آقا خيلي متشكرم، بسيلر عالي بود، دستت درد نكنه![]()
آقا خيلي متشكرم، بسيلر عالي بود، دستت درد نكنه![]()
در جواب دوستي كه سئال كردن چجوري ميشه خطايي كه كشيده ميشه رو پر رنگ تر كرد
رو خطي كه نمودار كشيده كليك كنيد،format data بعد تب line style رو باز كنيد قسمت اول يعني width رو زيادترش كنيد
موفق باشيد
Last edited by elyas_bamaram; 18-09-2015 at 18:34.
دوباره يه سوالي پيش اومده!!!
امكانش هست كه نقاط تداخل دو نمودار با يه رنگ ديگه مشخص شه؟؟؟
مثلا از بازه ي زماني 2~3 كه دو مورد 1 و دو باهم تداخل زماني دارن با يه رنگ ديگه نمايش داده بشه؟؟؟؟
در خط اول اگه یه بار روش کلیک کنید و بعد از قسمت فرمت رنگ رو عوض کنید به کل خط تعمیم داده میشه
ولی اگه به بار دیگه روش کلید کنید فقط همون محدوده انتخاب میشه مثلا 2 تا 3 و رنگش رو میتونین عوض کنین![]()
نوشته شده توسط mohammadv2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chart Options > Axes > Horizontal Axis > More options
این لینک رو هم تو یوتیوب ببیین
کد:
watch?v=t_bB0EFa1aQ
سلام مرسی
خب بعد از more options کدوم قسمت برم تو اکسل 2010 می خوام
2- میشه اون فیلم یوتوب برام جایی آپ کنید چون فیلترشکن ندارم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین خیلی ساده توضیح داده.
Show Left To right Axis سمت چپ نشون میده
Show Right To Left راست چین نشون میده
توی افیس 2013 خیلی فرق کرده چون تب Layout دیگه نیست
Last edited by mohammadv2; 19-09-2015 at 13:00.
بابت پاسخت ممنونم
مشکل اینجاست که محور افقی من بازه ی زمانی هست(عدد نیست) و واسه رسم نمودار نقطه ابتدا و انتها رو دادم و رسمش کرده یعنی نقطه به نقطه مختصات ندادم واسه این نمیشه کاری کرد
یه نکته هم بدم که چون اعدادی که واسه نمودار فراخوانی میشه متغیره ممکنه نقاط تلاقی نمودارها با توجه به اعداد ورودی تغییر کنه :|
واسه این مورد میشه کاری انجام داد؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
![]()
سلام دوستان.مشکل من در هنگام ارسال فایل های اکسل هست
وقتی یک اکس با فرمول و لینکها رو ایمیل میکنم.فایلی که به گیرنده میرسه تمام لینکهاش پاک شده
برای اینکه لینکها و فرمولها هنگام ارسال به وسیله ایمیل تغییر نکنند یا از بین نروند باید چیکار کنم؟
بعضی وقتها چند فایل اکس به وسیله لینکها به هم مرتبط شدند.برای ارسال که مشکل ایجاد نشه باید چیکار کنم؟
لطفا کامل توضیح بدین
سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار اکسل مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
مثلا
50 درجه و 10 دقیقه و 18 ثانیه
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار اکسل مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
مثلا
50 درجه و 10 دقیقه و 18 ثانیه
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزيز بخصوص آقا محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم ببينم اكسل اين امكان رو داره كه جداول رو خودش اتومات سورت كنه؟
مثلا حدول نفرات اول و يا جدول ليگ برتر با وارد كردن امتياز خودش سورت كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)