مناطق گروه های دیگه رو تصرف کن
(اونایی که با رنگ دیگه هستند روسبز کن )
برای اینکار هم به منطقه زیر نظر هر گروه برو و افرادشون رو هدف بگیر بعدش جنگ میشه و اگه پیروز شدی اون منطقه متعلق به شما میشه (بهتره چند نفر هم از گروه خودت کمکی ببری)
مناطق گروه های دیگه رو تصرف کن
(اونایی که با رنگ دیگه هستند روسبز کن )
برای اینکار هم به منطقه زیر نظر هر گروه برو و افرادشون رو هدف بگیر بعدش جنگ میشه و اگه پیروز شدی اون منطقه متعلق به شما میشه (بهتره چند نفر هم از گروه خودت کمکی ببری)
اقا من هرکاری میکنم نمیتونم این ماموریت رو رد کنم....
کسی نیست بتونه برام ردش کنه؟؟؟؟
خیلی سخته....کنترل موتورش هم که داغووونه.....از اون ور هم که این بیگ اسموک هم بلد نیست عین آدم شلیک کنه اصلا نمیتونه اونارو بکشه......
اگه کسی نیست کمکم کنه من این بازی رو کلا بی خیال بشم....(ولی خیلی حیفه خدایی)
همینه دیگهتو هر بازی یه ماموریت هست که بدجوری رو اعصابه ولی آخر که ردش کردی خودت خندت میگیره !!
(حال میده ردش کنی بعد که بری سیو کنی بازی خارج شه
)
پیشنهاد تکنیکی دیگه ای نمونده فقط پیشنهاد معنوی !!!!
اینکه زیاد با اعصاب بد انجام نده وقتی فکرت راحته مدله بیخیالی بازی کن
یه مدت که زیاد اعصابتو روش نزاری یه دفعه در عین بی تفاوتی همون بار اولی که خواستی بری میبینی مثه آب خوردن ردش کردی
اقا این مرحله که خوراکهموقعی که میخای سوار موتور شی رمز مسلسل سبک رو بزن (همون که uzi داره) بعد رمز rocketman رو بزن و بدون اسموک برو دنبالشون خودت تک تکشونو بکش بعدم برگرد پیش اسموک به همین راحتی
![]()
وای یادش بخیر من اندازه هیچ مرحله ای سر این داغون نشدم اعصابم حسابی داغون شد کلا سر بعضی از مراحل این و بازی پپسی من تو پلی 1 که سر اون 20 سال پیر شدم حتی یه سی دی هم شکوندم ... بگذریم.....
هیچ وقت تصمیم نگیر که میخوام این مرحله رو حتما ردش کنی چون نتونی داغون میشی به قول دوستمون همینجوری دست گرمی برو ولی نه اینکه دقت نکنی بالاخره میتونی ردش کنی!!!
موفق باشی
به نظر من این مرحله جزو آسون ترین مراحل بازی هست و مهدی جون اگه میخوای بازی رو با رمز تموم کنی کاری که xare32 گفتن انجام بده عملی
اقا من با رمز هم رفتم...
فکر کنم مشکل فراتر از این حرفاست...چون نزدیکشون شدم هرچی بهشون شلیک کردم هیچکدومشون کشته نشدن
یه جورایی اینگاری ضد ضربه شدن همشون.......![]()
قبلا که از رمزهای دیگه استفاده نکردی ؟
نه من اصلا به استفاده از رمز اعتقاد ندارم....
اینجا هم مجبور شدم که رمز بزنم
چقدر بهشون تیر زدی اینا یکم سگ جونن باید زیاد تیر بزنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)