تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 905 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامبله. باتری رو مجددا میشه شارژ کرد.ببرین باتری سازی.در ضمن چک کنید روغن موتور حالت نرمال داشته باشه و بیش از حد سفت یا ژلاتینی نشده باشه.
    سلام . اگر موتور ماشین و باتری سالم باشه , میشه با سیم اشتراک و یک ماشین دیگه ماشین رو روشن کرد و بعدش یه 15 دقیقه که کار کنه ( چه در جا چه در حرکت ) باتری شارژ میشه . بهتره بستهای باتری اول باز بشه و تمیز و براق بشه تا برق راحت بره توی باتری با آمپر زیاد . درضمن بهتره در مدتِ شارژ باتری از وسائل برقی پر مصرف مثل چراغهای جلو و نور بالا استفاده نشه تا به دینام فشار نیاد و باتری هم سریعتر شارژ بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-06-2014 at 12:40.

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سعی کنید تا اونجا که میتونید اگه روزهای زیادی از ماشین استفاده نمی کنید بست باتری رو باز کنید چون خیلی از وسایلی که باتری رو همیشه و بصورت خیلی کم مصرف میکنند باعث خالی شدن باتری می شه و این برای خراب شدن باتری بسیار موثره
    خیلی عمر باتری پایین میاد

4. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان

کولر ماشین ما (پراید مدل 88) اصلا خنک نمی کنه!
    مشکل از چیه؟ (شنیدم می گن گازش خالی شده)
    خرجش چقدره؟

یه سوال دیگه؛ یه دکمه کنار سویچ کولر و بخاری و اینها هست. این باید داخل باشه یا خارج؟ هر وقت روشن می کنیم کولر یا بخاری رو یا همیشه؟
    Last edited by alittlequestion11; 29-06-2014 at 14:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم سایت
    کسی میدونه چرا پراید کاربراتوری من وقتی فن رادیاتش روشن میشه یا چراغاش رو روشن میکنم ماشین شروع به گاز خوردن میکنه و دور موتورش میره رو 2000؟ پیش مکانیک و باتریساز بردم گفت باید ببری پیش کاربرات ساز
    Last edited by epakk; 29-06-2014 at 20:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان

خرجش چقدره؟

یه سوال دیگه؛ یه دکمه کنار سویچ کولر و بخاری و اینها هست. این باید داخل باشه یا خارج؟ هر وقت روشن می کنیم کولر یا بخاری رو یا همیشه؟

اگر کولرت نشتی نداشته باشه شارژ گاز کولر حدود 50 تا 70 خرجشه بستگی به نوع گازش هم داره که میگن گاز انگلیسی که بهترینه حدود 70 تومنه

اگه منظورت از دکمه همونه که کنار پیچ فن کولره ، اون دکمه A/C یا ایرکاندشن یا کولره که اگه داخل باشه کولر روشنه و به محض پیچاندن ولوم کولر چراغش هم روشن میشه و در حالت خاموش بودن کولر باید بالا باشه

8. 4 کاربر از epakk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

خرجش چقدره؟

دوست عزیز سخت شد سوالتون
    در پراید های مدل پایین تر 5 سوییچ موجوده
    یکی درجه فن که مقدار باد رو تعیین میکنه
    یکی جهت وزش باد رو مشخص می کنه که از روبرو یا پایین و یا شیشه باشه که ( پایین و شیشه برای باد گرم بخاری و روبرو برای باد خنک کولر می باشد)
    یکی دیگه که با علامت آبی برای سرد و قرمز برای گرم مشخص شده می تونید مقدار گرما رو انتخاب کنی
    یکی کلید وضعیت چرخش باد و یا هوای تازه هست که با ز یعنی هوا از بیرون امده و بسته یعنی هوای داخلی خودرو به چرخش در میاد و سیرکیولیشن انجام می شه
    یک کلید هم بنام A/C وجود داره که با فشردن اون و روشن شدن چراغ زرد روی اون در موقعی که فن روشن باشه کمپرسور رو روشن می کنه تا سرما تولید شه باصطلاح
    یعنی در کل برای روشن کردن کولر در تابستان وضعیت هوا روبرو- دریچه بخاری روی آبی و فن معمولاا روی 2 و سپسدر حالت خلاص و روشن بودن خودرو کلید A/C روشن

حال اگر هوای کولر خنک نشد (البته پس از مدت کوتاهی کارکرد مخصوصا با دور بالاتر موتور ) مشکلی در سیستموجود داره که یکی از معمول ترین آنها کم شدن گاز هست
    این ها را چک کنید تا ببینیم از چی می تونه باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم سایت
    کسی میدونه چرا پراید کاربراتوری من وقتی فن رادیاتش روشن میشه شروع به گاز خوردن میکنه؟ پیش مکانیک بردم گفت باید ببری پیش باتری ساز ،تو رو خدا هرکس میدونه بهم بگه، دمتون گرم
    دوست گرامی پراید های کاربراتوری برای سیستم کولر و دینام دارای دو عدد (اصطلاح عامیانه) گاز کش هستند که برقی و مکانیکی بوده و با یک تنظیم ساده موردرو برطرف می کنه
    بدین سان هرگاه کولر رو روشن می کنید گاز ماشین رو تنظیم می کنه که ثابت بمونه و خاموش نشه
    همچنین اگه دینام به فشار بیوفته حالا فن یا چراغ جلو باز گاز رو میگیره که سلو ماشین بهم نخوره
    این تنظیم بسیار ساده بوده و اگه نمی تونید به هر تنظیم موتوری بگید براتون انجام میده

11. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز من پراید 80کاربرات دارم چراغ پشت آمپرم روشن نمیشه (لامپ رو عوض کردم) آیراد از چیه ؟ممنون.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان عزیز من پراید 80کاربرات دارم چراغ پشت آمپرم روشن نمیشه (لامپ رو عوض کردم) آیراد از چیه ؟ممنون.
    سلام .
    برای عیب یابی همیشه باید از ساده ترین و آسونترین ها شروع کنیم تا برسیم به سخت ترینها و هزینه بَر ترینها.
    ابتدا باید فیوز چک بشه .
    سپس لامپ چک بشه .
    بعدش سبمهای مدار یا کلید ( اگر مدار کلید داره )
    و غیره مثل چک کردن رله
    یعنی نباید چیزی از روی حدس و گمان بخریم و تعویض کنیم . بلکه اول چک کنیم بعد اگر لازم بود سرویس کنیم ( تمیز کردن - روغنکاری - گریسکاری )
    بعدش اگر لازم شد تعمیر کنیم .
    اگر تعمیر هم مشکل رو حل نمیکنه اونوقت تعویض کنیم
    بنده چند بار فکر کردم چراغ ترمز سوخته و"باید تعویض بشه اما با دو تا تقه به چراغ درست شد چون فقط خاک گرفته بود یا شل شده بود
    گاهی هم با تقه درست شد اما دوباره خاموش شد . وقتی بازش کردم دیدم تنگستنش کنده شده و با تقه گاهی وصل میشه اما بعدش توی حرکت دوباره قطع میشه
    پس باید همه چیز به ترتیب چک بشه تا مطمئن بشیم لازمه تعویض بشه

وقطعات تعویضی رو هم نگه داریم .
    علتش رو در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو توضیح دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه پژو پارس دارم ک جدیدا وقتی نیم ساعت باهاش دور میزنم فوری چراغ چکش روشن میشه و خاموش میکنه وقتیم روشنش میکنم سنگین استارت میخوره و تو دور گرفتن خفه میکنه..بردم نمایندگی تنظیم موتور گفت مشکل از سیم کشیه بعد دادم سیم کشی گفتن هیچ مشکلی نداره الان خودشونم میگن معلوم نیس این ماشین چشه....کسی میدونه دردش چیه؟؟؟سنسور دور موتورم عوض کردم ولی هیچ تغییری نکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •