بچه ها یه چیزی تو مایه های برنامه های Shredder برای این گوشی سراغ ندارین؟ برنامه ای که
وقتی فایلی رو از رو گوشی باهاش پاک کنی، دیگه قابل بازیافت با نرم افزارهای بازیابی نباشه؟؟
بچه ها یه چیزی تو مایه های برنامه های Shredder برای این گوشی سراغ ندارین؟ برنامه ای که
وقتی فایلی رو از رو گوشی باهاش پاک کنی، دیگه قابل بازیافت با نرم افزارهای بازیابی نباشه؟؟
سلام دوستان !!
من همیشه پاسخ گوی مشکلات بودم حالا خودم به یک مشکل عجیب بر خوردم
هندزفری رو که وصل میکنم به صورت کامل آهنگ پخش میکنه ولی هیچ کدوم از دکمه های هندزفری کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!!
هندزفری قفل هم نیستا !!!!!!!!
باطریش تموم شده!!!!
از پشت یه پیچ داره بازش کن باطریش رو عوض کن
(نقل قول آقا یونس منبع همین انجمن همین تاپیک چند صفحه قبل)
مطمئنی من گفتم؟ آخرین پست من اینه ها..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
این قدر انجمن رو زیر رو میکنم تا پستت رو پیدا کنم(اینجوریاست تازه این تشکره آرش منو کشته)
بابا به خدا من بیگناهم!! همینطوری از دقت عمل یونس جان خوشم اومد! تشکر کردم!
راستی :
منتظرم هاااا؟بچه ها یه چیزی تو مایه های برنامه های Shredder برای این گوشی سراغ ندارین؟ برنامه ای که
نه دیگه تشکر کردی پس...
الان تا330 رو گشتم و عقب رفتم هنوز پیدا نکردم
تااولین صفحه رو هم میگردم
ولی مطمئنم توهمین جا خوندم که نوشته بود پشت هندزفری زیر گیره یه پیچ ریز هست بازش کنید و باطری رو عوض کنید
تا319 رو هم گشتم امروز خسته شدماز بروبچ قدیمی تاپیک درخواست کمک دارم
اگه کسی این مطلب رو یادشه ما رو در این موضوع مهم یاری کنه
اجرتون با خداست![]()
عزیز اگر این هندس فری که ازش حرف میزنید همونه که روی 79 و 81 و 95 8 گیگه ، من الان نگریستم ولی هیچ پیچی پیدا نکردم ، مطمئنی پیچ و باطری داره ؟!باطریش تموم شده!!!!
از پشت یه پیچ داره بازش کن باطریش رو عوض کن
در ضمن یه راه حل برای اینکه سرعتت بره بالا :تا319 رو هم گشتم امروز خسته شدماز بروبچ قدیمی تاپیک درخواست کمک دارم
اگه کسی این مطلب رو یادشه ما رو در این موضوع مهم یاری کنه
اجرتون با خداست![]()
برو قسمت تنظمیات کاربری ، تعداد پست در هر صفحه رو بزار 40 ، اینجوری تو هر صفحه 40 تا پست میاد و تعداد صفحه ها کم میشه سرعتتم میره بالا ، اگر بکارت اومد منو دعا کن ، منم خواستم در حد توانم بهت در انجام این مهم کمک کنم : دی ، هر چند منم ندیدم یونس هم چین چیزی بگه !!!
Last edited by e.khafan!; 29-06-2009 at 18:16.
والا من هم پیچی پیدا نکردم !!! ولی دوستان لطفا کسایی که گوشی رو آپدیت کردن یک تست بکنن شاید برای اون ها هم کار نمیکنه !!
در ضمن کسایی هم که گوشی رو هک کردن یک تست بکنن لطفا !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)