شما وارد setup مودمت بشو (البته نمی دونم مودم های usb بخش setup دارند یا نه ) در قسمت تنظیمات فایروالت رو نگاه بنداز ببین گزینه VPN Pass through یا چیزی شبیه این رو می بینی یا نه . اگر بود تمام پروتکل هاش رو تیک بزن و بعدش هم apply کن .
شما وارد setup مودمت بشو (البته نمی دونم مودم های usb بخش setup دارند یا نه ) در قسمت تنظیمات فایروالت رو نگاه بنداز ببین گزینه VPN Pass through یا چیزی شبیه این رو می بینی یا نه . اگر بود تمام پروتکل هاش رو تیک بزن و بعدش هم apply کن .
منم دقیقا اینجوری شده واسم ... دلیلش چیه واقعا؟؟؟ ..... کسی می دونه؟
دوستان شرايط ايرانسل الان خوبه؟؟؟ من نامه گرفتم از اداره كه سرويس 512 بگيرم. ميخوام صبر كنم براي پائيز طرح پائيزه بگيرم. سرعت ايرانسل خوبه؟ چون ظاهرا بعضي دوستان مبين نت ميگن خوب شده ولي اگه كيفيت ايرانسل همچنان بالاست و پينگ پائيني داره من بگيرم هر چند نامه من به ايرانسل خورده.
بچه ها اونایی که از چیز پی ان استفاده می کنین این 2 روزه ارور 809 گرفتین یا نه؟
من هر کاری میکنم برطرف نمیشه
بچه ها این طرح افزایشی چطور باید خریداری کرد؟ تو خدمات ارزش افزوده ارسال بزنی چه اتفاقی می افته؟؟؟
برای من مشکلی نداره
همین الان دارم با وی پ ن این پست رو میذارم
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
همون ارزش افزوده خرید بسته افزایشی برو. گزینه بسته افزایشی رو انتخاب و ارسال کن یه لیست باز میشه که توش میتونی انتخاب کنی کدوم بسته رو بخری
من با دو تا شرکت مختلف امتحان کردم با l2tp ولی نمیدونم چرا ارور 809 میده؟
ممنون یک سوال دیگه من الان 1 گیگ انتخاب کنم چی میشه منظورم فعال غیر فعال کردن نوشته انتخاب کنید غیر فعال میشه؟!!!!
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
الان متوجه شدم چی شد فقط قیمت 1 گیگ چنده؟!!
67000 ریال
l2tp رو مخابرات از دیروز بسته .... کلا با هر نوع اینترنتی بزنی وصل نمیشه ... pptp بازه هنوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)