اینطور که معلومه مشکل از سرورهای یاهو هست. صبر کنید و بعدا امتحان کنید اگر باز هم مشکلی داشتید بهتره به پشتیبانی یاهو اطلاع بدید. چون ممکنه اطلاعات شما در حال حذف شدن باشه ( به خاطر لاگین نشدن طولانی )
اینطور که معلومه مشکل از سرورهای یاهو هست. صبر کنید و بعدا امتحان کنید اگر باز هم مشکلی داشتید بهتره به پشتیبانی یاهو اطلاع بدید. چون ممکنه اطلاعات شما در حال حذف شدن باشه ( به خاطر لاگین نشدن طولانی )
با آی دی های دیگم مشکلی ندارم فقط این آی دی مشکل داره .من 7 تا ایمیل دارم که واقعا برام مهمه و نمیخوام از دستش بدم.
از قسمت answers.yahoo.com پیگیری کردم نتونستم به نتیجه برسم .راه حلی ندارین که کمکم کنه.من این 7 ایمیل و بردارم دیگه مشکلم حله.![]()
دوستان چرا وقتی من توی یاهو مسنجر وقتی پیام ارسال میکنم ارسال نمیشه باید حتما اون ایدی توی اد لیستم باشه تا به دستش برسه
بعد ای پی عوض کردم ایدی عوض کردم درست نشد!!!!
ویندوزم 7 هستش
سلام
این سوالو دو تا از دوستان پرسیدن که جواب هیچکدومو پیدا نکردم.لطفا کمک کنین:
من وقتی وارد یاهو میشم صفحه call history باز میشه چجوری میشه پاکش کرد یا یه کاری کرد که دیگه نیاد
ممنون
خوب دوستان . از دوستان کسی در جریان هست آیا برنامه ای برای هـک وب کم وجود داره ؟
اصلا میشه امیدوار بود به پیدا کردنش ؟
شما از اینجا پیگیری کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل مسنجر از قسمت send instant message , actions رو انتخاب کنید و در قسمت other آیدی رو بنویسید و ببینید ارسال میشه یا نه. همینکه برای هر آیدی اینطور هست یا آیدی خاصی ؟
یکی از باگ های مسخره یاهو مسنجر هست. نرم افزار رو uninstall کنید. سیستم رو ریست کنید و دوباره نصبش کنید.
بله امیدوار باش. البته راهی نیست که بشه بدون استفاده از خود کاربر هکش کرد یا اینکه خیلی سخته.
دقیقا کاری رو که گفتین انجام دادم.هم چنان پنجره call history باز می شه
جالب اینجاست که این پنجره به آیدی بستگی داره نه یاهو مسنجر.چون توی یه سیستم دیگه این مشکل رو با این آیدی دارم.
با آیدی های دیگه روی هر دو سیستم این پنجره باز نمی شه
-------------------------------------------------
بعد از ویرایش:
مسنجر من ورژن9 بود با نصب ورژن 11 مشکل حل شد
Last edited by mb1372; 26-07-2012 at 15:45.
یا از این سایت
بعد از چند بار وارد و خارج شدن دوباره همون مشکل رو دارم.این پنجره call history موقع ورود باز میشه![]()
این مشکل فقط با این آیدی و توی هر سیستمی وجود داره.
کمک کنین
سلام چند وقته یاهو مسنجرم باز نمیشه، یعنی تا میخوام با ایدی لاگین کنم برنامه بعد از چند دقیقه هنگ میکنه! دنبال یه جایگزین برای یاهو مسنجر هستم. جایگزینی هست براش به جز بیلوکس؟ یه مسنجری میخوام (به جر یاهو مسنجر) که بتونم با ایدی های یاهو چت کنم و البته از وب کم هم پشتیبانی کنه. مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)