من نزدیک 2 ماه که سرویس داشتم از فن اوا اما تا حالا قطعی نداشتم عزیز
من نزدیک 2 ماه که سرویس داشتم از فن اوا اما تا حالا قطعی نداشتم عزیز
متاسفانه باید شرکت دیگری را انتخاب کنیم
فن اوا دیگه فقط اعصاب خوردی است و بس
صفحه سرعت دانلودتون مد نظر بود. ممنون میشم ارسال بفرمایید.
با پشتیبانی تماس داشتید؟
سلام، متشکرم. بستگی به شهر و مراکز مخابراتیتون داره. کدوم شهر هستید؟ شاید دوستان بتونند کمکتون کنند.
لطفا من رو هم راهنمایی کنید با اینکه خطم روی 9 مگ بسته شده توسط پارس خیلی کم سرعت به 900 میرسه جدیدا افت کرده
چندروز وضع خطم خرابه اس ان ار الکی افت میکنه
مشترک پارس مرکز انقلاب مشهد هستم
سرویس فن اوا در این مرکز چطوریه؟ شبانه رایگان و پینگ به چه صورت با تشکر
به نظر من کوچ نکن بخاطر اینکه دقیقا همون سرعت روزانه و شبانه پارس رو داری اینجا هم شبانه محدود هست بیشتر از 3 گیگ نمیگری چند هفته تخلیه و...
جدا میفرمایید! میخوایین کل ساعت شبانه از دکستاب فیلم بگیرم براتون بفرستم ! شب تا صبح بیدار باشم از افت سرعت عکس و فیلم بگیرم حرف قبول ندارین مشکلی نیست میرم جای دیگه تخلیه میکنم چون اهل بحث و چونه زدن نیستم و بسیار از اخلاقی که متاسفانه روز به روز در ایران بیشتر میشه متنفرم و فراری اخلاق بی اعتمادی نسبت به بقیه و حرف بقیه رو قبول نداشتن یعنی هم حرف پول وسط باشه طرف فکر میکنه میخوان سرش کلاه بذارن یا یک جریانی بلاخره هست ویندوز عوض میکنم چون ویروسی شده بود سرعت شبانه درست نشد میرم جای دیگه چون اصلا خوشم نمیاد اینهمه مدرک بدی بعد باز یک بهانه دیگه جور بشه معطلی زنگ و...
شرکت پارس آنلاین جزء سرویس دهنده های خیلی خوبه، پیشنهاد می کنم قبل از تغییر شرکت با پشتیبانیشون صحبت کنید و اگر حل نکردند، در مورد بقیه شرکت ها تصمیم گیری بفرمایید.
در خصوص شرکت فن آوا هم اگر خط تلفن دیگه دارید می تونیم بهتون یک سرویس سه ماه رایگان جهت تست در اختیارتون بذاریم تا بررسی کنید و اگر نتیجه مطلوب بود تمدید بفرمایید.
البته درک می کنم بابت سرویستون ناراحت هستید، ولی درخواستی که بنده از شما داشتم به این دلیل بود که نیاز هست سرویس شما توسط همکاران بنده در پشتیبانی تهران بررسی بشه و اگر حتی فقط 5 دقیقه هم شما بیدار باشید و این کار رو انجام بدید کمک بزرگی به ما می کنید. در هر صورت امیدوارم مشکلتون برطرف بشه و اگرهم ما افتخار نداشتیم در خدمت شما باشیم، از هریک از همکاران ما که سرویس داشته باشید، سرویس مطلوب وخوبی رو تجربه کنید.
شرایط سرویس سه ماه رایگان میشه لطف بفرمایید که چگونه است با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)