تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 827 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

کريمي: چند موقعيت‌ خوب‌ را از دست‌ داده‌ بوديم! به‌ دنبال‌ شکست‌ سوريه‌ در دمشق‌ هستيم ‌

على‌ کريمى‌ در بازى‌ ايران‌ و کره‌ چند حرکت‌ خوب‌ و خطرناک‌ انجام‌ داد اما هنوز با آن‌ بازيکنى‌ که‌ در ذهن‌ هواداران‌ تيم‌ملى‌ و فوتبال‌ نقش‌ بسته‌ و لقب‌ جادوگر را بدست‌ آورده‌ فاصله‌ دارد. کريمى‌ براى‌ فرار از حاشيه‌ها کمتر به‌ مصاحبه‌ مى‌پردازد. به‌ هنگام‌ عزيمت‌ تيم‌ملى‌ به‌ سوريه‌ وى‌ با برخى‌ از شبکه‌هاى‌ تلويزيونى‌ هم‌ مصاحبه‌ نکرد اما در گفت‌وگويى‌ پيرامون‌ تساوى‌ تيم‌ملى‌ در سئول‌ به‌ همکارمان‌ گفت: به‌ نظر من‌ نتيجه‌ به‌ دست‌ آمده‌ در خانه‌ حريف‌ قابل‌ قبول‌ است. ما در طول‌ بازى‌ چند فرصت‌ خوب‌ داشتيم‌ که‌ با بدشانسى‌ از دست‌ رفت‌ تا اينکه‌ وحيد با زرنگى‌ خود گل‌ تساوى‌ را به‌ ثمر رساند.
    کريمى‌ ادامه‌ داد: به‌ هر حال‌ تيم‌ملى‌ يکسرى‌ تحولات‌ و تغييرات‌ داشته‌ و براى‌ جفت‌وجور شدن‌ به‌ زمان‌ نياز داريم‌ و فکر مى‌کنم‌ بازى‌ به‌ بازى‌ بهتر شويم.
    کريمى‌ در مورد ديدار ايران‌ و سوريه‌ گفت: در تهران‌ که‌ بازى‌ گره‌ خورده‌ بود و سوريه‌ با خوش‌ اقبالى‌ از تيم‌ملى‌ مساوى‌ گرفت‌ البته‌ من‌ در آن‌ بازى‌ حضور نداشتم‌ و زياد در جريان‌ بازى‌ نيستم‌ اما حتم‌ دارم‌ براى‌ بازى‌ چهارشنبه‌ همه‌ بچه‌ها مصمم‌ هستند سوريه‌ را در خود دمشق‌ شکست‌ بدهند و اين‌ کار را دور از دسترس‌ نمى‌بينم.
    کريمى‌ ادامه‌ داد: اين‌ را بايد بدانيم‌ همه‌ تيمها در بازى‌هاى‌ خانگى‌ به‌ دنبال‌ کسب‌ 3 امتياز هستند و سوريه‌ هم‌ قطعاً‌ براى‌ کسب‌ پيروزى‌ مقابل‌ تيم‌ ايران‌ صف‌آرايى‌ مى‌کند و قدرمسلم‌ بازى‌ سختى‌ در پيش‌ داريم‌ و به‌ هيچ‌وجه‌ حريف‌ را دست‌کم‌ نمى‌گيريم. تيم‌ملى‌ بايد اين‌ بازى‌ را ببرد تا بازى‌ آخرش‌ تشريفاتى‌ باشد و مى‌تواند به‌ خواسته‌اش‌ برسد، چنانچه‌ قبلاً‌ تيم‌ملى‌ در تهران‌ به‌ اردن‌ باخت‌ اما چون‌ نياز به‌ پيروزى‌ داشتيم‌ در خود اردن‌ به‌ راحتى‌ اين‌ تيم‌ را برديم‌ و الان‌ هم‌ شرايط‌ تيم‌ خوب‌ است‌ و اميدواريم‌ در دمشق‌ هر 3 امتياز را به‌ دست‌ آوريم‌ چون‌ همه‌ بچه‌ها به‌ خاطر کسب‌ نتيجه‌ مطلوب‌ مقابل‌ کره‌ روحيه‌ خوبى‌ دارند. در عين‌ حال‌ روحيه‌ سوريه‌ به‌ خاطر باخت‌ مقابل‌ تيم‌ عمان‌ خراب‌ است.
    هافبک- مهاجم‌ تيم‌ بايرن‌ مونيخ‌ آلمان‌ درباره‌ شروع‌ تيمش‌ در بوندس‌ليگا گفت: شروع‌ خوبى‌ نداشتيم‌ من‌ هم‌ که‌ به‌ دليل‌ مصدوميت‌ تا به‌ حال‌ در فصل‌ جديد براى‌ بايرن‌ بازى‌ نکرده‌ام‌ اما تمام‌ تلاشم‌ را مى‌کنم‌ تا پس‌ از رسيدن‌ به‌ آمادگى‌ کامل‌ بتوانم‌ براى‌ بايرن‌ هم‌ بازى‌ کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکونام: مى‌بريم‌ چون‌ بهتر هستيم‌

ملى‌پوشان‌ از نتيجه‌ مطلوب‌ در سئول‌ روحيه‌ گرفته‌اند و حتى‌ خستگى‌ راه‌ نيز انگيزه‌ آنها را براى‌ بازى‌ با سوريه‌ کم‌ نکرده‌ است. يکى‌ از مهره‌هاى‌ کليدى‌ تيم‌ملى‌ در بازى‌ فردا جواد نکونام‌ است. او که‌ سابقه‌ گلزنى‌ به‌ سوريه‌ را دارد به‌ دنبال‌ به‌ ثمر رساندن‌ گلى‌ ديگر براى‌ تيم‌ملى‌ است.
    نکونام‌ در مورد بازى‌ با سوريه‌ گفت: ما به‌ جام‌ ملتها صعود مى‌کنيم‌ زيرا سختى‌ کار در سئول‌ بود و ديگر مشکلى‌ براى‌ صعود نخواهيم‌ داشت. براى‌ بازى‌ فردا مشکل‌ چندانى‌ نداريم‌ چون‌ فوتبال‌ ايران‌ به‌ مراتب‌ بهتر از سوريه‌ است‌ و اين‌ بهتر بودن‌ عامل‌ برنده‌ شدن‌ تيم‌ملى‌ در دمشق‌ خواهد بود. تنها مشکل‌ ما در اين‌ بازى‌ خستگى‌ راه‌ است، زيرا سفرى‌ بسيار طولانى‌ داشتيم. در بازى‌ رفت‌ با سوريه‌ هم‌ بايد برنده‌ مى‌شديم‌ اما خودمان‌ نتيجه‌ را به‌ آنها داديم‌ و سوريه‌ هيچ‌ برترى‌ نسبت‌ به‌ ايران‌ براى‌ زدن‌ گل‌ مساوى‌ نداشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بايد با ضدفوتبال‌ سوريه‌ مقابله‌ کنيم‌ مجيدي: به‌ عنوان‌ تيم‌ سرگروه‌ صعود مى‌کنيم‌

فرهاد مجيدى‌ مهاجم‌ ملى‌پوش‌ تيم‌ملى‌ کشورمان‌ که‌ از اوايل‌ نيمه‌ دوم‌ ديدار ايران- کره‌جنوبى‌ وارد زمين‌ شد، درخصوص‌ اين‌ ديدار به‌ همکار ما گفت: تيم‌ کره‌جنوبى‌ يکى‌ از بهترين‌ تيم‌هاى‌ آسياست‌ و از امتياز ميزبانى‌ نيز بهره‌ مى‌برد. بازيکنان‌ کره‌ هم‌ از مديران‌ و مسئولان‌ فدراسيون‌ کشورشان‌ و هم‌ از تشويق‌ تماشاگرانشان‌ سود مى‌بردند تا از امتياز ميزبانى‌ نهايت‌ استفاده‌ را کرده‌ باشند اما خدا را شکر که‌ بچه‌هاى‌ ايران‌ از تمام‌ توان‌ خود استفاده‌ کردند و توانستند از اين‌ حريف‌ قدرتمند يک‌ امتياز بگيرند.
    وى‌ ادامه‌ داد: من‌ پس‌ از مدتها در ترکيب‌ ايران‌ قرار گرفتم‌ که‌ اين‌ موضوع‌ بسيار برايم‌ خوشايند بود. از طرفى‌ نيز سعى‌ کردم‌ تا تيم‌ کشورم‌ را به‌ گل‌ برسانم‌ اما همانطور که‌ ملاحظه‌ کرديد، فرصت‌ زيادى‌ در مدتى‌ که‌ در زمين‌ حضور داشتم‌ به‌ دست‌ نياوردم. درکل‌ اميدوارم‌ که‌ در آينده‌ بازى‌هاى‌ بهترى‌ را انجام‌ دهم.مجيدى‌ درخصوص‌ ديدار بعدى‌ ما مقابل‌ سوريه‌ گفت: تيم‌ سوريه‌ يک‌ تيم‌ عربى‌ است‌ که‌ من‌ با سبک‌ بازى‌ آنها به‌ خوبى‌ آشنا هستم‌ اما از همين‌ حالا بچه‌هاى‌ ما بايد به‌ فکر مقابله‌ با ضدفوتبال‌ سوريه‌ باشند تا به‌ اميد خدا و تلاش‌ بازيکنان، کار را در همان‌ دمشق‌ يکسره‌ کنيم.
    مهاجم‌ تيم‌ کشورمان‌ اضافه‌ کرد: مطمئن‌ هستم‌ که‌ ما به‌ عنوان‌ تيم‌ سرگروه‌ به‌ جام‌ ملت‌هاى‌ 2007 آسيا صعود مى‌کنيم‌ تا يک‌بار ديگر قدرتمان‌ را به‌ رخ‌ آسيايى‌ها بکشانيم، البته‌ اين‌ منوط‌ به‌ آن‌ است‌ که‌ مغرور نشويم‌ و در بازى‌هاى‌ باقيمانده، قدر موقعيت‌ها را بدانيم‌ و از امتياز ميزبانى‌ نيز نهايت‌ استفاده‌ را ببريم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دبير کميته‌ فوتبال‌ سپاهان‌ انتخاب‌ شد

طى‌ حکمى‌ از سوى‌ محمدرضا ساکت‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ سپاهان، رضا فتاحى‌ به‌ عنوان‌ دبير کميته‌ فوتبال‌ بزرگسالان‌ اين‌ باشگاه‌ منصوب‌ شد. اين‌ کميته‌ مسئوليت‌ برنامه‌ريزي، هدايت‌ و انجام‌ امور نقل‌وانتقالات‌ باشگاه‌ سپاهان‌ را برعهده‌ دارد.
    گفتنى‌ است‌ رضا فتاحى‌ سالها مسئوليت‌ امور ادارى‌ هيأت‌ فوتبال‌ استان‌ اصفهان‌ در زمان‌ تصدى‌ محمدرضا ساکت‌ در هيأت‌ فوتبال‌ اين‌ استان‌ را برعهده‌ داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کعبي: خسته‌ نيستيم‌ در سوريه‌ عصبانى‌ نمى‌شوم!

حسين‌ کعبى‌ ملى‌پوش‌ جوان‌ و ريزنقش‌ کشورمان‌ با اينکه‌ در ديدار سئول‌ فقط‌ دقايقى‌ از نيمه‌ دوم‌ فرصت‌ بازى‌ پيدا کرد اما در همين‌ مدت‌ هم‌ براى‌ تيم‌ملى‌ مثمرثمر واقع‌ شد و مثل‌ يک‌ سرباز آماده‌ در خدمت‌ تيم‌ملى‌ بود.
    حسين! از اينکه‌ اين‌ روزها کمتر بازى‌ مى‌کنى‌ چه‌ احساسى‌ داري؟
    من‌ قسم‌ مى‌خورم‌ اصلاً‌ به‌ فکر اين‌ مسائل‌ نيستم‌ فقط‌ موفقيت‌ تيم‌ملى‌ را مى‌خواهم‌ تا همه‌ هواداران‌ خوشحال‌ شوند ضمن‌ اينکه‌ من‌ هميشه‌ به‌ نظرات‌ مربيانم‌ احترام‌ گذاشته‌ و خواهم‌ گذاشت.
    چه‌ کار بايد کرد تا خستگى‌ سفر از تن‌ بازيکنان‌ خارج‌ شود؟
    من‌ که‌ زياد خسته‌ نيستم‌ چون‌ هرجا که‌ يک‌ صندلى‌ راحت‌ پيدا مى‌کردم، مى‌خوابيدم! ضمن‌ اينکه‌ در هواپيما هم‌ زياد خوابيدم‌ اما لغو تمرين‌ تهران‌ تصميم‌ بسيار خوبى‌ بود ما تا زمان‌ بازى‌ با سوريه‌ فرصت‌ خوبى‌ براى‌ رفع‌ خستگى‌ داريم.
    چرا در برخورد با بازيکنان‌ حريف، زود عصبى‌ مى‌شوى‌ که‌ مثلاً‌ همين‌ عصبانيت‌ ممکن‌ است‌ در ديدار با حريفان‌ عربى‌ مشکل‌ساز شود؟
    در سئول‌ بازيکن‌ کره‌اى‌ خيلى‌ بد بازى‌ مى‌کرد در يک‌ لحظه‌ اعصابم‌ را به‌ هم‌ ريخت‌ و من‌ هم‌ برسرش‌ فرياد کشيدم‌ تا مواظب‌ حرکاتش‌ باشد. مطمئن‌ باشيد در سوريه‌ اگر بازى‌ کنم‌ هرگز عصبانى‌ نمى‌شوم‌ و به‌ بازيکنان‌ حريف‌ نيز کارى‌ نخواهم‌ داشت!
    نتيجه‌ را پيش‌بينى‌ مى‌کني؟
    ايران‌ برنده‌ است، با اين‌ روحيه‌اى‌ که‌ ملى‌پوشان‌ دارند مطمئن‌ باشيد سوريه‌ را در خانه‌اش‌ شکست‌ مى‌دهيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بى‌احترامى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ تصميم‌ مجمع‌

برگزارى‌ فصل‌ جديد رقابت‌هاى‌ فوتبال‌ قهرمانى‌ دسته‌ دوم‌ باشگاههاى‌ کشور با حضور 28 تيم‌ بى‌احترامى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ تصميمات‌ مجمع‌ عمومى‌ اين‌ فدراسيون‌ تلقى‌ خواهد شد چرا که‌ اين‌ مجمع‌ در تدوين‌ قوانين‌ رقابت‌هاى‌ مذکور اعلام‌ نموده‌ بود در پايان‌ فصل‌ تيم‌هاى‌ يازدهم‌ و دوازدهم‌ هر گروه‌ به‌ دسته‌ سوم‌ سقوط‌ خواهند کرد اما در پايان‌ فصل‌ گذشته‌ اين‌ اتفاق‌ رخ‌ نداد تا با احتساب‌ تيم‌هاى‌ صعودکننده‌ از دسته‌ سوم‌ به‌ دسته‌ دوم، تعداد تيم‌ها از 24 تيم‌ به‌ 28 تيم‌ افزايش‌ يابد.اين‌ تصميم‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ حرکتى‌ غيرقانونى‌ است‌ و سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ که‌ بايد برعملکرد فدراسيون‌ها نظارت‌ کند بايد نسبت‌ به‌ اين‌ حرکت‌ از خود واکنش‌ نشان‌ دهد. ضمن‌ اينکه‌ اين‌ تصميم‌ بدعت‌ بدى‌ را در فوتبال‌ ايران‌ باب‌ خواهد کرد و موجب‌ مى‌شود تا تيم‌هاى‌ سقوطکننده‌ درخواست‌ ادامه‌ بقا در مسابقات‌ را داشته‌ باشند. به‌ هر صورت‌ از ما گفتن‌ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکيسا: از دزفول‌ به‌ تيم‌ملى‌ برمى‌گردم!

نيما نکيسا، دروازه‌بان‌ جديد تيم‌ فوتبال‌ استقلال‌ دزفول‌ درخصوص‌ پيوستن‌ به‌ اين‌ تيم‌ گفت: با رفتن‌ به‌ اين‌ تيم‌ قصد دارم‌ به‌ خيلى‌ها ثابت‌ کنم‌ که‌ هنوز جزو بهترين‌هاى‌ ايران‌ در درون‌ دروازه‌ هستم. مطمئن‌ باشيد از دزفول‌ به‌ تيم‌ملى‌ برمى‌گردم‌ و روزى‌ فرا مى‌رسد که‌ به‌ عنوان‌ مرد شماره‌ يک‌ ايران‌ درون‌ دروازه‌ قرار بگيرم!
    وى‌ ادامه‌ داد: شناخت‌ چندانى‌ از تيم‌ جديدم‌ ندارم‌ و در گروه‌ سختى‌ که‌ تيم‌هاى‌ مطرحى‌ چون‌ شموشک، هما، عقاب‌ و پگاه‌ گيلان‌ در آن‌ حضور دارند، قرار گرفته‌ايم‌ اما تمام‌ سعى‌ خود را براى‌ صعود اين‌ تيم‌ به‌ ليگ‌ برتر خواهيم‌ کرد و جزو مدعيان‌ خواهيم‌ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

استعفاى‌ قلعه‌نوعى‌ روى‌ ميز رضايي!

پس‌ از استعفاى‌ محمدحسين‌ قريب‌ از سمت‌ مديرعاملى‌ استقلال‌ حرف‌ و حديث‌هاى‌ زيادى‌ درباره‌ ادامه‌ همکارى‌ امير قلعه‌نوعى‌ با آبى‌پوشان‌ مطرح‌ مى‌شود. در اين‌ ارتباط‌ روز گذشته‌ از زبان‌ يک‌ مقام‌ آگاه‌ شنيديم‌ قلعه‌نوعى‌ ديگر قصد حضور در استقلال‌ را ندارد و پس‌ از بازى‌ با سوريه‌ و بازگشت‌ به‌ تهران‌ وى‌ استعفايش‌ را از مديريت‌ فنى‌ آبى‌پوشان‌ در اختيار اميدوار رضايى‌ قرار مى‌دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌ا...زاده‌ يا دهقان‌ فداکار؟ بهترين‌ گزينه‌ در بدترين‌ زمان‌

اگرچه‌ استقلال‌ توانست‌ در دوره‌ قريب‌ جام‌ قهرمانى‌ ليگ‌ پنجم‌ حرفه‌اى‌ را به‌ خانه‌ ببرد، ليکن‌ در صورت‌ بررسى‌ تاريخ‌ اين‌ باشگاه‌ ظرف‌ 10، 15 سال‌ گذشته‌ مى‌توان- بخوانيد بايد- به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيد که‌ آبى‌ها زمان‌ فتح‌ا...زاده‌ بهترين‌ دوره‌ را تجربه‌ کرده‌ و بيشتر از ساير دوره‌ها جام‌ و مقام‌ آورده‌ بودند.
    بله‌ شايد به‌ همين‌ خاطر است‌ که‌ هرگاه‌ مديرى‌ از استقلال‌ مى‌رود، فورى‌ نام‌ فتح‌ا...زاده‌ مطرح‌ مى‌شود و شايد هم‌ از عشق‌ و علاقه‌ فتح‌ا...زاده‌ به‌ استقلال‌ است‌ که‌ او به‌ رغم‌ مسائلى‌ که‌ در جريان‌ استعفاى‌ مصلحتى‌اش‌ پيش‌ آمد هنوز از اين‌ تيم‌ نرنجيده‌ و حتى‌ حاضر است‌ تا در اين‌ شرايط‌ بحرانى‌ نيز کانديداى‌ اصلى‌ جايگزينى‌ به‌ جاى‌ قريب‌ باشد.
    سايه‌ حاجى‌ در تمام‌ سالهايى‌ که‌ به‌ نوعى‌ از استقلال‌ دور بود روى‌ سر اين‌ باشگاه‌ احساس‌ مى‌شد و کسانى‌ که‌ او را «رقيب» و دشمن‌ خويش‌ مى‌پنداشتند بر آن‌ بودند تا غلط‌هاى‌ مديريتى‌ خويش‌ را به‌ پاى‌ همين‌ حضور نامحسوس‌ بنويسند.
    تاريخ‌ البته‌ بهترين‌ قاضى‌ است، زيرا مرور زمان‌ نشان‌ داد که‌ آدمهاى‌ مدعى‌ چه‌ در چنته‌ دارند. حالا اما وضعيت‌ فرق‌ کرده‌ و مهم‌ نجات‌ تيمى‌ است‌ که‌ بخشى‌ از ويژگى‌هاى‌ مثبت‌ خود را به‌ دليل‌ آسان‌انگارى‌هاى‌ مديريت‌ پيشين‌ از دست‌ داده‌ و براى‌ دفاع‌ از عنوان‌ قهرمانى‌اش‌ در ليگ‌ و همچنين‌ حضورى‌ مؤ‌ثر در جام‌ باشگاه‌هاى‌ آسيا حال‌ و روز چندان‌ مساعدى‌ ندارد.
    متأسفانه‌ «فرصتي» هم‌ نيست‌ تا مدير بعدى‌ بتواند کاشته‌هاى‌ قريب‌ را تغيير دهد، زيرا فصل‌ نقل‌ و انتقالات‌ خاتمه‌ پيدا کرده‌ و دوره‌ تمرينات‌ و آماده‌سازى‌ تيمها نيز به‌ پايان‌ رسيده‌ است. به‌ همين‌ خاطر اگر فتح‌ا...زاده‌ پيشنهاد مديريت‌ در استقلال‌ را بپذيرد بايد مراقب‌ پوست‌ موزى‌ که‌ زير پاى‌ او گذاشته‌ شده‌ است‌ باشد.
    درواقع‌ هرکسى‌ که‌ در حال‌ حاضر روى‌ صندلى‌ مديرعاملى‌ پسران‌ آبى‌ بنشيند حکم‌ «دهقان‌ فداکار» را دارد، زيرا درست‌تر اين‌ بود که‌ در ابتدا يک‌ گزينه‌ متوسط‌ «قرباني» شود تا بهترين‌ گزينه‌ ممکن‌ از پى‌ او روى‌ صحنه‌ بيايد. قريب‌ سال‌ گذشته‌ اوليايى‌ را به‌ عنوان‌ يک‌ کاتاليزور پيش‌ روى‌ خود مى‌ديد و امسال‌ نيز اگر بهترين‌ گزينه‌ مديريت‌ در استقلال‌ نتواند بر کاستى‌ها و مشکلات‌ برجاى‌ مانده‌ از دوره‌ او فائق‌ آيد چه‌ بسا قرعه‌ دوباره‌ به‌ نام‌ قريب‌ اصابت‌ کند و اين‌ مدير محترم‌ بتواند به‌ جمع‌ پسران‌ آبى‌ بازگردد.
    از آنجايى‌ که‌ ما ايرانى‌ها همواره‌ نتيجه‌ را مى‌بينيم‌ و زياد متوجه‌ شرايط‌ و ابزار نيستيم، به‌ همين‌ خاطر اى‌کاش‌ آنهايى‌ که‌ دنبال‌ فتح‌ا...زاده‌ فرستاده‌اند فعلاً‌ دست‌ نگه‌ دارند تا مناسب‌ترين‌ گزينه‌ قربانى‌ بدترين‌ زمان‌ نشود.
    باتوجه‌ به‌ قهرمانى‌ استقلال‌ در ليگ، سطح‌ توقعات‌ از اين‌ تيم‌ بالا رفته‌ و مدير بعدى‌ اگر فصل‌ آينده‌ را بدون‌ جام‌ به‌ پايان‌ برساند با کاهش‌ محبوبيت‌ خود نزد افکار عمومى‌ مواجه‌ خواهد شد. البته‌ صلاح‌ مملکت‌ خويش‌ خسروان‌ دانند، ليکن‌ در صورتى‌ که‌ يک‌ نفر اين‌ وسط‌ قربانى‌ شود مدير بعد از او خواهد توانست‌ تا رها از توقعات، اين‌ فصل‌ را به‌ پايان‌ برساند و براى‌ سال‌ آينده‌ توانايى‌هايش‌ را خرج‌ کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ريبرى‌ رهبر فرانسه‌ پس‌ از زيدان... گوش‌ به‌ فرمان‌ دومنش‌ هستم!

فرانسه‌ رقابت‌هاى‌ مقدماتى‌ اروپا 2008 را با يک‌ پيروزى‌ قاطعانه‌ در خانه‌ گرجستان‌ شروع‌ مى‌کند. آبى‌پوشان‌ با کمک‌ يک‌ فرانک‌ ريبرى‌ صددرصد و فوق‌ تصور باقدرت‌ تمام‌ سه‌ امتياز اين‌ بازى‌ را کسب‌ مى‌کنند تا با آرامش‌ و اطمينان‌ خاطر بيشتر براى‌ رويارويى‌ با ايتاليا در 6سپتامبر آماده‌ شوند. امروز هواداران‌ تيم‌ملى‌ فرانسه‌ همه‌ تحت‌تأثير فوتبال‌ فرانک‌ ريبرى‌ قرار دارند؛ پديده‌ و شايد رهبر فرانسه‌ پس‌ از زيدان...
    بازى‌ فرانسه‌ را مقابل‌ گرجستان‌ چطور ارزيابى‌ مى‌کني؟
    در اين‌ بازى‌ همه‌ ما خوب‌ کار کرديم. هيچ‌ مشکلى‌ وجود نداشت. از نظر تکنيکى‌ و تاکتيکى‌ کاملاً‌ برحريف‌ تسلط‌ داشتيم‌ و با تمرکز کامل‌ بازى‌ کرديم. گرجستان‌ تيم‌ خوبى‌ بود اما مقابل‌ ما نمى‌توانست‌ شانسى‌ داشته‌ باشد. تکنيک‌ اين‌ تيم‌ خيلى‌ پايين‌ بود و بازيکنان‌ آن‌ اعتماد به‌ نفس‌ و دقت‌ لازم‌ را نداشتند. دوفاکتور مهم‌ که‌ يک‌ تيم‌ براى‌ پيروزى‌ و کسب‌ نتيجه‌ به‌ آن‌ نياز دارد.
    اما فرانسه‌ مطمئن‌ بازى‌ مى‌کند...
    بله. مطمئن‌ و با دقت‌ و تمرکز کامل. اعتماد به‌نفس‌ تيم‌ بسيار بالاست.
    قبل‌ از بازى‌ با گرجستان‌ به‌ يک‌ پيروزى‌ آسان‌ فکر مى‌کردي؟
    نه‌ چنين‌ تصورى‌ نداشتم. همه‌ ما به‌ پيروزى‌ فکر مى‌کرديم‌ و در مورد آن‌ مطمئن‌ بوديم‌ اما پيروزى‌ را به‌ ما تقديم‌ نمى‌کنند؛ براى‌ آن‌ بايد جنگيد.
    براى‌ بازى‌ با ايتاليا آماده‌ مى‌شويد. چه‌ احساسى‌ داري؟
    ايتاليا تيم‌ بزرگى‌ است. قهرمان‌ جهان. همان‌ تيمى‌ که‌ در فينال‌ جام‌جهانى‌ در ضربات‌ پنالتى‌ مقابل‌ ما به‌ برترى‌ رسيد. طبيعى‌ است‌ دوست‌ دارم‌ با يک‌ نتيجه‌ خوب‌ اين‌ تيم‌ را شکست‌ بدهيم‌ و سه‌ امتياز اين‌ بازى‌ را کسب‌ کنيم. پيروزى‌ مقابل‌ ايتاليا تمام‌ فرانسه‌ را خوشحال‌ مى‌کند اما اين‌ نمى‌تواند يک‌ انتقام‌ باشد. فقط‌ يک‌ بازى‌ خاص‌ و رسمى‌ است‌ که‌ بايد براى‌ پيروزى‌ روى‌ آن‌ تمرکز کنيم.
    در مورد حضور دوباره‌ ماکه‌له‌له‌ و تورام‌ در تيم‌ملى‌ فرانسه‌ چه‌ نظرى‌ داري؟
    اين‌ همه‌ ما را خوشحال‌ کرد. احساس‌ مى‌کنم‌ حضور آنها لازم‌ است. براى‌ صعود به‌ رقابت‌هاى‌ اروپا 2008 بايد از تمام‌ توانايى‌ها و امکاناتى‌ که‌ داريم‌ استفاده‌ کنيم. ما در بازى‌هاى‌ مقدماتى‌ در گروه‌ سختى‌ قرار داريم.
    ظاهراً‌ با کناره‌گيرى‌ زيدان‌ مسئوليت‌ تو در ترکيب‌ تيم‌ بيشتر شده‌ است؟
    بله. با رفتن‌ زيزو همه‌ از من‌ بيشتر انتظار دارند. اين‌ را کاملاً‌ حس‌ مى‌کنم. من‌ بيشتر يک‌ هافبک‌ راست‌ يا چپ‌ هستم‌ اما در پست‌ زيزو هم‌ بازى‌ کرده‌ام. گوش‌ به‌ فرمان‌ دومنش‌ هستم. هرجا که‌ بخواهد بازى‌ مى‌کنم. مشکلى‌ ندارم.
    در مقايسه‌ با قبل‌ از جام‌جهانى‌ امروز در فرانسه‌ محبوبيت‌ بيشترى‌ داري...
    بله‌ اما از همان‌ روزى‌ که‌ براى‌ اولين‌ بار پيراهن‌ آبى‌ را پوشيدم‌ همه‌ از من‌ حمايت‌ کردند. اين‌ استقبال‌ گرم‌ باعث‌ شد به‌ اعتماد به‌نفس‌ بالايى‌ برسم. از عوامل‌ اصلى‌ موفقيت‌ من‌ بود.
    فکر مى‌کنى‌ بتوانى‌ از نظر محبوبيت‌ با زيدان‌ رقابت‌ کني؟
    اصلاً‌ به‌ آن‌ فکر نمى‌کنم. زيزو در قلب‌ همه‌ ما جاى‌ خود را دارد. اين‌ براى‌ من‌ يک‌ رؤ‌يا بود که‌ در جام‌جهانى‌ کنار او بازى‌ کنم. بازى‌ کنار زيزو لذت‌بخش‌ بود. براى‌ همه‌ ما جاى‌ او خالى‌ است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •