خب خوبه
مثل بعضي ها الکي لقب امپراطور و ژنرال و جنتلمن و.يک تريلي لقب ديگه به دنبالش نميکشه
اگر فحش هم ميده خودش هم اعتراف ميکنه
بله
خير
خب خوبه
مثل بعضي ها الکي لقب امپراطور و ژنرال و جنتلمن و.يک تريلي لقب ديگه به دنبالش نميکشه
اگر فحش هم ميده خودش هم اعتراف ميکنه
مسابقات جوانان کی هستایشالا جوانان که چند روز دیگه تو عربستان بازی دارن هم قهرمان شن.
ایشالا اونا هم قهرمان بشن
ولي بهتر بود که ملاک انتخاب رو بگن
مثلا همه با طنز بيانيه فيروزخان آشنان ولي خداداد !!
برنامه مسابقات تیم ملی جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شد.
ایران درگروه Aبا تیمهای ژاپن،عربستان سعودی و یمن هم گروه است.
برنامه مسابقات تیم کشورمان به شرح زیر است:
ایران -عربستان : جمعه - ۸۷/۸/۱۰ساعت ۱۹/۱۵به وقت تهران
ایران- ژاپن : یکشنبه - ۸۷/۸/۱۲ساعت ۱۹/۱۵به وقت تهران
ایران -یمن: سه شنبه -۸۷/۸/۱۴ساعت ۱۶/۴۵به وقت تهران
مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا و انتخابی جام جهانی از روز ۱۰تا۲۴ آبان ماه در دو شهر دمام و الخبر عربستان برگزار میشود.
درپایان این رقابتها ۴تیم برتر به مسابقات جام جهانی زیر۲۰سال ۲۰۰۹در مصر صعود میکنند
هیچ چی بداعه گویی ها و حرفهای فیروز آدم رو به خنده وا نمیداره
این بشر باید کمدین میشد
بیرون از حیطه ورزشی من باهاش بودم برعکس خیلی شوخ طبع هست اما یه خورده دهن لقه
خوشمزه ترين مربي: خداداد عزيزي
به خاطر اين جمله:فوتبال در ايران جزوي از اشتباهات داوري است!
مهربان ترين تيم:تيم هجدهم جدول
به خاطر:به هيچ تيمي نه نميگويد!
پر عواقب ترين گل:گل علي کريمي به استقلال
به خاطر:کتک خوردن بيژن کوشکي!
پرکلنجارترين فرد:افشاريان
به خاطر: افشاريان ده روز با خودم کلنجار رفتم تا خداحافظي کردم!
پر اسراف ترين خريد:خريد دي کارمو
به خاطر: خريد نزديک به 500 ميليون تومان براي نشستن بر روي نيمکت!
خوش خيال ترين آدم:مسعود مرادي
به خاطر:خيال دعوت به جام جهاني!
اخراج نشو ترين مربي:افشين قطبي
به خاطر: 22 سال است که اخراج نشدم!
خوش لباس ترين مربي:محمد مايلي کهن
به خاطر:پوشيدن لباس بدون مارک شرکت دايي!
خوب ترين پاسخ يک مربي:ليت بارسکي
به خاطر: ليت بارسکي پاسخ خوبي يه سرمربي کوروفچي مي دهيم!
قشنگ ترين گل ليگ:گل اشپيتيم عارفي بازيکن تيم پيام مشهد
به خاطر: گلي که سر ضرب به پرسپوليس زد!
مينگ يونگ هو ترين بازيکن:حسين کعبي
به خاطر:انجام حرکات نمايشي رزمي بر روي بازيکنان حريف!
ناشناس ترين آدم فوتبال:مايلي کهن
به خاطر: قطبي:من مايلي کهن را نيمشناسم!
منبع:هفته نام جيم روزنامه خراسان
دیروز خبری که به آدرس پست الکترونیکی یکی از همکاران رسید، پشتم را لرزاند! خبری که به نقل از خبرگزاری پارس حاکی از فروتنی، فداکاری و انسان بودن یک ستاره بزرگ و شناخته شده فوتبال داشت.
از قرار معلوم یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سال ها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یکی از بیمارستان های شهر رم بستری شد. از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. جانباز قصه ما ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره شهر تیم آ.ث .میلان ایتالیا نسبتی دارد؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان ما صبح روز بعد اتفاق می افتد.
هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ... باقی اش را دیگر حدس بزنید!
راستی هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتری دارد آمده تا از یک جانباز جنگی ایرانی که خواستار عکس یادگاری اوست عیادت کند؟ آیا فوتبالیست ایرانی را سراغ دارید که چنین مسافتی را برای به دست آوردن دل یک جانباز، معلول، بچه یتیم، بیمار و ... بپیماید؟
نمی دانم، شاید من از دریچه نگاه بدبین یک ورزشی نویس ماجرا را تعریف می کنم. شاید من نمی توانم این فوتبال را سفید که نه حتی خاکستری ببینم و شاید توی خواننده نمونه ای ایرانی شبیه مالدینی سراغ داشته باشی و به من معرفی کنی چرا که این دل لاکردار بدجوری در حسرت ستاره ای انسان و ایرانی از جنس پائولو مالدینی به سر می برد ...
منبع : روزنامه نود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
ایول مالدینی ...
زنده باد آ.ث.میلان
Last edited by iammahdi; 30-10-2008 at 20:21.
تاپیک تکراری است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)