تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 639 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

موارد اعلام شده در قالب طرح خاص یا صندوق نیستند؛
    همگی با سرفصل های حساب سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت افتتاح میشوند؛

دقت کنید حساب کوتاه مدت همیشه سود شناور خواهد داشت و باید با توجه به تجربه بانک در.کاهش سود نگاه کرد؛
    مثلا حساب قوامین با مسدود کردن ۲م,سود ۱۸ درضد میده و تجربه این بانک نشون داده همیشه نسبت به این حساب وفادار بوده؛

ضمنا حساب های یکساله معرفی شده ۲۲ درصد مثلا در.بانک گردشگری,تا یکسال سود کاهش نخواهد یافت؛

باز هم تاکید میکنم سپرده های معرفی شده در بانک ایران زمین یا ملی,با سود ۱۸درصد در.قالب سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت حقیقی است,طرح یا صندوق نیست,مدت محدود جهت افتتاح ندارد,همراه با کارت شتابی و سیستم بانکداری مجازی هست

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

من در 3 سال اخیر تابحال یک حساب دراز مدت پنج ساله با 39,5% ، یکی دیگه با 32,5% و دو کوتاه مدت یکساله با 28% و 19% داشتم
    با وجود این همه رو بستم گذاشتم تو سرمایه گذاری و الان فقط یکی دو حساب روز شمار "جاری" مانند با کارت و 18% دارم برای امور روزانه
    با افت روزانه ارزش ریال و نرخ بالای تورم حتی بالای 30% سود کفایت نمیکنه
    از قدیم گفتند پسنداز تو زمین و آجر و سیمان بکن، اجاره بده
    حوصله اونو نداری بزار تو طلا و دلار و بگیر بخواب خیالت راحت
    این حساب ها رو در چه بانک هایی داشتید ؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

این حساب ها رو در چه بانک هایی داشتید ؟
    خیلی از بانکها در قالب طرح ابن سودها رو میدادن.
    سپه 5 ساله 34 پارسیان 5 ساله 35 موسسات که ماشالله تا سودهای 50 هم من دیده بودم.
    همه در قالب سرمایه گذاری طرح بودن.

روز شمار حقیقی عادی 10 درصد مصوب شده از طرف مرکز.
    حالا هر چی غیر از این داده بشه در قالب طرح ارایه میشه. یه چیز مبرهنه.
    اگر غیر از این بود سودها متغیر نمیشد. روزشمار طرح 18 باز کنی بعد یه ماه بشه 15
    ها ها

همه میدونن سود رسمی چقدر هست و 10 درصد روزشمار حقیقی.
    اینکه حالا 4 تا بانک میان یه طرح هایی میزنن برای جمع او.ری نقدینگی که بتونن بازار و تورم رو کنترل کنن که موفق هم نمیشن و در قالب طرح سود بیشتر میدن
    همه اینها به عنوان طرح هست و سود رسمی حقیقی روزشمار 10 درصد هست و منبع رسمی هم سایت تمامی بانکها و بانک مرکزیه.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز فکر میکنم شما از این به بعد هر چی پست بدی وسطش 3-4 بار تکرار می کنی "سود حقیقی روزشمار 10 درصده"
    من الان تو بانک دارم روزشمار 21% میگیرم و به اینترنت بانک و ... هم دسترسی کامل دارم و فقط کف مبلغ داره
    اسمشم هم روزشمار 8% هست ولی سر ماه بانک 21% حساب میکنه و سود رو واریز میکنه

بله قانون میگه 10% ولی چیزی که اجرا میشه مهمه

5. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

فامیل ما پولشو گذاشت تو موسسه میزان . پولشو خوردن .

به نظر من موسسه ها ریسکن.یهویی ورشکست میکنن

بانک مشکلی نداره خوبه..

ولی بهترین جا و بهترین سود پولتو بدی دست 1 آدم بازاری پولدار و مطمئن.3.5 سود میدن.یعنی 100 میلیون بزاری ماهی 3 و 500 میگیری.فقط آدمش مطمئن باشه که ورشکست نکنه فرار کنه.زیادن آدمای پولدار و مطمئن.

پولدار و مطمئن یعنی طرف تو بازار 2 تا مغازه داشته باشه 2 تا خونه و ویلا ماشین خوب داشته باشه آدم حسابی باشه..یعنی سر جمع ثروتش حداقل 10 میلیارد بشه ..با خیال راحت پولتو میدی دستش.

خیلی جالبه:
    1 آشنا داشتیم میگفت ربا خواری حرامه. پولشو داده بود بازار اما خودش سودشو آورده بود پایین.یعنی 2.8 میگرفت که حلال باشه.100 تومن داده بود ماهی 2و 800 میگیرفت.

7. این کاربر از شروین 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

عزیز فکر میکنم شما از این به بعد هر چی پست بدی وسطش 3-4 بار تکرار می کنی "سود حقیقی روزشمار 10 درصده"
    من الان تو بانک دارم روزشمار 21% میگیرم و به اینترنت بانک و ... هم دسترسی کامل دارم و فقط کف مبلغ داره

افرین دقیقا همین
    سود روز شمار حقیقی 10 درصد هست و این یک مصوبه هست و سایت بانکها هم منبع هست.
    حالا شما در صندوق پارسیان یا بانک شهر یا طرح بانکی دیگه 21 میگیرید یا در طرحی 18 میگیرید بحثش جداست. داشتن کارت ربطی به اینکه روزشمار هست یا طرح نداره. الان در خود صندوق هم بزارید کارت میدن
    من تکرار نمیکنم یکی از کاربرا مدام داده تبلیغ میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

فامیل ما پولشو گذاشت تو موسسه میزان . پولشو خوردن .

به نظر من موسسه ها ریسکن.یهویی ورشکست میکنن

بانک مشکلی نداره خوبه..

ولی بهترین جا و بهترین سود پولتو بدی دست 1 آدم بازاری پولدار و مطمئن.3.5 سود میدن.یعنی 100 میلیون بزاری ماهی 3 و 500 میگیری.فقط آدمش مطمئن باشه که ورشکست نکنه فرار کنه.زیادن آدمای پولدار و مطمئن.

پولدار و مطمئن یعنی طرف تو بازار 2 تا مغازه داشته باشه 2 تا خونه و ویلا ماشین خوب داشته باشه آدم حسابی باشه..یعنی سر جمع ثروتش حداقل 10 میلیارد بشه ..با خیال راحت پولتو میدی دستش.

خیلی جالبه:
    1 آشنا داشتیم میگفت ربا خواری حرامه. پولشو داده بود بازار اما خودش سودشو آورده بود پایین.یعنی 2.8 میگرفت که حلال باشه.100 تومن داده بود ماهی 2و 800 میگیرفت.
    موسسه میزان و عسگریه و اینها خطرین. خود بانک اینده خطریه یادمه یکی دو بار پول مردم رو نمیداد. خیلی باید دقت کرد.
    بازاری پولدار و مطمین؟؟! جدی گفتین! اطمینان در این مملکت دقیقا در کدوم رده ایستاده برادر!
    Last edited by shangil; 29-01-2017 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وقتی بانک ملی خیلی راحت برای شما حساب کوتاه مدت با سود ۱۸درصد باز میکنه بدونین چه ؛سود مصوب هیچوقت اجرایی نشد!

ضمنا موسسه عسکریه یا همان ملل,محکم ترین موسسه کشور هست؛کسی که صورت های مالیش رو مرور کرده باشه میفهمه که چقدر کارشون محکم و دقیق هست و سود سازیش,از خیلی از بانک های معتبر هم بیشتر.بوده

به هرحال بعضی ادم ها چیزی رو نمیدونن اما میخوان القا کنن که میدونن!

شما به راحتی میتونین یک حساب سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت حقیقی,با سود ۱۸درصد روزشمار در بانک ایران زمین باز کنین؛صندوق نیست!طرح نیست!
    حساب سپرده هیت و کارت شتابی و دسترسی از طریق بانک داری.مجازی دارد؛

موفق باشید؛

ضمنا موسسه ملل سپرده یکساله بالای ۱۰۰م, با سود ۲۲.درصد باز میکنه؛

با توجه به سود دردسترس,و قوی بودن موسسه,میتوان با اطمینان حساب باز کرد

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بعضی از ادما که خودشون دلال بانکی هستن فک میکنن چیزی میدونن در حالی که چیزی نمیدونن و در توهم هستن. موسسات بسیاری سالهای پیش پول مردم رو خوردن. حود موسسه میزان قدرتمندترینش بود که دیدی چه شد حتی جوانان خیر که خیلیا سکته کردن.
    سود روز شمار حقیقی 10 درصد هست و این یک مصوبه هست و سایت بانکها هم منبع هست نه گفته های پوچ و توخالی. منبع.
    داشتن کارت ربطی به اینکه روزشمار هست یا طرح نداره. الان در خود صندوق هم بزارید کارت میدن. هر سودی که روزشمار بالای 10 باشه در قالب طرحه و سود روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست و همه بانکها برید از رییساش بپرسید اذعان دارن که حقیقی روزشمار عادی 10 درصد هست و بیش از اون میره رو طرح. مستقیم نمیگن چون میدوننخودشون باید رو طرح بزارن اگه بیش از 10 بدن.
    Last edited by shangil; 29-01-2017 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دلال بانکی نیستم؛لطغا اتهام نزنید و برچسب نچسبانید؛
    اگر مدرک دارید برای اتهام خود رو کنید!شغل من مشخص هست

صندوق ها کارت ندارند؛بلکه شما به اندازه سزمایه واحد های صندوق.را میخرید و یا ابطال میکنید؛سود های ماهانه صندوق به مساب های کوتاه مدت یا قرض الحسنه یا جاری به انتخاب مشتری میرود؛حتی برخی ضندوق.ها مثل کاردان,سود هر دوره رو بنا به درخواست مشتری.به حسابش در.بانک دیگر حواله میزند؛

باز تم اعلام میکنم سود کنونی سپرده های کوتاه مدت در.دسترس ۱۸هست که در بانک ملی با کف ۲۰م و در ایران زمین با کف ۱۰۰۰۰۰در دسترس هست

13. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •