تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 773 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد سليقه اينطور بگم زماني كه بحث خريد ميشه و مثلا با كسي ميرين بيرون يك راست ميره فروشگاه فلان برند و يك انتخاب ميكنه اصلا مهم نيست بقيه برندها چطور هستند يا چه برتري هايي دارند چه معايبي دارند
    يك روز يك خونواده اي با متر اومده بودند خيابان سعدي و فقط hdtv هاي ويترين رو متر ميكردند كه كدوم مناسب تر هست با فضايي كه براش تعبيه كردند من بارها شده با دوستان براي خريد رفتيم
    -فقط ديزاين مهم بوده
    -فقط برند ومارك مهم بوده
    -هزينه مهم بوده
    -فقط اماكانات مهم بوده
    -فقط نوع تكنولوژي مهم بوده
    و...

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

با سلام

امروز تونستم توی یه فروش گاه یه 40 ex500 گیر بیارم قیمت میگه 1270

اگه سینما هم براش بخرم میشه 1700

حالا فکر می کنید کار عاقلانه ای هست این مدل رو با این قیمت بخرم

از طرفی مدل های جدید هم توی راهه با امکانات بیشتر
    -معمولا ديگه اين موقع ها وقت ورود مدل هاي جديد هست
    -اگر بتونيد يك مقدار صبر كنيد ضرر نميكنيد
    -هر چند دقت داشته باشين به هر صورت مدل هاي جديد بدو ورود مقداري قيمت نا متعادلي دارند و ممكن گرون باشند
    در حاليكه مدل هاي قديمي نهايت افت قيمت خودشون رو داشتند

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

من تصمیم گرفتم سری ex500 سونی رو بگیرم ولی بین سایز 40 و46 موندم کیفیت تصویر 40ex500 رو دیدم وخوشم اومده ولی میترسم او تصویری که تو سایز 40 دیدم تو سایز46 نداشته باشم به علت مشخصات یکسان پنل ولی 6 اینچ سایز بزرگتر.از دوستان عزیز بخصوص t_tanhayam لطف کنن نظر بدن این 6اینچ سایز بزرگتر چقدر روی کیفیت تصویر تاثیر میزازه بخصوص توی کانالهای ماهواره که اکثرا سورسشون sd هست؟سریCX520 جدیدی از سونی تو بعضی از سایتها دیدم این سری جایگزین کدام سری شده آیا کیفیتش با سری ex500 برابری میکنه؟
    -در مورد سري هاي جديد توي تاپيك 2011 سوني كاملا مشخصات ارائه شده ومسلما بهبود وارتقاي رو شاهد هستيم
    -با اين حال به دوست ديگمون هم گفتم در مورد قيمت ها و زماني كه ميبره براي تثبيت قيمت ها
    اندازه 46 شايد معقول تر باشه به شرطي كه سورس هاتون رو هم افزايش كيفيت بدين

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد سليقه اينطور بگم زماني كه بحث خريد ميشه و مثلا با كسي ميرين بيرون يك راست ميره فروشگاه فلان برند و يك انتخاب ميكنه اصلا مهم نيست بقيه برندها چطور هستند يا چه برتري هايي دارند چه معايبي دارند
    يك روز يك خونواده اي با متر اومده بودند خيابان سعدي و فقط hdtv هاي ويترين رو متر ميكردند كه كدوم مناسب تر هست با فضايي كه براش تعبيه كردند من بارها شده با دوستان براي خريد رفتيم
    -فقط ديزاين مهم بوده
    -فقط برند ومارك مهم بوده
    -هزينه مهم بوده
    -فقط اماكانات مهم بوده
    -فقط نوع تكنولوژي مهم بوده
    و...

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

-معمولا ديگه اين موقع ها وقت ورود مدل هاي جديد هست
    -اگر بتونيد يك مقدار صبر كنيد ضرر نميكنيد
    -هر چند دقت داشته باشين به هر صورت مدل هاي جديد بدو ورود مقداري قيمت نا متعادلي دارند و ممكن گرون باشند
    در حاليكه مدل هاي قديمي نهايت افت قيمت خودشون رو داشتند
    با سلام
    با مطالبی که شما گفتید فکر کنم تفاوت این مدل با 650 سامسونگ فقط در فرمتهای پخش و تیونر دیجیتال هست درسته ؟

من تو خونه ----- دارم و استانی ها رو با دیش می گیرم فکر نکنم کیفیت تصویر دیجیتالی با ریور فرق داشته باشه .
    فکر می کنید این مدل رو بخرم من از مارک سونی خوشم میاد

ولی وقتی می بینم با همین مبلغ led میشهگرقت به شک میوفتم

البته فروشنده از دوستان هست و میگه تصویر این مدل سونی با ex700 که led هست زیاد تفوت نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    با مطالبی که شما گفتید فکر کنم تفاوت این مدل با 650 سامسونگ فقط در فرمتهای پخش و تیونر دیجیتال هست درسته ؟

من تو خونه ----- دارم و استانی ها رو با دیش می گیرم فکر نکنم کیفیت تصویر دیجیتالی با ریور فرق داشته باشه .
    فکر می کنید این مدل رو بخرم من از مارک سونی خوشم میاد

ولی وقتی می بینم با همین مبلغ led میشهگرقت به شک میوفتم

البته فروشنده از دوستان هست و میگه تصویر این مدل سونی با ex700 که led هست زیاد تفوت نداره
    -هر دو مدل ex500 و c650 از پنل هاي s-pva استفاده ميكنند ولي black level در c650 بخاطر استفاده از پنل ultra clear
    -در مورد شبكه هاي استاني هم اره تفاوتي نميكنه تقريبا
    -در مورد ال اي دي هم تنها تفاوتي كه مقداري مشهود هست برايتنس و شفافيت پنل هاست

5. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

-هر دو مدل ex500 و c650 از پنل هاي s-pva استفاده ميكنند ولي black level در c650 بخاطر استفاده از پنل ultra clear
    -در مورد شبكه هاي استاني هم اره تفاوتي نميكنه تقريبا
    -در مورد ال اي دي هم تنها تفاوتي كه مقداري مشهود هست برايتنس و شفافيت پنل هاست

سلام

به قول همین فروشنده دوستم led باید فول بگیری وگرنه بقیه بدرد بخور نیست و مشکلات خودش رو داره

حالا برم بگیرم همین مدل رو یا صبر کنم چون من بیشتر از همین مقدار 1300 نمی خوام پول دور بریزم

در ضمن تصویر 650 با ex500 یکیه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

به قول همین فروشنده دوستم led باید فول بگیری وگرنه بقیه بدرد بخور نیست و مشکلات خودش رو داره

حالا برم بگیرم همین مدل رو یا صبر کنم چون من بیشتر از همین مقدار 1300 نمی خوام پول دور بریزم

در ضمن تصویر 650 با ex500 یکیه
    -در مورد انتخاب شما بين ال اي دي و ال سي دي من هم موافقم باهاتون
    -در مورد جمله اخرتون ميتونيد دو رويو زير رو بخونيد به مواردي مثل black level.screen uniformity.scaling .input lag توجه كنيد

ex500:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    c650:

کد:

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

-در مورد انتخاب شما بين ال اي دي و ال سي دي من هم موافقم باهاتون
    -در مورد جمله اخرتون ميتونيد دو رويو زير رو بخونيد به مواردي مثل black level.screen uniformity.scaling .input lag توجه كنيد

ex500:

کد:
    c650:

کد:

با سلام

همون اول جدول که نوشته یه پیکسل مرده تو سامی پیدا کرده منوترسوند و لی تو بقیه موارد سامی فکر کنم سره

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام

همون اول جدول که نوشته یه پیکسل مرده تو سامی پیدا کرده منوترسوند و لی تو بقیه موارد سامی فکر کنم سره
    -به هر صورت به صورت رندوم انتخاب ميشه پنل ها
    -با اين حال ex500 هم گزينه مناسب و كاملا نزديكي هست از نظر تصويري اين اختلاف ها شايد اصلا به چشم نياد
    با توجه به علاقتون به سونس ميتونه بهترين گزينه براتون باشه

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

-به هر صورت به صورت رندوم انتخاب ميشه پنل ها
    -با اين حال ex500 هم گزينه مناسب و كاملا نزديكي هست از نظر تصويري اين اختلاف ها شايد اصلا به چشم نياد
    با توجه به علاقتون به سونس ميتونه بهترين گزينه براتون باشه
    فقط یه چیز مونده
    میگم نکنه الان برم بخرم بعد دو روز دیگه قیمتها بیاد پائین

راستی سینمای خانواده سونی کدوم مدل رو پیشنها می دین

راستی این مدل تیونر دیجیتا نداره 500

مثل اینکه 503 داره درسته
    Last edited by ahna2004; 27-04-2011 at 10:43.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

فقط یه چیز مونده
    میگم نکنه الان برم بخرم بعد دو روز دیگه قیمتها بیاد پائین

راستی سینمای خانواده سونی کدوم مدل رو پیشنها می دین
    والا كاهش قيمت ها صورت گرفته ديگه نهايت اين مدل ها از بازار حذف ميشن فكر نميكنم اونقدر افت پيدا كنه
    -در مورد سينماي خونگي من يكم نظراتم متفاوت هست بهتر توي تاپيك مشاوره بگين تا دوست خوبم رايان عزيز راهنماييتون كنند:

کد:

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

9

به نظر من دوستانی که میخوان 3 میلیون تومان برای خرید تلویزیون خیلی خوب هزینه کنن , تقریبا یه یک ماهی صبر کنن تا مدل های 2011 یا همون سری D7000 و D8000 سامسونگ وارد بازار ایران بشن.

چون از طراحی فوق العاده اش که بگذریم , در اکثر ریویو هایی که خوندم گفته شده بود بهترین کیفیت تصویری هست که تابحال سامسونگ تولید کرده و حتی یکی از بهترین کیفیت ها در بین تمام برند ها هست(اگر نگیم بهترین) چه در رزولوشن SD و چه HD . از لحاظ کیفیت تصاویر 3 بعدی هم پیشرفت کرده.

در مجموع واقعا ارزش یک ماه صبر کردن رو به شدت داره !
    از نظر قیمت میتونه با vt20p پانا رقابت کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •