فکر نکنم همچین چیزی باشه که کیفیت تصویر بعد از یه مدت استفاده از اسکرولینگ بار افت کنه حالا بازم بیشتر تحقیق کن.
فکر نکنم همچین چیزی باشه که کیفیت تصویر بعد از یه مدت استفاده از اسکرولینگ بار افت کنه حالا بازم بیشتر تحقیق کن.
ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!
نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.
یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟
خود پلاسمایی که من دارم (50VT30) برای پنل کناری تصاویر 4:3 چند رنگ از حاموش (مشکی) تا زیاد (خاکستری) رو در نظر گرفته که قابل تنظیمه و خودش پیشنهاد کرده که روی زیاد بذارید که از ابقاء تصویر جلوگیری کنه. ولی من اولاش دیدم که به این راحتی جا نمیدازه از روی نادونی جوگیر شدم و گذاشتم روی خاموش و مدتی جا انداخته بود رو تصویرولی اینکه یک سال فقط از تصاویر 4:3 استفاده کنید فکر کنم burn-in هم رد کنه چه برسه به IR . اگر فقط برای 4:3 میخواهید پلاسما نگیرید.
دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید
رفقا به نظرتون St50 رو کی می تونیم تو بازار ایران داشته باشیم ؟
اصلاً الان موجود هست (حالا بانه یا هر جای دیگه)
بعضی سایت ها 42 اینچش رو هم معرفی کردن !
میشه امیدوار بود 42 هم برای اسیا داره ؟
پاناسونیک چندین خط تولید پلاسما و LCD داره که بعضیهاشون رو داره تعطیل میکنه دلیلش ضرر دهی این خطوط به دلیل بهره وری کم و سرمایه گذاری روی OLED هست.
سلام منم یه مدل v20 خریدم بخاطر امکاناتش ولی متاسفانه رو دست خوردم و برای مدل ایرانیش که با حرف r مشخص میشه تموم امکاناتش بسته است و شما فقط یه تلویزیون خشک و خالی ولی با کیفیت تصوصر خوب دارید.
سلام من موقتا یه گیرنده دنای مدل STB327HD خریدم تا تابستون که تی ویمو عوض کنم خیلی راضیم ازش، 2 تا تصویر Full HD داره همزمان، یه کانالو همزمان Full HD ضبط میکنه یه کانال دیگرو هم همزمان Play،
امکانات و سرعتش واقعا آخرشه، من یه چیزی می گم یه چیزی میشنوین اصلا
80 تومن از مشهد خریدم تقریبا 5 اردیبهشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)