================================================== =====
ما که تازه شروع کردیم به بازی عزیز سیستم عاملت و گرافیکت چنده اینطور که تو میگی مشکل افت فریم یا تیک و از اینجور چیزا نداشتی ؟!!!
================================================== =====
ما که تازه شروع کردیم به بازی عزیز سیستم عاملت و گرافیکت چنده اینطور که تو میگی مشکل افت فریم یا تیک و از اینجور چیزا نداشتی ؟!!!
بله بايد اسم اون طرف رو تايپ كني تا ادرس محل سكونتش رو بهت بده تا بري مخ طرف رو پياده كني وبياي![]()
windows:xp sp3 mrt
cpu: intel q6600
ram :geil 2gb bus 800
vga:sapphire 3870 512mb gddr4
m.b :abit -ip35 pro xe
hdd :300 gb
بله دوست من من با اين سيستم وبا وريج 40 فريم بر ثانيه بدون مشكل بازي كردم وتو دو هفته تمومش كردم وبعد هم پاكش كردم رفت به همين راحتي
ممنون . اینو میدونم ولی نمیدونم
وارد کامپیوتر پلیس که شدی . اسم کی رو باید تایپ کنم ..........
Last edited by zadis; 20-12-2008 at 19:45.
دوست من قبل اين كه ماموريتت شروع بشه اوني كه بهت ماموريت مي ده اسم اون فرد رو يا بهت مي گه يا بهت ايميل مي كنه يا اس م اس ميكنه اسم اونو از اين سه طريق مي توني اسم رو پيدا كني ومحل طرف رو پيدا كني
در ضمن يه توصيه برات دارم بهتره يه بار ميشل رو ببري بيرون بعد برسوني خونش تا روحيتت شارژ بشه بعدا ماموريت رو انجام بدي
100 درصدش تمومش کردی یا ...
من بازی رو با حدود 49 فریم در ثانیه بازی میکنم
نه دوست عزيز اين بازي داستانش تو 60 درصد تموم ميشه ولي بعد اون هم چند مرحله اضافي مثل همون زدن كفترها و پريدن هاي از روي پل ويا دنس كنار دريا وغيره هستش كه اره اونا رو هم تركوندم چون 7000 تومن پولشو داده بودم دو هفته بود كه به كوب داشتم بازي مي كردم وبالاخره تمومش كردم لاكردارو ولي خيلي حال داد نوش جون فروشنده اين 7000 تومن
در ضمن بچه مي خوام يه بازي خوب شروع كنتم شما ميگين كدوم بزي رو شروع كنم؟
اینم از پلیسهای نگون بخت GTA
(تذکر : به کسانی که بیماری قلبی دارن دیدن این عکس توصیه نمیشود)
![]()
بله دوست من من اين بازي رو كه 60 درصد خود داستان بازي بود رو تموم كردم و40 درصد هم كه ماموريت هاي متفرقه بود رو تموم كردم در ضمن 2 هفته داشتم به كوب بازي مي كردم وخيلي حال داد اون 7000 تومن نوش ج.ن فروشنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)