تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 1049 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدانم برای یک تلویزیون "Panasonic Th-L42E3S" چه مدل هایی از سینمای خانگی مناسب است؟
    خواسته ی اصلی ما کیفیت و وضوح صداست. در ضمن قیمتش هم متوسط باشد.
    اگه ممکنه چند مدل را به ترتیب اولویت به همراه قیمتشان ذکر کنید.
    سقف هزینه مون رو 500000 بگیرید.
    در ضمن تلویزیون LED(veiera است.
    می بخشید اگه میشه یه کم زودتر به من جواب بدید.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

مدل sony e880 یو اس بی 3 ساپورت میکنه ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان قیمت این مدل های سونی که واقعا خوشگل هستن رو باگارانتی و بدون گارانتی میخواستم ممنون :

BDV-E985
    BDV-E880
    DAV-SZ1000 (مورد نظر)

در ضمن الان مورد اولی و دومی که دارای بلوری و 3D هستن ارزش داره یا سومی که تنها فرق مهمش نداشتن اون 2 مورد هست ؟
    Last edited by A.N.A.P; 18-10-2011 at 13:50.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه تمام دستکاه وصال کرد به lcd سونی ex700 و بعد صدا از سینما خانگی بیرون بیاد کیفیت دلخواه داره
    یکی از دوستان که این روش رو امتحان کرده بود می گفت نمیشه.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم آدرس فروشگاهی در تهران رو بم بدند که رنج کامل محصولات صوتی فیلیپس اللخصوص سیستم های میکرو های فای 2011 فیلیپس و مدلهای پیشرفته ی اون رو عرضه میکنه
    یه همچین فروشگاهی تو تهران نیست اکثرا یجای محصولاتشون می لنگه.در هر صورت می تونید به خ ولیعصر کمی بالاتر از تقاطع بهشتی سمت راست مراجعه نمایید.از بقیه نمایندگی ها محصولاتش کامل تره.و یا به فروشگاه هایپر استار واقع در بلوار فردوس غربی مراجعه نمایید.

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

جناب رایان عزیز یه سوال دیگه دارم ایا گذاشتن باندهام کنار tv منظورم رو خوده میز tv هست مشکلی ایجاد میکنه برای tv یا باندهام؟ چون tv 50 اینچ هست و میزم 140سانت زیاد جا ندارم تقریبا چسبیده به tv میشه پایه هم فعلا نگرفتم چون پایه های خودش گرون بود تو دفترچه ساب نوشته حداقل 50 سانت باید از tv فاصله داشته باشه چون میدان مغناطیسی قوی تولید میکنه وروی رنگ تلویزیون خیلی تاثیر میذاره ایا باندها هم باعث این مشکل میشه؟ در ضمن من اگه نخوام بعضی مواقع برای دیدن ر س ی ور امپ وسابم روشن باشه مخصوصا شبها ایا بهتره ر س ی و ر با کابل اوپتیکال به tv وصل کنم و با hdmi به امپ؟ یا با کابل کوکسیال بهتره؟
    موردی نداره کنار تلویزیون قرار بده.
    برای اتصال رسی ور پبشنهادم اینه که با HDMI به تی وی وصل کن و با اپتیکال و یا کواکسیال به آمپ.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سئوالم انقدر سخت بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از اونجایی که به سئوالات تاپیک ها تو این بخش جواب نمبدن گفتم اینجا بپرس:
    تفاوت سیستم های های-فای با مینی های-فای در چیه؟
    سلام میدونستی که سوال رو باید از دانندش بپرسی چرا پ.خ ندادی تو پی تی از خودم بپرسی...

فرق بین های-فای با مینی های-فای:
    تفکیک صدای های-فای از مینی های-فای بیشتره (غالبا)
    حجم صدای های-فای بیشتره
    ساند استیج در های-فای بهتره
    صدای مینی های-فای معمولا خیلی فلته
    ووکال در های-فای خیلی بهتر Imagine میشه... (البته بستگی به سیستم هم داره)
    مینی های-فای معمولا دارای سی دی پلیر Integrated هستند (یعنی یه دستگاه مجتمع سی پلیر + پری آمپ + بلندگو + اکولایزر (تن کنترل) + تیونر + ؟؟؟ ... نمیشه از سورس های بهتر مثل Flac استفاده کرد و معمولا هم سی دی پلیرهای با کیفیتی (های-اند) ندارند... امکان استفاده از پری+پاور (یا اینتگریتد) لامپی هم نیست

به نظر من بیخیال سیستم های Vintage بشو... اگه اون سونی رو فروختی دیگه دنبال سیستم قدیمی نباش... یه های-فای جمع و جور جمع کن... پیشنهادهای ویژه ای (مثلا Fostex FE206EN) میتونم بهت بدم با یه هزینه کم میتونی یه سیستم های-فای نزدیک به های-اند داشته باشی که صدای فوق العاده ای بهت بده

8. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از اونجایی که به سئوالات تاپیک ها تو این بخش جواب نمبدن گفتم اینجا بپرس:
    تفاوت سیستم های های-فای با مینی های-فای در چیه؟
    تو نوع و جنس صدایی که دارن و تنظیماتی که توی بالانس صدا بهت میدن.همچنین اجزایی که خود سیستم رو هم شکل میدن فرق داره.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی از دوستان که این روش رو امتحان کرده بود می گفت نمیشه.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

یه همچین فروشگاهی تو تهران نیست اکثرا یجای محصولاتشون می لنگه.در هر صورت می تونید به خ ولیعصر کمی بالاتر از تقاطع بهشتی سمت راست مراجعه نمایید.از بقیه نمایندگی ها محصولاتش کامل تره.و یا به فروشگاه هایپر استار واقع در بلوار فردوس غربی مراجعه نمایید.

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

موردی نداره کنار تلویزیون قرار بده.
    برای اتصال رسی ور پبشنهادم اینه که با HDMI به تی وی وصل کن و با اپتیکال و یا کواکسیال به آمپ.
    رو سینما خانگی سامسونگ d455 جواب میده فقط باید به در گاه hdmi رویlcd که مشخص شده arc وصال کنیم رو سونی یعنی جواب نمیده
    Last edited by pouyan33; 18-10-2011 at 08:52.

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان من پشت رسیورم خروجی کامپوننت داره و tv هم همین طوره یعنی ورودی کامپوننت داره . کواکسیال یا اپتیکال فکر کنم نداره یه خروجی svideo پشت ----- و tv هست نمیدونم چیه؟ ایا با کامپوننت به امپ وصل کنم صدای 5.1 بهم میده؟ یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام میدونستی که سوال رو باید از دانندش بپرسی چرا پ.خ ندادی تو پی تی از خودم بپرسی...

فرق بین های-فای با مینی های-فای:
    تفکیک صدای های-فای از مینی های-فای بیشتره (غالبا)
    حجم صدای های-فای بیشتره
    ساند استیج در های-فای بهتره
    صدای مینی های-فای معمولا خیلی فلته
    ووکال در های-فای خیلی بهتر Imagine میشه... (البته بستگی به سیستم هم داره)
    مینی های-فای معمولا دارای سی دی پلیر Integrated هستند (یعنی یه دستگاه مجتمع سی پلیر + پری آمپ + بلندگو + اکولایزر (تن کنترل) + تیونر + ؟؟؟ ... نمیشه از سورس های بهتر مثل Flac استفاده کرد و معمولا هم سی دی پلیرهای با کیفیتی (های-اند) ندارند... امکان استفاده از پری+پاور (یا اینتگریتد) لامپی هم نیست

به نظر من بیخیال سیستم های Vintage بشو... اگه اون سونی رو فروختی دیگه دنبال سیستم قدیمی نباش... یه های-فای جمع و جور جمع کن... پیشنهادهای ویژه ای (مثلا Fostex FE206EN) میتونم بهت بدم با یه هزینه کم میتونی یه سیستم های-فای نزدیک به های-اند داشته باشی که صدای فوق العاده ای بهت بده
    سلام آقاسینا!اونجا که سه روز بن شدم بعدش شما بن شدی!!!دیروز اومدم چندتا از پست هاتون رو دیدم حدس زدم شما باشی!
    راستش من بدجوری اون سیستم وینتیج ها رو دوست دارم واقعا کیفیت شون از این جدیدا خیلی بهتره!اون سونی رو فروختم ولی حال تو فکر یه کنوودم!!!
    شما یه سیستم میشه بگی که جای زیادی نگیره صداش بلند نباشه(چون تو یه محیط کوچیک استفاده میکنم سر درد میگیرم) و هزینه اش بالا نباشه!
    این Fostex FE206EN رو سرچ کردم فقط بلندگوها بود؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •