لطفا یکی که اطلاع دقیقی از وضعیت تقسیم فوق لیسانس بعد از آموزشی تو نیروی انتظامی رو داره بگه... (بعد از مالک اشتر کجا میبرنشون؟)
لطفا یکی که اطلاع دقیقی از وضعیت تقسیم فوق لیسانس بعد از آموزشی تو نیروی انتظامی رو داره بگه... (بعد از مالک اشتر کجا میبرنشون؟)
Last edited by a1457769; 30-09-2011 at 14:30.
بچه ها سلام
جریان منو که می دونیند
می ترسم با کسری که تسویه حساب کردم و منتظرم کارتم بیاد بخواند سرم قر بیاند
بعضی وقت ها می ترسم جوری بشه بازم بخوام برم خدمت تازه اونم مرز
خیلی نگرانم
به نظرتون شدنیه ؟
آموزشگاه نظامی نزاجا همون 06 پاسداران هست.
سلام بر اخویای گل......
اقایون من کاردانی ict دارم لیسانسم قبول شدم ولی نرفتم.
خب جدا ازین جور حرفا یه تحیقایی کردم ولی می خوام اطمینانم بیشتر بشه میخوام بر سپاه در ضمن دوره تکمیلی هم دارم (مشهد)
چند در صد امکان داره خود مشهد بیفتم.بعدش کار خاصیم باید بکنم.
ببینم الان که یک ماه مونده برم بهم میدن؟
آره دوست عزیز همه بچه ها +خودم همینطوری گرفتیم
ایول من فردا میرم
راستی من سپاه پذیرش گرفتم
کپی کارت تکمیلی و برگه سبز رو دادم بسیج دانشجویی بعدا از سپاه تلفنی پرسیدم گفتن پذیرشت رو قبول کردن
الان که برگه سفیدمو بگیرم توش دقیقا چی نوشته؟
فقط محل آموزش تعیین شده؟
اگه مثلا تو برگه سفیدم زده بود چه میدونم پادگان فلان جای ارتش باید چه خاکی تو سرم کنم؟
سلام من سربازم و امسال ارشد قبول شدم می خواستم بدونم می تونم سال دیگه با قبولی که امسال کسب کردم برم ثبت نام ؟
سلام
دوستانی که این چند هفته و چند ماه اخیر پست کردند لطفا بگند تاریخ اعزامشون چند روزه میاد ؟ با امروز حدود 17 روز هست که دفترچمو پست کردم و هیچ خبری نیست . پلیس 10+ هم رفتم مسئولش گفت حداکثر 14 روزه باید بیاد و اگه نیومده به ما مربوط نیست ، برو پست منطقه اونا کاراشون حساب کتاب نداره ... برو از اونجا پیگیری کن ، همون روز پست هم رفتم گفت چیزی نیومده . واسه شما چند روزه اومده ؟
سلام.برای من همون حدود 2 هفته ای اومد.شما خود پلیس + 10 برید بعد 1 هفته بهتون 1 برگه میده که تاریخ اعزامو روش زده البته برگه سبز نیست مثل اینکه موقته.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)