رایتل هنوز هم به بهانه بسته پایه بسته حرفه ای اینترنت رو چند برابر قیمت میفروشه به خلق الله؟!عجب...
رایتل هنوز هم به بهانه بسته پایه بسته حرفه ای اینترنت رو چند برابر قیمت میفروشه به خلق الله؟!عجب...
مهندس هادی تو تلگرام میخواستی گروه بزنی چی شد که
منم همین مشکل رو دارم با دکل خیلی فاصلم کمه بازم سیگنال 85- dbm یا 95- dbm یه خطم آنتن کم میشه.بعدش شکایت کردم بعد چند روز تماس گرفتن بعد 1 ماه دیدم یکم تغییر کرد قبلا هم پرش آنتن داشتم الان ندارم.بهتر شده سیگنال الان منفی 75 تا 80 دی بی ام شده
امواج موبایل مثل امواج وایمکس نیست که دایره ای پوشش داشته باشه امواج موبایل به صورت مستقیم فرستاده میشه و شما باید یه فاصله حداقل 15 تا 20 متری با دکل داشته باشید تا سیگنالتون درست بشه مثلا خونه یکی از اقوام خونه بقلیشون دکل ایرانسل هست وقتی من میرم خونشون آنتن میشه 2 خط ولی وقتی میرم تو کوچه تو زاویه تابش امواج قرار میگیرم میشه 5 خط
البته به این که درست هم نصب بشه تجهیزات ربط داره در زاویه مناسب نصب بشه اگر زاویش بد باشه یهو میبینید باید 200 متر برید اون ور تر تا تو زاویه امواج قرار بگیرید
سلام
فعلا تعطیلات هست مدیران هم نیستن سفرن کابرای سایت هم از روزهای عادی کمتره
تعطیلات تموم بشه اطلاع رسانی میشه![]()
چشم.یه سوالی ازت داشتم میشه از بلاک درآری منو بی زحمت
معمولا تا ۴ مگابیت البته هر دو اینا که گفتم سرور خارجی امریکا هست
سرور داخلی حرفه ای ۱۱ مگابیت میره. پایه با داخلی تست نکردم.
Sent from my iPhone 6s+
حرفهای سرور خارجی تا 10 مگ هم تست داشتم
Sent from my D6503 using Tapatalk
اگر کسی تو بلک لیست کسی باشه تو فروم پست هاش رو هم نمیبینه بنابراین پست شما رو نمیتونه ببینه و نمیفمه شما پست دادی
ایشون تو تلگرام منو بلاک کردن.واسه همین گفتم دوست عزیز
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)