قبل از اجرای بازی گفت که shift با enter رو بزنم ، این صفحه باز شد ، میشه توضیح بدین که این چیه
توی بازی هم وقتی shift با enter میزنم اون عکس بالا میاد
----
----
این هم عکس از ورژن بازی داداشی
![]()
قبل از اجرای بازی گفت که shift با enter رو بزنم ، این صفحه باز شد ، میشه توضیح بدین که این چیه
توی بازی هم وقتی shift با enter میزنم اون عکس بالا میاد
----
----
این هم عکس از ورژن بازی داداشی
![]()
Last edited by mehrabooni; 04-07-2014 at 20:13.
سلام
این سیستم لپ تاپ منه:
روی ultra خوب بازی میکنم یعنی فقط بعضی جاها یکم افت فریم میگیرم که اونم قابل تحمله! لطفا با توجه به این سیستم چند تا مود گرافیکی خوب معرفی کنید
چکار کنم بازی تیک نداشته باشه
خیلی اذیت کننده شده
ویرایش جدید :: بازی با گرافیک دوم لپتاپ اجرامیشه که خیلی ضعیفتر از گرافیک اصلیه
بازی گرافیک geforce gtx750 رو پیدانمیکنه بنظر شما چکار کنم
![]()
Last edited by mehrabooni; 04-07-2014 at 20:56.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا فایل رو بریز داخل پوشه اصلی بازیت. واسه بهتر شدن لگ.
از لانچر خود بازی دیگه استفاده نکن مدها رو به هم میریزه. از توی خود نکسیوس اجرا کن. سعی کن از SKSEloader استفاده کنی واسه اجرا کردن بازی.
واسه کارت گرافیک هم آخر ویدئو توضیحاتی میده انجام بده اونا رو با دقت.
لگ از همین کارت گرافیکه اخه بازیو با گرافیک جیفورس اجرانمیکنه
این SKSEloader چیه داداش میشه راهنمایی کنی؟از کجا دانلود کنم؟ایا بهترین راه برای اجرای بازیه
اون توضیحات رو انجام دادم فایده نداشت
میشه کمک کنی دادا
اینطور که من توی فایل های دانلودت دیدم skse رو داشتی؛ خودش اینستالر داره با همون نصب کن بعد هم skse_loader.exe رو اجرا کن. ربطی به لگ نداره ولی یه سری مد ها این برنامه رو لازم دارن، از بعضی کرش کردن ها جلوگیری میکنه.
اون دوتا فایلی که بهت دادم رو تست کن، من خودم باهاش 25 تا 30 fps میگیرفتم. البته از تکستچرهای 1024 استفاده میکردم.
چرا اجرا نمیشه داداش
میگه که بازی رو پیدا نمیکنه
داداش مشکل اینجاست که لپتاپ من دوتا گرافیک داره
بازی نمیتونه گرافیک قوی تر لپتاپ منو بشناسه
میشه کمکم کنی این مشکل رو حل کنم
تا اینجاش که حسابی شرمندتم چون بی منت خیلی کمکم کردی![]()
SKSE رو واسه این اجرا نمیکنه چون توی فولدر اصلیت نیست، الان شما ریختیش توی Data. درضمن محتویات داخل فولدر skse_1_06_16 رو بریز داخل فولدر اصلی بازی. خود فولدر رو اونجا کپی نکن. اینجوری بگم که TESV.exe با skse_load.exe بایستی یکجا باشن.
فایل SkyrimPerfs.ini رو C:\Users\...\Documents\My Games\Skyrim اینجا پیدا کن. بعد داخلش دنبال sD3DDevice بگرد و داخل " " مدل دقیق کارت رو بنویس.
Last edited by R.P.G; 04-07-2014 at 22:27.
حذف شود
ویرایش شد
Last edited by mehrabooni; 05-07-2014 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)