تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 646 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من تا 900 هزینه میکنم اگه دوربینش خوب باشه. آنر6 رو هم گذاشتم انتخاب بعدی. و S3 neo اگه دوربینش خوب باشه(که نمیدونم دوربینش چطوریه).
    ولی فکر کنم G2 mini از آنر6 هم دوربینش بهتر باشه.
    مال شما کند نمیشه یا لگ نمیزنه؟
    آنر رو نمیدونم ولی برادرم اس 3 دوسیم داره . چون رمش 1.5 هست یه مقدار کمتر لگ میزنه البته خیلی هم برنامه رو گوشیش نداره
    دوربینش تقریبا با جی 2 مینی در یه حد هست
    از من اوایل که برنامه های کمتری داشت روون تر بود. البته نزدیک یک سال هست. دارمش کلی اپ روش نصب کردم و پاک کردم تا حالا هم فکتوری ریست نزدم
    تا چند روز دیگه آپدیتش میکنم فکر میکنم بعد آپدیت روون تر بشه
    اگه قصد دارین چند سال با یه گوشی سر کنید. به نظرم اگه میتونید جی 2 بردارید الان قیمت خوبی پیدا کرده و به 5.1 هم تا آخر تابستون آپدیت میشه

2. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    گوشی میان رده که 4g باشه چی پیشنهاد می کنید
    دوسیم کارته باشه
    حود 700 تومان می تونم پول بذارم
    خودم هوای p8 lite در نظر دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
    خیلی عجله دارم آخه.

بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)

از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...

یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)

ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!

نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟

درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!

ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)

حالا نظر کارشناسی شما چیه؟

شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!

راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!

ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...

سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
    خیلی عجله دارم آخه.

بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)

از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...

یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)

ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!

نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟

درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!

ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)

حالا نظر کارشناسی شما چیه؟

شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!

راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!

ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...

سپاسگذارم

سلام.بهتون ال جی 16 گیگ رو معرفی نمیکنم.همون 32 گیگ بخرین خیلی بهتره...ببینید اگه میخواین تا حدود2-3 سال اینده نیاز به تعویض گوشی نداشته باشین گزینه خوبیه.اما میتونین با همون حول و حوش قیمت اکسپریا زد2 سونی یا ال جی جی3 16 گیگ بخرین که اگر خیلی براتون مهمه بیشترین کارایی رو بهتون بده همون اکسپریا زد2 بهتره...

Sent from my GT-I9082

6. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خب قیمت اینا خیلی خیلی بالاست...

بنده یک دختر هستم که توی یک شهره غریب دانشجو هستم !!

نمیتونم برای خرید یک گوشی تا این مقدار هزینه کنم !

میشه تا همون میزان بودجه ای که معلوم کردم بهم گوشی معرفی کنید؟!

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

خب دیگه من نمیخوام کمتر از گلکسی اس4 به شما پیشنهاد کنم.حیفه حالا که دارین 700 خرج میکنین یه گوشی درست درمون نداشته باشین.اگر میتونین تا حدود 750 یا 800 بیارین گلکسی اس4 رو پیشنهاد میکنم شدید...اگر هم ممکن نیست میتونین با حدود 600 تومن یدونه گلکسی اس3 نئو بگیرین.برای پدر گرفتم خیلی هم راضین...ولی خوب حتما روی گلکسی اس4 فکر کنین...ارزششو داره

Sent from my GT-I9082

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب قیمت اینا خیلی خیلی بالاست...

بنده یک دختر هستم که توی یک شهره غریب دانشجو هستم !!

نمیتونم برای خرید یک گوشی تا این مقدار هزینه کنم !

میشه تا همون میزان بودجه ای که معلوم کردم بهم گوشی معرفی کنید؟!
    بگردین جی 2 بدون گارانتی را میتونین830 و کمتر بخرین، به سری A , E سامسونگ هم مثل a3 , e5 یک نگاهی بندازین،معمولا دخترا خیلی از سامسونگ خوششون میاد

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوستان متاسفانه کسی جواب مارو نداد

بنظرتون گوشی اکسپریا زد 2 خوبه؟ از لحاظ داغ کردن میگم

آخه تو نظرات خیلی میگن داغ میکنه یه عده میگن جنسش شیشه و فلزه و انتقال حرارت بیشتره در نتیجه عادیه

باز یه عده میگن اینکه حین فیلم برداری و ... برنامرو میبنده چون مثلا با کیفیت 4k کمتر از 5 دقیقه باید فیلم گرفت عادیه که داغ کنه!!!!

حالا نظرتون چیه این گوشی ارزش خرید داره یا نه؟!

من چون لپ تاپم سونی بود و 6 ساله عین اسب کار میکنه واسه همین کلا برند سونی و دوست دارم

حالا بنظرتون چیکار کنم؟ چون یه عده عقیده دارن که سونی تو این مدل گند زده!!!!

با تشکر
    Last edited by VahidDG2007; 10-07-2015 at 17:56.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان متاسفانه کسی جواب مارو نداد

بنظرتون گوشی اکسپریا زد 2 خوبه؟ از لحاظ داغ کردن میگم

آخه تو نظرات خیلی میگن داغ میکنه یه عده میگن جنسش شیشه و فلزه و انتقال حرارت بیشتره در نتیجه عادیه

باز یه عده میگن اینکه حین فیلم برداری و ... برنامرو میبنده چون مثلا با کیفیت 4k کمتر از 5 دقیقه باید فیلم گرفت عادیه که داغ کنه!!!!

حالا نظرتون چیه این گوشی ارزش خرید داره یا نه؟!

من چون لپ تاپم سونی بود و 6 ساله عین اسب کار میکنه واسه همین کلا برند سونی و دوست دارم

حالا بنظرتون چیکار کنم؟ چون یه عده عقیده دارن که سونی تو این مدل گند زده!!!!

با تشکر
    سلام.افرین به انتخابتون...انتخاب هوشمندانه ایه...بله گرم میکنه ولی این یک امر طبیعیه برای گوشی با این پردازنده البته کلا گوشیای سری z سونی گرمای زیادی رو احساس میکنین...معمولا قسمت وسط بالای گوشی گرم میکنه ولی چیز طبیعیه...اما یه پیشنهاد.شما که میخواین حدود 1100-1200 خرج کنین میتونین با 1300 اکسپریا زد3 بخرین که خوب اون بهتر از زد 2 هستش
    ....
    بازم اگه سوالی بود بنده در خدمتم

Sent from my GT-I9082

12. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام.افرین به انتخابتون...انتخاب هوشمندانه ایه...بله گرم میکنه ولی این یک امر طبیعیه برای گوشی با این پردازنده البته کلا گوشیای سری z سونی گرمای زیادی رو احساس میکنین...معمولا قسمت وسط بالای گوشی گرم میکنه ولی چیز طبیعیه...اما یه پیشنهاد.شما که میخواین حدود 1100-1200 خرج کنین میتونین با 1300 اکسپریا زد3 بخرین که خوب اون بهتر از زد 2 هستش
    ....
    بازم اگه سوالی بود بنده در خدمتم

Sent from my GT-I9082
    سلام

آقا خیلی ممنون لطف کردین وقت گذاشتین مرسی از پاسختون

میدونین حقیقتا بدجوری Z2 D6503 چشمم و گرفته چون هم 4 جی هست هم انواع و اقسام ویدئو های دیس اسمبلیش و دیدم بخصوص باتریش راحت تعویض میشه به غیر از اون وقتی باز شدنش و دیدم واقعا دیدم کیفیت ساخت خوبی داره....

واسه همین خیلی رو این مدل نظر دارم.

مدل های Z3 و نگاه کردم اما ظاهرا دو نوع مدل داره یکی Compact یکی هم Dual Sim

که نوع کامپکت رزولوشن صفحه 720 هست که زیاد مورد توجهم نیست اما مدل دوسیم کارت 1080 هست اما از طرفی دو سیم کارت بودنش این حس و بهم میده که گوشی فیک دستم گرفتم!!!!

خلاصه حس و حال نگاه کردن دیس اسمبلی و این بحثای این مدل و هم ندارم اما لازم باشه شاید نگاه کنم

خلاصه سرتونو درد نیارم با توجه به اطلاعاتی که دارم و دیدم قلبم میگه زد 2 مشکی اما بازم میگم نظرات کاربرا خیلی متفاوته که سردرگم شدم و مزاحم وقت شریف شما و دوستان شدم...

بازم نمیدونم گیج شدم.....
    Last edited by VahidDG2007; 10-07-2015 at 23:31.

14. 2 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •