تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 720 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر نکنم همچین چیزی باشه که کیفیت تصویر بعد از یه مدت استفاده از اسکرولینگ بار افت کنه حالا بازم بیشتر تحقیق کن.

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!

3. 3 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ايبابا ادم اين تاپيك رو ميخونه ميفهمه پلاسما چقدر دنگ و فنگ داره. بايد با سلام و صلوات ازش استفاده كرد!!!
    نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.

5. 5 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه عزیز شما درست قسمتی از تاپیک رو خوندید که بحث IR شروع شده. اونجوری هم که بعضی از دوستان رو ترس برداشته نیست. پست صفحه قبل منو بخونید بی طرفانه توضیح دادم در چه حد باید مراقب و نگران IR بود. برای صدا سیمای ایران که زیاد نگران IR نباشید چون همون طور که گفتم همون چند دقیقه پیام بازگانی ای که میده کافیه.
    یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟

7. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال فنی: من خودم ال ای دی دارم و برای تصاویر شبکه های داخلی aspect ratio رو روی 4:3 می ذارم. اگر همین کارو برای مدت مثلا یک سال با پلاسما بکنیم، اون دو تا نوار سیاه رنگ کنار تصویر جا می ندازه؟ یا مثلا خود تلویزیون برای نوار سیاه بغل صفحه برنامه ای داره که مثلا رنگشو عوض کنه. می خواستم بپرسم توی این مورد پلاسما چجویه؟
    خود پلاسمایی که من دارم (50VT30) برای پنل کناری تصاویر 4:3 چند رنگ از حاموش (مشکی) تا زیاد (خاکستری) رو در نظر گرفته که قابل تنظیمه و خودش پیشنهاد کرده که روی زیاد بذارید که از ابقاء تصویر جلوگیری کنه. ولی من اولاش دیدم که به این راحتی جا نمیدازه از روی نادونی جوگیر شدم و گذاشتم روی خاموش و مدتی جا انداخته بود رو تصویر ولی اینکه یک سال فقط از تصاویر 4:3 استفاده کنید فکر کنم burn-in هم رد کنه چه برسه به IR . اگر فقط برای 4:3 میخواهید پلاسما نگیرید.

9. 7 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

رفقا به نظرتون St50 رو کی می تونیم تو بازار ایران داشته باشیم ؟
    اصلاً الان موجود هست (حالا بانه یا هر جای دیگه)

بعضی سایت ها 42 اینچش رو هم معرفی کردن !
    میشه امیدوار بود 42 هم برای اسیا داره ؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان مثل اینکه به خاطر کاهش فروش 3ماهه اول سال پلاسما پاناسونیک قصد بستن خط تولید برای جلوگیری از زیان داره و این خبر صحت داره و اگر این اتفاق بیوفته... اگر خبرهای کاملی دارید مارو در جریان بزارید
    پاناسونیک چندین خط تولید پلاسما و LCD داره که بعضیهاشون رو داره تعطیل میکنه دلیلش ضرر دهی این خطوط به دلیل بهره وری کم و سرمایه گذاری روی OLED هست.

13. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام منم یه مدل v20 خریدم بخاطر امکاناتش ولی متاسفانه رو دست خوردم و برای مدل ایرانیش که با حرف r مشخص میشه تموم امکاناتش بسته است و شما فقط یه تلویزیون خشک و خالی ولی با کیفیت تصوصر خوب دارید.

15. 2 کاربر از rahman3081 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

درود و سلام به دوستان.

به نظرتون میشه روی این تی وی یک --- نصب کرد؟
    می دونم که مدل های دیگش --- داره و فقط مدل ایرانیشه که نداره، راهی هست یک کارت --- مثل مدل های دیگه خرید و روی این تی وی نصب کرد؟

سلام من موقتا یه گیرنده دنای مدل STB327HD خریدم تا تابستون که تی ویمو عوض کنم خیلی راضیم ازش، 2 تا تصویر Full HD داره همزمان، یه کانالو همزمان Full HD ضبط میکنه یه کانال دیگرو هم همزمان Play،
    امکانات و سرعتش واقعا آخرشه، من یه چیزی می گم یه چیزی میشنوین اصلا
    80 تومن از مشهد خریدم تقریبا 5 اردیبهشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •