سلام
بچه ها جریان این تاثیره چیه؟
نوشته بود هرکی تراز معدلش پایین تر باشه لحاظ نمیشه. حالا از کجا بقهمیم که تراز معدلمون بالا تره یا رتبه تخمینی؟
سلام
بچه ها جریان این تاثیره چیه؟
نوشته بود هرکی تراز معدلش پایین تر باشه لحاظ نمیشه. حالا از کجا بقهمیم که تراز معدلمون بالا تره یا رتبه تخمینی؟
عزیز من این که نشد استدلال ... بخصوص شما که سهمیه منطقه 3 رو هم دارید که دیگه غمی نباید داشته باشید![]()
قبول دارم استدلالم منطقی نیست. و از روی قصدمیگم
اما من منطقه 2 هستم......![]()
دوستان به این تاپیک سری بزنید
مجوعه تلویزیونی طنز <<ساختمان پزشکان>>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سهمیه منطقه ۳ خریدارم کسی میفروشه? دی
بچه ها کسی میدونه زبان دانشگاه بین اللمللی مدرک براش بردن الزامی هست یا نه ?
از یه دانش آموز ریاضی بعید بود
من که اصلا از این سریال درپیتی ها نگاه نمی کنم.ولی یه بار همینجوری یک قسمتش یه ذرشو نگاه کردم واقعا تاسف داره.پرستارارو تو سریالا بلانصبت سگ نشون میدن.دکترارو هم گاگول و سوسو لو از اینجور چیزا.کی می خوان دست از این تبلیغات چرندشون بردارن.بگذریم اینجا تاپیکش نیست.تازه مگه شما کنکور نداری تاپیکه طنز میری هان?????دی
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
یعنی چی منظورتون چیه?
شما اگه معدل خوب داری بردتو می کنی دیگه نباید برات مهم باشه این اخبار ها عزیز
اگرم به امضات ایمان داری دیگه چه غمی داری.خدات خودش حقتو میده حتی اگه اینا نخوان بدن.پس هنوز مشکلی هست?
دوست من!شما اگه امتحان نهایی رو خوب دادی که ضرر نمی کنی همون قدر که امتحان نهایی رو خوب دادی باعث میشه از بقیه جلو بی افتی. ولی اونایی که امتحان نهایی رو خوب ندادن از دور مسابقه حذف نمیشن, همین. این جوری مسابقه سالمتره. نمیشه که یکی که سال سوم نتونسته درس بخونه دیگه از فکر دانشگاه رفتن بیاد بیرون شاید اون سال شرایط خوبی نداشته و اصلا نتونسته درس بخونه.
دوباره میگم من امتحان نهایی رو خیلی خوب دادم ولی تورو خدا بیاین خودخواه نباشیم اینجوری نباشه که یکی که امتحان نهایی رو خوب داده بگه موافق نیستم اون که خوب نداده بگه موافقم.
حرفای نژاد پرستانه ....
مگه تجربیا چشونه
.
.
.
من خودم معدل کتبیم 19 شد ، با این حال با این طرح موافقم !
مثل یه جور رابطه همسفرگی میمونه !!! (بچه های تجربی میدونن چی میگم)
یه طرف سود میکنه ، طرف دیگه نه سود میکنه ، نه ضرر.
بابا بچه ها دمتون گرم اگر هم راهی نداره بگید..من طاقتشو دارممیگم با رتبه ای در حدود 20 هزار منطقه یک ، در چه دانشگاه هایی میشه به طور روزانه یا شبانه قبول شد؟
البته برای رشته ی مدیریت
یه راهنمایی بکنید![]()
یعنی کلا هیچ امیدی نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)