اره هیروی توپیه ولی اگر اول بازی lion هی سیخ کنه مانا بکشه و نزاره 1 creep بگیره تو شب هیچ کاری جز با لول 1 مرده خوری کردن نمیتوته بکنه یا اگر اتمهاشو ببنده ursa یا troll warlord ایتمشونو ببندن تو شب تک به تک راحت میخوره
اره هیروی توپیه ولی اگر اول بازی lion هی سیخ کنه مانا بکشه و نزاره 1 creep بگیره تو شب هیچ کاری جز با لول 1 مرده خوری کردن نمیتوته بکنه یا اگر اتمهاشو ببنده ursa یا troll warlord ایتمشونو ببندن تو شب تک به تک راحت میخوره
عزیزم من بچه ی آملم اگه زحمتی نیست تو بیا اینجا آدرس : آمل بالای سینما بهمن
بیا تا به تو حرفه ای بودن رو نشون بدم شماها برید عروسک بازی کنید تو دوتا بهتره یه بازی بچه گونه که بدرد بچه های زیر 14 سال می خوره منتظرتم![]()
هه هه یعنی اینقدر noob هستی که انلاین بلد نیستی؟![]()
عزیزم آمل ای دی اس ال نداره فهمیدی؟ ما برای بازی کردن مسافرت می کنیم اگه موقع امتحاناتم نبود حتما به اونجا هم میو مدیمآره من noob و شماها pro هستید هر موقع تیر زدن تو کال رو یاد گرفتید بیاید اینجا
به درخواست دوست عزیز ویرایش شد////تازه شانس اوردی .....میخواستم یه چیزایه دیگه بگم.....
Last edited by Scary Feelings; 27-12-2008 at 22:41.
من جات بودم ویرایشش میکردم![]()
Last edited by RedSpoT; 27-12-2008 at 23:27.
ما که هر سری اومدیم اینجا، شما ها داشتین دعوا میکردین!!!
یه سوال دارم، برای skelton king ونگارد میشه بست؟ یا چیزه دیگه ببندیم؟ واسه گرفتن hp و مانا. یبار دقیقه 30 ونگارد بستم، بهم گفتن noob : دی
شما life ببند...همون که وقتی میبندی همه رو life میکنه...دیگه بهت نمیگن noob! البته hot هم بد نیست....من خودم بعضی وقت ها میبندم
Last edited by Scary Feelings; 28-12-2008 at 11:26. دليل: نیست رو نوشته بودم نیشت
دوست من
واسه اسکلت ون گارد توصیه نمیشه ولی اگه میخوای هم خون و هم مانات زیاد شه میتونی اسپلش (بتل فیوری )ببندی که هم خوب پول در بیاری هم مانا داشته باشی
ولی در کل واسش ارمور منفی و کوریاس به شدت توصیه میشه![]()
Itembuild برای SK:
armlet
powertrade
desolator
black kings bar
اگه اینا رو ببندی تا دیقه 40 بازی رو میبرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)