وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنم
فایلهای صوتی و فیلم ها کجا باید بریزم
اگه یک فایل بازی باز باشه چی کارش کنم نه iso هست نه cso چی کارش باید بکنم
وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنم
رسما مفت گرفتی.برو حالشو ببر!Burnoutominator یادت نره!
ببین داداشی من بدون هیچ گونه مراقبت از باتریم بعد 1.5 سال هنوز باهاش شیرین 7 ساعتو میرم.این دعوا هایی که سر متد درست استفاده از باتری هست اکثرش کشکه.اگرم نباشه فرقش میکروسکوپیکه.وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنم
صوتی توی X:\MUSIC\ و تصویری توی X:\VIDEO\.اسم فولدر حتما باید با حروف بزرگ باشه.
باز یعنی چی؟یعنی فولدراشو میبینی؟مثلا PSP_GAME و ICON0.png و ... رو میبینی یا نه؟
Last edited by Arshia001; 12-07-2008 at 15:11.
Lp جان خواهش میکنم در مورد پیکسل سوخته بیشتر توضیح بده
یعنی اگه پیکسلت سوخته که هیچی ولی از برنامه استفاده کن اگه پیکسل خراب باشه رو صفحه بد شکل میشه این دوروست میکنه (چشمک)
منم امروز برای یکی از دوستام یک مموری 4 گیگ اصل با گارانتی3 سال ایران رهجو گرفتم.اول میگفت 55 با کلی چونه زدن 49 تومن بهش دادم.پایین مموری سمت راستش نوشته mark 2 که مموری خودم نداره.کسی میدونه قضیه این mark 2 چی هست؟
سرعتش چطوره ؟!
درباره ی رم نظری ندارم (یعنی خوبه!) ولی psp رو خیلی خوب گرفتی!![]()
ارشیا بابا برو یه اواتور انتخاب کن واسه خودت دیگه
سرعت توی بازی مثل مموری خودم هست.یعنی مشکلی نداره.اما توی بازی ریختن روی مموری واقعا عالی بود.بازی ironman را براش ریختم.(885 مگ) توی 3 دقیقه روی مموری کپی کرد.
روی مموری خودم حدود 8 دقیفه طول کشید.![]()
مموری را یکم گرون گرفتی.ولی psp خیلی خوب گرفتی.نزدیک به قیمت جهانیش.توی دبی 180 تومن هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)