ديگه از بس صفحات زياده ديگه نميشه كه بفهميم كدوم تكراريه.كدوم نيست.ولي به نظر من اين تاپيك مرجع ترين تاپيك در ايران مربوط به اس ام اس هست.![]()
![]()
ديگه از بس صفحات زياده ديگه نميشه كه بفهميم كدوم تكراريه.كدوم نيست.ولي به نظر من اين تاپيك مرجع ترين تاپيك در ايران مربوط به اس ام اس هست.![]()
![]()
سلام گلم چطوری؟ از دیشب تا حالا فقط به u فکر می کردم. تمام فکر و ذهنم مشغوله u بود.امروز فردا هم می خوام به v.w.y.z فکر کنم
يه روز يه بنده خدا پيتزا ميخوره، شب بربري مياد به خوابش و ميگه؟ بيوفا، ديگه دوستم نداري!
راستش بيشتر smsهايي كه من اينجا خوندم هم تكراري بود خوب حالا شدم مثل شما نمي دونستم تكراريه
سلام
امروز یه SMS جالب شنیدم ،البته بعضی از دوستان گفتند ، ولی ناقص بود
امیدوارم که موقعه پخش سریال نرگس ، برق خونتون قطع بشه.
با احترام محمود شوکت
.
سلام
خداحافظ
[QUOTE=abbasdj]سلام
خداحافظ/QUOTE]
این یعنی چه دوست عزیز
يعنی
سرکاری!
ترکه (منظور اون دسته از ترکهایی هستن که رویای کشور آذربایجان جنوی و یا ملحق شدن به ترکیه و کلا جدا شدن از ایران رو دارن نه بقیه هم وطنا)داشته تند رانندگی میکرده.یهو فرمون ماشینو میپیچونه و میزنه به چراغ برق .میگن چه کاری بود کردی؟گفت هیچی دسته راهنما گیر کرد ما هم پیچیدیم.
به نام آفريننده عشق سحرگاهان به باغ رفتم تا دامني گل سرخ برايت به ارمغان آورم . آنقدر گل چيدم که دامنم تاب نياورد و بندش بگسست. بند دامنم بگسست و گلهاي سرخ همراه نسيم راه دريا را در پيش گرفتند. همه رفتند و همه رفتند و هيچکدام باز نگشتند. گويي لحظه اي آب و آتش به هم آميختند .اکنون ديگر گلي ندارم که تقديم کنم اما هنوز دامنم از عطر گلهاي سرخ عطرآگين است . اگر مي خواهي عطر دلپذيرگلها را ببويي امشب سر بر دامنم بگذار
Last edited by deer; 05-09-2006 at 10:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)