سلام
من میخوام واسه محل کارمون ای دی اس ال بگیرم ولی ما تو منطقه سهروردی هستیم مربوط به مخابرات آزادگان کسی هم سرویس مناسب نمیده،4 شماره اول هم 8854 هست کسی میدونه از کجا میشه سرویس مناسب گرفت ؟
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
من میخوام واسه محل کارمون ای دی اس ال بگیرم ولی ما تو منطقه سهروردی هستیم مربوط به مخابرات آزادگان کسی هم سرویس مناسب نمیده،4 شماره اول هم 8854 هست کسی میدونه از کجا میشه سرویس مناسب گرفت ؟
ممنون میشم کمک کنید.
نزدیکای 500 هزار تومن ...
سلام دوستان
اول اینکه سرعت های بالای 128 رو(مثلا 512) به کاربران خانگی می دن یا باید پارتی داشته باشی؟
دوم اینکه درسته که میگن سرعت دانلود یک هشتم سرعت اینترنت هست یعنی اگه من اینترنت 512 بگیرم در بهترین حالت با سرعت 64 کیلو بایت دانلود می کنه؟
سوم اینکه سرویس های محدود هم اشتراکی هستند یا نه؟
با تشکر
دوستان ISP میتونه سرعته دانلود از سایتهایی مثل رپیدشیر رو محدود کنه؟
من 512 دارم ولی 2 روز که باسرعت بیشتر از 20 نمیتونم از سایتهای اشتراک فایل دانلود کنم
ولی از سایتrap08 بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم!!!
Last edited by vanish; 12-08-2009 at 14:49.
بچه سرعت دانلود 128 256 512و1024 چنده؟
يك سوال ديگه هم داشتم توي لويزان(منطقه مخابراتي شهيد لطيفي)به غير از پارس آنلاين و سپنتا كسي سرويس نميده؟
شاتل از ساعت 1 تا 7 رایگانه ....با سرعت 1MB در این مدت میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی که تو کل ماه میشه 75 گیگ واسه یک ماه!که اگه در 12 ماه یک سال ضربش کنی میشه 900 گیگ در سال...حالا تو این پولهای نوجومی رو بده به صبا نت خوشحال باش که 120 گیگ ترافیک میگیری....
اکانت فری راپید رو داری؟؟؟
نه پارتی نمیخواد...مثلا واسه شاتل یا باید دانشجو باشی یا نامه شرکت داشته باشی بعضی شرکتها مثل سپنتا اصلا هیچی نمیخواد ( به نقل از دوستان)
آره این یک هشتم همون تفاوت کیلوبایت و کیلو بیت هستش....
سومین سوالت منظورت رو نفهمیدم
یکم خشونت سوال رو کم کنید...بچه!...
به ترتیب16-32-64-128
Last edited by parsa205; 12-08-2009 at 16:14.
مشکل من فقط با راپید نیستاکانت فری راپید رو داری؟؟؟
با تمام سایتها مشکل دارم
اگه لحنم بد بود ببخشيد![]()
شما مطمئنی که شبانه شاتل شده 1 مگمن تازه شنیدم قعطی هاش زیاد شده !!!!
Last edited by isbn; 12-08-2009 at 17:13.
من مال شمارو تو چندتا سایت چک کردم
اینا سرویس میدن
شاتل
فن آوا
چندتا شرکت رو چک کردم همینا بود
بین این دو تام شاتل بهتره
آدرس سایت شاتل
آدرس سایت فن آواکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)