 350 هزار دلار پیشنهاد داده..
سلام عماد جان امیدوارم حالت خوب باشه
اره دیگه شورش رو در اورده ولی من میگم همون بهتر که این پرتقالی به استقلال نیومد
یه حرف خوبی که امروز توی برنامه ورزش ومردم زد از شفیع زاده گفت که خود شفیع زاده گفته که هر فصل دو میلیارد کمک بلا عوض به استقلال میکنه و هیچ چشم داشتی هم به سهام باشگاه نداره ضمن اینکه به تازگی هم گفته
اگه باشگاه استقلال بخواد یه بازیکن 500 میلیونی برای استقلال میاره
اما واقعا چرا اجازه حضور یه چنین اشخاصی در باشگاه استقلال داده نمیشه ولی توی پرسپولیس................![]()
مهم نیست.. بذار هر کس هر جا و به هر تیمی که دوست داره کمک کنه..
استقلال از لحاظ فنی و بازیکن، تو شرایط خیلی خوبی قرار داره، فقط کافیه اون روحیه و جنگندگیه 3 سال پیش رو بدست بیاره که اونم با یکی دو تا برد حل میشه..
انشاا.. اولیش امروزه..
یعنی چی بایرن ؟
آها، فهمیدم.. شوخیه
صحبت هات قشنگ بود..
باشه، اگه اینجوری شد که تو گفتی، بهت یه + میدم
اگه در نهایت امتیازها مساوی شد، بگو تا مثبتت رو تأثیر بدم
هم من
ولی اگه استقلال 3 امتیاز بگیره، من 1 امتیاز، اینم خوبه..
من امتیاز بگیرم، مهم نیست 1 یا 3. فقط امتیاز بگیرم![]()
دیشب خیلی به من خوش گذشت دوستان پرسپولیسیم چه در وبلاگم و چه در محل خیلی کری خونده بودند و همشون میگفتند تو سه سوت مس را می بریم و شکست خوردن به مس کار شما استقلالی ها هست نه کار ما پرسپولیسی ها!!!
جاتون خالی هنوز دارم اذیتشون میکنم...
آبي پوشان در جذب توماس ناكام ماندند
تناقض گويي مديران استقلال درباره مهاجم پرتغالي
خبرگزاري فارس: مدير عامل و مدير روابط عمومي باشگاه استقلال اخبار متناقضي در خصوص جذب مهاجم پرتغالي اعلام كرده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، روز چهارشنبه مدير روابط عمومي باشگاه استقلال اعلام كرد مسئولان باشگاه مذاكرات موفقيت آميزي با ژائو توماس مهاجم 33 ساله پرتغالي انجام داده اند و اين بازيكن پنج شنبه به كشورش مي رود تا هفته آينده با خانواده اش به ايران بازگردد.
مدير عامل باشگاه استقلال امروز در اين خصوص گفت، مهاجم پرتغالي با 2 برابر قيمت پيشنهادي استقلال به يك باشگاه قطري پيوسته است.
فتح ا... زاده نقش يكي از مدير برنامه هاي ايراني را عامل ناكامي استقلال در جذب اين مهاجم ذكر كرد و گفت: اين بازيكن از ما دستمزدي 2 برابر آنچه كه توافق كرديم را طلب كرد و خواهان 500 هزار دلار دستمزد شد.
با عدم پاسخگويي از سوي مسئولان صبا
تمرين روز گذشته استقلال تهران برگزار نشد
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته موفق به انجام تمرين در شهر قم نشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مسئولان استقلال روز گذشته به گمان اين كه طبق هماهنگي قبلي مي توانند در ورزشگاه اصلي به تمرين بپردازند، با ممانعت مسئولان استان قم براي برگزاري تمرين روبرو شدند.
اعضاي اين تيم ديروز به دليل در اختيار نداشتن زمين تمرين نتوانستند تمرين كنند.
روز گذشته مسئولان اين تيم بارها براي تماس با مسئولان صبا باتري و مسئولان ورزشي استان قم براي حل مشكل تلاش كردند؛ اما كسي به تماس آن ها پاسخ نداد.
اين تيم ساعت 20:30 امشب از هفته ششم ليگ برتر مقابل صبا باتري به ميدان مي رود.
انتهاي پيام/
انشاا.. دنیا همیشه به کامت باشه علیرضا..
من و چند تا از دوستام، افطار خونه ی یکی از دوستام دعوتیم. بازیه استقلال رو هم اونجا میبینیم..
خدا کنه بلایی که تو داری سره اونا در میاری، اونا سر من در نیارن. خیلی اذیتشون نکن..
انشاا.. که این بازی رو میبریم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)