سلام مصطفي
من باشم آرك ميگيرم! حالا هنوز نميشه انتخاب كرد قطعي چون قيمتشون هنوز معلوم نيست ولي اگه بيشتر از 100 تومن فرق داشته باشه قيمتشون صرف با نئو ميشه
سلام مصطفي
من باشم آرك ميگيرم! حالا هنوز نميشه انتخاب كرد قطعي چون قيمتشون هنوز معلوم نيست ولي اگه بيشتر از 100 تومن فرق داشته باشه قيمتشون صرف با نئو ميشه
اخه فرقشون چیه؟فقط سایز؟
به علی هم گفتم...به نظرم بهترین سایز 4 اینچه
حالا یکیشون 4 بیشتره...یکیشون 4 کمتره...سر این قضیه موندم.....اس ای از اینها بچه، یا بردار یا خواهر 4 اینچینمیده بیرون؟
![]()
مصطفي سايز و كيفيت ساخت! شما كيفيت ساخت نئو رو يه چيزي تو مايه هاي ويواز فرض كن!اخه فرقشون چیه؟فقط سایز؟
آرك يه گوشي فلگ شيپه ... خودت ديگه حاليت باشه.
راستي خبري از حميد نداري؟ خيلي وقته پيداش نيستا!
و البته یه اینترفیس ردیف تو مایه هایه همون که گفتم به هر حال واکمن یه فرقی باید با اندرویید هایه دیگه داشته باشه
زیاد فکرتو مشغول نکن...حمید هر از چند وقت یکبار غیبت صغری و کبری میکنه....یه چیز روزمره و عادیه این کارش
علی اخه ارک گندست!![]()
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، خبرهای غیررسمی حاکی از آن است که سونی اریکسون در حال تولید گوشی هوشمند جدیدی از سری واکمن خود می باشد. آخرین گوشی هوشمند سونی اریکسون از سری واکمن گوشی W960i مبتنی بر سیمبین بود و از آن زمان تاکنون گوشی مشابه دیگری از این شرکت سوئدی-ژاپنی وارد بازار نشده است.
باتوجه به اینکه سونی اریکسون ، آندروید را به عنوان سیستم عامل اصلی خود قرار داده می توان انتظار داشت که گوشی هوشمند پیشرفته ای از سری واکمن معرفی شود.
با این وجود لازم به ذکر است که تاکنون در این زمینه خبری بصورت رسمی از سوی سونی اریکسون تایید نشده است.
این که اس او اس هیچ هستکو عکس از منو پنو؟
پشتش زده ساخت ژاپن
شاید مختص خودش باشه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)