البته اگه کنسول fat باشه
البته اگه کنسول fat باشه
تا اونجایی که من میدونم با استفاده از -- این کنسول قابلیت نصب لیونیکس هم به این کنسول برمیگرده..........![]()
فکر نکنم.مگه اینکه کنسول خراب پیدا کنی قابشو بخری.از همینایی که پشت ویترین چنتا دارن بپرس.بگردی هست.من واسه رفیقم یبار پیدا کردم لیوان افتاده بود روش شکسته بود![]()
PlayStation®3 system software update version 3.50
3.502010-09-21
PS3™ system software version 3.50 was released on September 21, 2010. Version 3.50 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.50
■ Blu-ray 3D™ disc playback
The PS3™ system can now play 3D content on Blu-ray 3D™ discs.
- A 3D compatible television that complies with the 3D standard and a high-speed HDMI cable are required to watch 3D content.
- Depending on the content, some elements may be displayed differently in 3D on the PS3™ system than on other playback devices.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Other new or revised features in version 3.50
Friends
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if you receive unwelcome or harassing messages.
Other
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from Facebook-supported games.
"Blu-ray 3D" and "Blu-ray 3D" logo are trademarks of the Blu-ray Disc Association. Facebook is a service that helps you connect and share with the people in your life. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيام خصوصيتو چك كن----
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اين سايت كه خارجيه؟؟؟
خوب فقط سایتهای خارجی از این چیزها دارند ، اگر آشنایی دارید بگید براتون پرداخت کنه ، آدرس خونه شما رو بده .
فعلا خودم ميرم تو لباف دنبالش ميگردم اگه گير نيومد كاري كه گفتي ميكنم---
حالا نميخوام آكبند باشه---اون قسمتي كه كليد لمسي قرار داره شكسته----
بچه ها آپدیت جدید اومده؟(3.50)
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)