توی منو برنامه ها یک برنامه اضافه میشه به نام superuser.اگه هست،روت شدی![]()
توی منو برنامه ها یک برنامه اضافه میشه به نام superuser.اگه هست،روت شدی![]()
بالاخره نمردیمو ....
خوب حالا استادان ارجمند توجه کنند .
من داخل منوی ریکاوری گزیه های :
format cache
Wipe Dalvik cache
Wipe battery stats
ندارم . یعنی نیست و بعد هم اینکه من فایل زیپ رام رو هم روی sdریختم اما تو ریکیوری پیدا نمی کنه
چکارننننننننننننننننننننن ننننننننننننم حالا
بدجوری گیر کردم .
راستی چون خیلی ها جواب درست دادن باید برای جایزه قرعهکشی اجام بشه
بعدا تاریخ رو اعلام میکنند![]()
توجهت رو بیشتر کنی پیدا میکنی
اینا توی منو advance option هست یا توی partition tools.نترس توی همه منوها سرک بکشformat cache
Wipe Dalvik cache
Wipe battery stats
install custom zip رو که میزنی لیست فایلهای زیپ میاد.ندارم . یعنی نیست و بعد هم اینکه من فایل زیپ رام رو هم روی sdریختم اما تو ریکیوری پیدا نمی کنه
اون گزینه install update.zip رو شاید اشتباهی میزنی.
Last edited by hamed1297; 28-08-2011 at 20:17.
ok شد اما یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که من Wolf_GB_2.3_TW.zip
نصب کردم اما وقتی که گوشی رو روشن میکنی تا نوشته اول که نوشته ( سونی اریکسون ) بالا میاد اما همونجا گیر میکنه .
اینو دیگه کجای ..... بزارم دارمهنگ کردم.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اصلا این فلشها رو از کجا پیدا کنم ؟
تو بخش رامها برای X10 فقط همین بود مشه یه درشتشو سواکنی فعلا تا بعد که برام دمپایی خریدن خودم یه کاریش کنم ؟
اصلا کجا این فایها رو اپ کردین .حتما فقط میشه با اسم شب اونها رو دید که انم قفط یرای .......![]()
راستی فایل BaseBand و Kernel رو هم از این سایتhttp://www.multiupload.com/KU23U845HF که گذاشتین نشد دانلود کنم این یکیرو چکار کنم ؟
اخه چرا اینطوری میشه نمیشه میشه نمیشه میشه نمیشه میشششششششششششششه![]()
حامد جان گوشی رو روت کردم ... xRecovery هم لازمه ؟
بعد از روت چه کار کنم ؟ چه نرم افزارایی رو پاک کنم ... مثلا این store فکر کنم به درد نخور باشه
مرسی از جوابت...
اصلا آموزش رو میخونی شما؟ok شد اما یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که من Wolf_GB_2.3_TW.zip
نصب کردم اما وقتی که گوشی رو روشن میکنی تا نوشته اول که نوشته ( سونی اریکسون ) بالا میاد اما همونجا گیر میکنه .
اینو دیگه کجای ..... بزارم دارم هنگ کردم.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اصلا این فلشها رو از کجا پیدا کنم ؟
تو بخش رامها برای X10 فقط همین بود مشه یه درشتشو سواکنی فعلا تا بعد که برام دمپایی خریدن خودم یه کاریش کنم ؟
اصلا کجا این فایها رو اپ کردین .حتما فقط میشه با اسم شب اونها رو دید که انم قفط یرای ......
گفتم بعد از اینکه رام رو ریختید باتری رو در بیارید بعد کرنل رو فلش کنید.اول خوب بخونید تا این موارد پیش نیاد.
کدوم فلشها رو میگید؟
به قسمت install custom zip رفته و فایل Wolf_GB_2.3_TW.zip رو انتخاب کنید تا گوشی به این رام فلش بشه.وقتی به اتمام رسید باتری گوشی رو خارج کنید تا خاموش بشه.تا 1 دقیقه باتری رو جا نزنید.توی این مدت فایل X10i_3.0.1.G.0.75_only_kernel_baseband_2.7z رو که قبلا آنزیپ کردین وتوی فولدر firmwares بریزید و مثل رام فایل رو فلش کنید.یعنی گزینه فلش رو توی برنامه فلش تولز بزنید.
الان کجای کاری؟میخوای 2.3 رو بریزی یا کلا آپدیت کردید حالا هم روتش کردید؟حامد جان گوشی رو روت کردم ... xRecovery هم لازمه ؟
بعد از روت چه کار کنم ؟ چه نرم افزارایی رو پاک کنم ... مثلا این store فکر کنم به درد نخور باشه
مرسی از جوابت...
منو ریکاوری به کارت میاد.اونم نصب کن.مثلا xload رو میتونی اون طوری بریزی.
والا هر برنامه ای رو نمیتونی پاک کنی..چون اشتباه کنی بعضی برنامه های استارت آپ پاک شه گوشی بالا نمیاد.
Last edited by hamed1297; 28-08-2011 at 20:57.
چرا میزنی حالا استاد
من فایل کرنل رو نتونستم دان کنم چون در اون سایتی که گذاشته بودید نشد دانلود کنم میشه یه ادرس بدید که همه با هم باشه
هم فلش هم کرنل و ...
ببخشید اوستاد میفرمودیه![]()
الان فقط روت کردم ....2.3 رو روت کردم
برم تو کار xrecovery
xload چی هست ؟
چه نرم افزارایی رو پاک کنم ؟ با چی ؟
ببخشید مبتدی هستم.... زیاد دنبال رام ریختن و این چیزا نیستم ... بیشتر برای برنامه ریختن رو مموری و نصب
بعضی از برنامه ها که احتیاج به روت داره.
هاااا.خوب شما میخوای غذا درست کنی یه مورد کم باشه باز غذا رو میپزی؟خوب اول مواد لازم رو تهیه کنید بعد دست به کار شدچرا میزنی حالا استاد
من فایل کرنل رو نتونستم دان کنم چون در اون سایتی که گذاشته بودید نشد دانلود کنم میشه یه ادرس بدید که همه با هم باشه
هم فلش هم کرنل و ...
ببخشید اوستاد میفرمودی
نزدم تازه
اون لینکی که گذاشتم از سایت مولتی آپلود هست.هر سروری رو خواستید انتخاب کنید و ازش دانلود کنید.مثلا این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بریز.الان فقط روت کردم ....2.3 رو روت کردم
برم تو کار xrecovery
xload چی هست ؟
چه نرم افزارایی رو پاک کنم ؟ با چی ؟
ببخشید مبتدی هستم.... زیاد دنبال رام ریختن و این چیزا نیستم ... بیشتر برای برنامه ریختن رو مموری و نصب
بعضی از برنامه ها که احتیاج به روت داره.
دقیق نمیدونم.زیاد هم مهم نیستا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)