تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 500 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب منم که گفتم 5 درصد، نگفتم که 100% خالی می شه !
    اما بین 5 تا 30 خیلی فرقه، واسه اینکه سلول ها از بین نرن باید حداقل همون 95 درصدشون لاقل ماهی یه بار شارژ و دشارژ بشه نه اینکه 25 درصد رو مستثنی کنیم
    الان تکلیف اون 25 درصدی که حتی یک بار هم به کار گرفته نشدن چیه؟
    درضمن خالی کردن باتری کاری نداره، سیستم عامل تشخیص می ده به 5 درصد رسید اسلیپ کنه، وقتی تو سیستم عامل نباشی تا جایی که منبع تامین بشه کار می کنه. لپ تاپ رو روشن می کنی و دکمه ی آلت رو نگه می داری، بعد از چند دقیقه کل شارژ خالی می شه ! آدرسمو واست پ خ می کنم مک بوکتو بفرست
    --------------------
    آرش می دونستی خیلی بی معرفتی؟

2. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

واسه من تا 95 % بیشتر نمی شه بعد چراغ شارژ سبز میشه .
    مگه حتما باید تا 10 % بره تا مثلا بشه گفت ما از کل ظرفیت سلول ها استفاده کردیم و تکلیف سلول ها روشن شد ...
    این چه حرفیه ؟
    تو باطری لیتیوم شارژ بهتره دیگه آخرش زیر 20 % نره وگرنه سلول های یه مقدار آسیب می بینن ...
    طرف که نمی خواد کالیره کنه ...
    من خودم زیاد شارژ و دشارژ نمی کنم اما وقتی محبور باشم مثلا تو کتابخونه یونی باشم یا تو هرجای دیگه وقتی رسید به 25 % می زنم تو شارژ ...
    این حرف تو مثل اینه که طالبی رو بخوای با پوست بخوری چون میگی حیف پوستشو بندازم دور آخه پول دادم !!!!
    اون 20 % که ما اجازه نمی دیم شارژ ازش پایین تر بره در اصل بخش پایه باطری هست و شارژ رو تو خودش ذخیره کرده می گیری منظورمو ...
    دیگه بی خیل ..
    ضمنا متنو درست نمی خونیا من گفتم یه باطری گیر بیار تا نزدیک 1 % روشن نگه داره دستگاه رو بعد تو میگی من با ALT شارژ رو خالی می کنم ؟

---------------
    آرش ؟
    مگه منو میشناسی ؟
    کی اسم منو بهت گفته ؟
    Last edited by InsanelyCoolb0y; 23-09-2012 at 11:31.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چیزی که می گی در مورد باتری های عهد بوقه !
    که اگه کامل خالی بشن آسیب می بینن و ممکنه دیگه اصلا شارژ نشن !
    در ضمن وقتی شارژ به زیر 95 درصد برسه شارژر فعال می شه و تا 100% شارژ می کنه. اما وقتی شارژ بین 95 تا 100 باشه چراغ سبز می مونه و شارژ نمی کنه
    تضاد این چیزی که می گی اینه که من تا حالا غیر از هدف کالیبره کردن، 20 30 دفعه شارژم به زیر 10 درصد هم رسیده و بعد از 16 ماه هنوز مشکلی واسم پیش نیومده !
    اما مثلا یه UPS دارم که تو دفترچه اش نوشته شارژش کامل خالی نشه که دیگه شارژ نمی شه و حداقل همون 5 درصد توش بمونه. که خب باتری به کار رفته توش اصلا قابل مقایسه با باتری مک بوک اپل نیست !

5. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خدایا توبه ...
    من کجا گفتم باطری رو خالی کن ؟
    من گفتم بهتره شارژ زیره 20 % نره چون باطری های لیتیومی این طورین ...
    حالا اگر هم رفت زیر 20% که خراب نمیشه الزاما ولی بهتره نره من خودم تاحالا نگذاشتم بره ...
    من خودم هر دوهفته یکبار اگر مدام دستگاه تو برق باشه شارژ رو می برم تا 20 % و دوباره پر می کنم اما اگرهم این کار نکنی مشکلی نیست فقط اپل میگه هر ماه 2 -1 بار کالیبره کنین که من یکبار می کنم اینکارو ...
    نه واسه من تا 95 % بیشتر نمی ره بعد سبز میشه ...
    ضمنا هر بار که مثلا از 90 تا 100 % شارژ می کنی کلی Cycle از باطری کم میشه ولی از مثلا 20 تا 90 % کمتر ...
    من سعی می کنم تا اونجا که به برق دسترسی دارم از باطری استفاده نکنم تا Cycle کمتری به فنا بدم ...
    Last edited by InsanelyCoolb0y; 23-09-2012 at 12:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .یکی از اشناها لپ تاپ دسته دومش رو میخواد بفرشه؟میخاستم نظر دوستان رو هم بدونم
    مدلش a1260 macbookpro هستش
    core 2 due 4 gig ram 4mb cache
    nvidia 8600gt.
    تاریخ ساختش فکر کنم 2009 باشه.از لحاظ ظاهری بسیاز زیبا و هیچ گونه خشی نداره
    ایا راسته بعضی ها میگن core 2 due اپل از core i5 بقیه برندها هم بهتره هم سریعتره !!!؟ من اینطور شنیدم راست میگن؟"میدونم این حرف خیلی غیر حرفه ای هستش ولی باور کنین بعضی وقت ها اتفاقهای تو دنیای کامپیوتر برام اتفاق میافته که همچین حرف های رو باور میکنم"
    راستش خودم فقط به خاطر نازکیش میخام بخرمش.ولی کارم برنامه نویسی هستش وباطری با دوام زیاد لازمم میشه .یادم رفت از طرف بپرسم چند ساعت باطری نگه میداره این مدل استانداردش چند ساعت باطری نگه میداره؟
    در ضمن تو سایت خود اپل زده بود کساییکه کارت گرافیک 8600gt دارن در صورتی که حتی گارانتی هم تموم شده باشه تعمیرش میکنن.یعنی اشکال سخت افزاری داره کلا این کارت گرافیک البته تو یه رنج تاریخی که خود کارخونه زده .به خطرش میارزه بخرمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این اوصاف ارزش خرید به قیمت یک و 250 تومن رو داره؟
    پیشاپیش خیلی خیلی خیلی ممنون
    Last edited by vb.mohsen; 28-09-2012 at 14:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به هیچ عنوان تایید نمی کنم خریدشو ...
    خرید دستگاه کارکرده حتی اپل واقعا ریسکه ...
    من خودم مک دارم کیفیت بالایی هم داره اما این به این معنی نیست که هر چی مک بود دیگه عالیه ...
    اصلا جای تعجب نداره چون چیزی که زیاده آدم بی سواده ...
    core2duo معماری 90 نانومتری داره core i نسل سوم 22 نانومتری و 5 تا زمین تا آسمون فرق ایناست ..
    بله گرافیک های ساخت 2008 - 2008 انویدیا مشکب جدی و گرمای بیش از حد داشته ..

9. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آرش می دونستی خیلی بی معرفتی؟
    با مني سعيد جان؟

شرمنده

واسه من تا 95 % بیشتر نمی شه بعد چراغ شارژ سبز میشه .
    همين گفته شما نشون ميده باتري رو به چه روزي انداختي

باتري شما بايد بعداز شارژ كامل 100% باشه

مگه حتما باید تا 10 % بره تا مثلا بشه گفت ما از کل ظرفیت سلول ها استفاده کردیم و تکلیف سلول ها روشن شد ...
    بله ؟!!

پس ميشه بگيد اون 10% اضافي واسه چي هست؟

به نظر من راجع به اين موضوع به اندازه كافي بحث شده

تو منابعي كه چند پست قبل گذاشتم اپل طريقه نگهداري از باطري رو گفته كه با صحبت هاي كلي شما فرق مي كنه

اگه شما چيز بيشتر مي دوني لطفا منبعش رو هم بگو تا ما استفاده كنيم.

و گرنه اين چيزهايي كه شما مي گي مخلوطي از نكات نگهداري از باتري هاي ليتيوم يوني و پليمري است كه ماهيت ساختاري اين دو تا با هم فرق مي كنه.

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ما که آخر نفهمیدیم.....حالا فقط یک سوال به برق زدن جه ۷۰ درصد جه ۳۰ درصد موقعی که به برق دسترسی داری ایرادی داره؟
    بعد بهترین ماده که برای پاک کردن شیشه ال ای دی مک چیه؟ اگه میشه مارک رو نام ببرید( حتی با پیغام)
    برای در آلومینیومیش چه روشی رو برای تمیز کردن پیشنهاد میدید...چون با آب پاک کردم ردش موند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ما که آخر نفهمیدیم.....حالا فقط یک سوال به برق زدن جه ۷۰ درصد جه ۳۰ درصد موقعی که به برق دسترسی داری ایرادی داره؟
    بعد بهترین ماده که برای پاک کردن شیشه ال ای دی مک چیه؟ اگه میشه مارک رو نام ببرید( حتی با پیغام)
    برای در آلومینیومیش چه روشی رو برای تمیز کردن پیشنهاد میدید...چون با آب پاک کردم ردش موند
    شما هر موقع که به برق دسترسی داشتی اون الویت داره بزار لپ تاپ همیشه به برق باشه

قبلاها یه دستمال مخصوص با مک بوک ها بود اگه اون رو داری بهترین وسیله برای تمیز کردن صفحه هست اگه نداری با دستمال مخصوص عینک این کار رو انجام بده

برای بدنه هم با یه دستمال نم دار یا مقداری الکل رقیق شده که ضدعفونی هم بشه

من خودم معمولا از دستمال های مرطوب که تو بازار هست استفاده می کنم یا از مقداری ژل دست روی دستمال کلینکس. در هر دو مورد بعلت وجود ماده انتی باکتریال بدنه و مخصوصا تراک پد هم ضد عفونی میشن (مخصوصا برای کسایی که از لپ تاپ شون تو محیط های عمومی استفاده می کنند)

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ببینید من الان باتری رو که میزارم شارژ چه در حین کار چه زمانی که خاموش...همون لحظه از برق میکشم یعنی زمانی که سبز شده مینویسه 100 درصد..این خوبه یا بد؟
    بعضی ها میگن وقتی چراغ سبزه 95 درصد میمونه که تا 100 در صد نره ....
    راهنمایی میکنید در این مورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •