کريمي: چند موقعيت خوب را از دست داده بوديم! به دنبال شکست سوريه در دمشق هستيم
على کريمى در بازى ايران و کره چند حرکت خوب و خطرناک انجام داد اما هنوز با آن بازيکنى که در ذهن هواداران تيمملى و فوتبال نقش بسته و لقب جادوگر را بدست آورده فاصله دارد. کريمى براى فرار از حاشيهها کمتر به مصاحبه مىپردازد. به هنگام عزيمت تيمملى به سوريه وى با برخى از شبکههاى تلويزيونى هم مصاحبه نکرد اما در گفتوگويى پيرامون تساوى تيمملى در سئول به همکارمان گفت: به نظر من نتيجه به دست آمده در خانه حريف قابل قبول است. ما در طول بازى چند فرصت خوب داشتيم که با بدشانسى از دست رفت تا اينکه وحيد با زرنگى خود گل تساوى را به ثمر رساند.
کريمى ادامه داد: به هر حال تيمملى يکسرى تحولات و تغييرات داشته و براى جفتوجور شدن به زمان نياز داريم و فکر مىکنم بازى به بازى بهتر شويم.
کريمى در مورد ديدار ايران و سوريه گفت: در تهران که بازى گره خورده بود و سوريه با خوش اقبالى از تيمملى مساوى گرفت البته من در آن بازى حضور نداشتم و زياد در جريان بازى نيستم اما حتم دارم براى بازى چهارشنبه همه بچهها مصمم هستند سوريه را در خود دمشق شکست بدهند و اين کار را دور از دسترس نمىبينم.
کريمى ادامه داد: اين را بايد بدانيم همه تيمها در بازىهاى خانگى به دنبال کسب 3 امتياز هستند و سوريه هم قطعاً براى کسب پيروزى مقابل تيم ايران صفآرايى مىکند و قدرمسلم بازى سختى در پيش داريم و به هيچوجه حريف را دستکم نمىگيريم. تيمملى بايد اين بازى را ببرد تا بازى آخرش تشريفاتى باشد و مىتواند به خواستهاش برسد، چنانچه قبلاً تيمملى در تهران به اردن باخت اما چون نياز به پيروزى داشتيم در خود اردن به راحتى اين تيم را برديم و الان هم شرايط تيم خوب است و اميدواريم در دمشق هر 3 امتياز را به دست آوريم چون همه بچهها به خاطر کسب نتيجه مطلوب مقابل کره روحيه خوبى دارند. در عين حال روحيه سوريه به خاطر باخت مقابل تيم عمان خراب است.
هافبک- مهاجم تيم بايرن مونيخ آلمان درباره شروع تيمش در بوندسليگا گفت: شروع خوبى نداشتيم من هم که به دليل مصدوميت تا به حال در فصل جديد براى بايرن بازى نکردهام اما تمام تلاشم را مىکنم تا پس از رسيدن به آمادگى کامل بتوانم براى بايرن هم بازى کنم.