تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 848 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان اینجا یکی هست منو راهنمایی کنه من حال این پشتیبا نیشونو بگیرم!!

من مشترک شاتل بودم خطم رو 9 مگ بسته شده بود SNR من رویه 23_24 بوده...(این 2 ماهه آخر کمبود پهنا آوردن خطمو رو 9 مگ بستن و گر نه خطم تا 16 باز بوده...)

حالا بعد از اینکه من خطتمو تخلیه کردم و رو پارس رانژه شده خطمو رو 9 مگ بستن SNR من اومده رو 13 !!! (یعنی تقریبا 11_12 db اختلاف داره!!!)

هر چیم به این پشتیبانی زبون نفهمشون میگم.. میگن از مخابرات هییییچ مشکلی نیست و مشکل از خط شماست

میدونم که تجهیزات 2 تا شرکت فرق میکنه... ولی اختلاف 2 db _3 db اصلا نه 5 db نه اینکه 13 db اختلاف snr داشته باشم

به پشتیبا نیشون میگم میخوام درخواست تغییر پورت بدم میگن تا زمانی که خط مشکلی نداشته باشه انجام نمیدیم

خلاصه جووون جدتون یه راهنمایی بکنین ببینم میتونم کاری کنم این پورتمو من عوض کنم یا نه
    سلام

من اصلا به خاطر همین snr عضو فروم شدم و کلی هم خرج کابل و پریز کردم ولی آخر پی بردم تقصیر از پارس

این نوسان snr و اختلافش به تنظیماتی که از سمت تهران هست هم مربوط میشه

من تو این 2 ساله چندتا از اعداد مختلف snr رو که با پارس داشتم رو بگم

1-یک دوره snr در روز 25 بود و خب معمولا شبها 4 تا کم میشه و میشه حدود 21

2-یک دوره snr در روز 18 بود و شبها حدود 14

3-الان snr به 28 و 29 هم میرسه و شبها هم 24

اینها به خاطر تنظیماتی که از سمت تهران اعمال میشه تغییر میکنه

اینم بگم snr تاثیری در پینگ نداره اگر برای پینگ بخوایین.همینکه خط پایدار باشه و قطع و وصلی نداشته باشید کافیه

من خودم یه زمانی حساسیت روی این snr داشتم ولی بعدا بی خیال شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان اینجا یکی هست منو راهنمایی کنه من حال این پشتیبا نیشونو بگیرم!!
    من مشترک شاتل بودم خطم رو 9 مگ بسته شده بود SNR من رویه 23_24 بوده...(این 2 ماهه آخر کمبود پهنا آوردن خطمو رو 9 مگ بستن و گر نه خطم تا 16 باز بوده...)
    حالا بعد از اینکه من خطتمو تخلیه کردم و رو پارس رانژه شده خطمو رو 9 مگ بستن SNR من اومده رو 13 !!! (یعنی تقریبا 11_12 db اختلاف داره!!!)
    هر چیم به این پشتیبانی زبون نفهمشون میگم.. میگن از مخابرات هییییچ مشکلی نیست و مشکل از خط شماست
    میدونم که تجهیزات 2 تا شرکت فرق میکنه... ولی اختلاف 2 db _3 db اصلا نه 5 db نه اینکه 13 db اختلاف snr داشته باشم
    به پشتیبا نیشون میگم میخوام درخواست تغییر پورت بدم میگن تا زمانی که خط مشکلی نداشته باشه انجام نمیدیم
    خلاصه جووون جدتون یه راهنمایی بکنین ببینم میتونم کاری کنم این پورتمو من عوض کنم یا نه

سلام
    من طبق تجربه ی 8 ساله ایی که با پارس انلاین دارم ، در سه ماهه تابستون به شدت افت SNR در بین کاربران دیده میشه .. بهترین روش برای حل این مشکل هم استفاده از کابل های مسی زوج سیم به قطر 8 ميليمتری از درب منزل مستقیم به داخل خونه بکشید ...
    در بعضی از استان ها و مراکز مخابراتی هم یه قابلیتی برای کاربران هست که 99% از پشتیبانان فنی از اون بی اطلاع هستن ، Modulation : Test هست که برای کابرانی کاربرد داره که فاصله شون تا مرکز مخابراتی زیاده ... بهشون بگید که براتون فعال بکنن ..

اینم وضعیت خط خودم :

3. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ساعت نامحدود از چندتا چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم اینقدر صبر کردم برای تخفیف حجم که زیر پام علف سبز شده گرانفروش جیبمونو خالی کرده جدیدا هم کیفیتش بد شده
    منم قبول دارم
    صرفا چون برا مشترکین تازه جشنواره ارزون بود گرفتم و فک نکنم تمدید کنم

6. 2 کاربر از ibo8631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان چراغ adsl ثابت شده
    بعد من 3.31 ثبت نام کردم پولم واریز کردم
    زنگ زدم میگم چراغ ثابت شده تنظیات مودم و میگید ؟ میگه باشه اینور تایید نشده یعنی چی؟میگه باز 4 تا 7 روز کاری از امروز کار داره!
    Last edited by apple021; 29-06-2017 at 19:45.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

زنگ زدم میگم چراغ ثابت شده تنظیات مودم و میگید ؟ میگه باشه اینور تایید نشده یعنی چی؟میگه باز 4 تا 7 روز کاری از امروز کار داره!
    برای منم همینجور شد . گفتن تازه یه روز گذشته . گفتم فرقی نداره وقتی مودم لینک رو گرفته شما باید استارت اینترنت رو بزنی . گفت نه یسری کار از طرف ما باید انجام بشه .
    اپراتورهای خانمش هم بی سوادن هم تنبل . البته نمایندگیهاش که اینطوره . اکثرشون چیری حالیشون نیس چنتا کاغذ بهشون دادن و طوطی واری یه سری مطالب که حتی شاید نفهمن اصلا چیه تکرار میکنن
    جالبه باز فکر میکنن ازت بیشتر بلدن و طرفشون هیچی بلد نیس . گمونم بیشتر بخاطر حقوق کمتری بدن یه سری خانم بی سواد نسبت به کارشون رو میارن
    یه بار به یکیشون گفتم خط رو این مقدار بسته شده یارو گفت از کجا میدونی البته اون فن آوا بود .
    یه چی هم بگی اگه ندونن بعضیاشون میرن میپرسن ولی بعضی که دیگه آخرشن یه جوری میپیچونن

حالا شما با مرکز تماس بگیر شمارش 1585
    احتمال زیاد مشکلت حل شه .برای من که اینطور بود

از نظر قانونی 72 ساعت بعد درخواست باید رانژه یا تخلیه خط انجام بشه
    بعضی مواقع مخابرات سریع انجام میده اینا لفت میدن . اکثر مشکلات مربوط به همین سرویس دهندهاس الکی تقصیر مخابرات و زیر ساخت میندازن

9. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای منم همینجور شد . گفتن تازه یه روز گذشته . گفتم فرقی نداره وقتی مودم لینک رو گرفته شما باید استارت اینترنت رو بزنی . گفت نه یسری کار از طرف ما باید انجام بشه .
    اپراتورهای خانمش هم بی سوادن هم تنبل . البته نمایندگیهاش که اینطوره . اکثرشون چیری حالیشون نیس چنتا کاغذ بهشون دادن و طوطی واری یه سری مطالب که حتی شاید نفهمن اصلا چیه تکرار میکنن
    جالبه باز فکر میکنن ازت بیشتر بلدن و طرفشون هیچی بلد نیس . گمونم بیشتر بخاطر حقوق کمتری بدن یه سری خانم بی سواد نسبت به کارشون رو میارن
    یه بار به یکیشون گفتم خط رو این مقدار بسته شده یارو گفت از کجا میدونی البته اون فن آوا بود .
    یه چی هم بگی اگه ندونن بعضیاشون میرن میپرسن ولی بعضی که دیگه آخرشن یه جوری میپیچونن

حالا شما با مرکز تماس بگیر شمارش 1585
    احتمال زیاد مشکلت حل شه .برای من که اینطور بود

از نظر قانونی 72 ساعت بعد درخواست باید رانژه یا تخلیه خط انجام بشه
    بعضی مواقع مخابرات سریع انجام میده اینا لفت میدن . اکثر مشکلات مربوط به همین سرویس دهندهاس الکی تقصیر مخابرات و زیر ساخت میندازن
    باشه باز تماس میگیرم فردا ببینم چی میگه :\
    خسته شدیم بابا دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واسه منم همين اتفاق افتاد زنگ زدم گفت بايد جواب رانژه از مخابرات بياد تا فعال كنيم ولي فرداش sms اش اومد اك شد

12. این کاربر از Pouya-HP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

زنگ میزنم پشتیبانی بوق اِشغال میزنه
    بعد میزنم سایر اپراتور ها میگه با تشکر خدانگهدار !
    واقعا ک!
    Last edited by apple021; 30-06-2017 at 12:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واسه منم همين اتفاق افتاد زنگ زدم گفت بايد جواب رانژه از مخابرات بياد تا فعال كنيم ولي فرداش sms اش اومد اك شد

داداش خودت تنظیم کن!!

فراموشی رمزعبور بزن تو سایت.
    شماره ای دی اس ال و شماره تلفنتو وارد کن

وارد پنلنت تونستی بشی همون اطلاعات کانفیگ مودم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •