آقا کنکورو ولش کن به نظر شما xbox بهتره یا ps3؟
یهو جدی نگیرید بشینید بحث کنید برای تغییر فضا گفتم![]()
آقا کنکورو ولش کن به نظر شما xbox بهتره یا ps3؟
یهو جدی نگیرید بشینید بحث کنید برای تغییر فضا گفتم![]()
این سوال که یکی میگه استقرایی یکی میگه شهودی آسونه؟آره استقرایی میشه ...
جالبه این هم سوال سخت را ول کردین چسبیدن به همین یک سوال آسان ...
فکر کنم تو صفحات قبل حداقل 20 تا پست سر سوال زده شده
البته ببخشید من تصمیم داشتم واسه سوالا بحث نکنم اما یکی یه بحث از استقرا آورد یادم افتاد![]()
نمیدونم هیچیراسی سعید چه کردی؟
تو که مثه بچا سال پیشتون سره کنکور حول نشدی که؟
راسی سهیل کجاسش؟(سال دومیه)
خواهش میکنم جواب سوالا رو نگیدبازم خواهش میکنم جوابارو نگید ما اعصابمون خورد میشه
من آوردم .غلط کردم . بحثو عوض کنید
ولی امیدوارم بچه هایی مث سعید ...lomon ...محمود و بقیه که همه پسرن ! : دی نتیجه دلخواهشون رو بگیرن چون امروزم داشتم با بچه ها در موردشون صحبت میکردم مخصوصا سعید.... واقعا حیفه !
امیدوارم یه نتیجه عالی در انتظارتون باشه ... جدی میگم!
من هم از بهمن این کتاب را خریدم. کتاب بسیار خوبی هست و هدف مولف این بوده که شما نخواهید بیتها را حفظ کنید. اهداف مولف را به باد دادید
این تاپیک عجب استرس میده به آدم!! من فکر کنم فقط یکی دو تا تست معارف را نزدم و به نظرم از پارسال خیلی راحتتر بود. حالا نمیدونم چرا همه میگید سخت بود... دارم به شک میافتم نکنه همش را غلط زده باشم
ادبیات هم من خیلی روش حساب کرده بودم، ولی به نظرم از سالهای پیش سختتر بود. نمیدونم چرا هر چی توی این متن میگشتم یه غلط بیشتر پیدا نمیکردم
خدا را شکر که قرابت معنایی دادند! چون من آزمون سوم سنجش را که دیدم انگار یکی دو تا بیشتر نبود!
حالالای لالای حالالای لای حالالای .....تریپ اون آهنگه بخونید
با اینکه ریاصی نسیتم|انسانی).........مشاهده محدود یعنی اسقرایی(ویژگی چند نفر یا چیزی رو کلیت بخشیدن )
راستی همه سولای ریاضی اینجوریهپس خیلی راحته
سعید کنترل کن.برای همه سخت بود..
به نظرم برو خودت نگاه کن ببین چیکار کردی..امیداورم خوب داده باشی.
نه بابا همین یکیش اینجوری بود که همین الانش این همه بحثهبا اینکه ریاصی نسیتم|انسانی).........مشاهده محدود یعنی اسقرایی(ویژگی چند نفر یا چیزی رو کلیت بخشیدن )
راستی همه سولای ریاضی اینجوریه پس خیلی راحت
اصلا ولش
بحثو عوض کنین:
ملوانان ....قهرمانان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)