این یه خطا تو سیستمشونه
شما 10 گیگ رو 15 روزه تموم کردی حالا میخواستی که 20 گیگ دوباره شارژ کنی.خب این 20 گیگ همون یک ماهه حساب میشه و 48900 تومان قیمت اولیه شه. 76 تومانو از کجاش آوورده دیگه
قبل از شارژ زنگ بزن به اپراتورش موضوعو بگو
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این یه خطا تو سیستمشونه
شما 10 گیگ رو 15 روزه تموم کردی حالا میخواستی که 20 گیگ دوباره شارژ کنی.خب این 20 گیگ همون یک ماهه حساب میشه و 48900 تومان قیمت اولیه شه. 76 تومانو از کجاش آوورده دیگه
قبل از شارژ زنگ بزن به اپراتورش موضوعو بگو
خطا که نیست. سیستم رو تغییر دادن.
تماس گرفتم بخش شارژ گفتن اگه میخوای قبل از اتمام دوره شارژ کنی باید اول پرداخت کنی بعد زنگ بزنی که فاکتور قبل از تاریخ اعمال بشه. دارن سیستم شارژ رو به هفت خوان رستم تبدیل میکنن/
در مورد اون سرویسهای CRA هم سوال کردم. یک خانومی بودن (فکر کنم خانم فیروزی) گفتن چند روز سرویسها رو گذاشتیم چون سرعت خیلی پایین اومده بود برداشتیم! توضیح اشون هم این بود که الان سرویسهامون 4 به 1 هست (فکر نکنم کمتر از 8 به یک باشه ولی این اینطوری گفت) اون سرویسهای CRA ده به یک بود برای همین کیفیت خیلی افت کرده بود.... نگو الان کیفیت در حده بلوری هست و ما خبر نداریم.....
کسی این سوال ما رو نمیدونه؟
تو سایت آسیا تک که میرم ، تو قسمت نمایندگی ها ، شرکت سما نت رو زده به عنوان نمایندگی.
حالا میخام ببینم کسی میدونه که این سما نت هم همون سرویسی رو میده که آسیا تک میده؟
یا با هم فرق دارن؟
خوب وقتی توی سایت اسیاتک زده نمایندگشه دیگه ابهامی وجود نداره و همون سرویسها را ارائه میده
سمانت نمایندگی آسیاتک هه و سرویسهاش رو هم دقیقا از آسیاتک میگیره و به شما میده
یعنی هیچ کس شجاعت نکرده سرویس CRA رو بگیره؟؟![]()
سرعت چيز شما هم كم شده ؟! عجب گيری نمودهايم ها ! حالا چجوری از انوديا درايور دانلود بنمايم ای خدا !!!
میگن سرویس 4 مگ اومده توی کرج کسی تا حالا گرفته؟
![]()
دوست عزیز من از بچز شاتل هستم.. ولی شما میتونید از این سایت تمام درایورهای مورد نیاز خودتون رو دانلود کنید! هم بتا داره و هم WHQL:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی آسیاتک خوبه؟ آخه شاتل همه رو محدود کرده تو شبانه بیشتر از 5کیلوبایت بر ثانیه سرعت نداریم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکیتون میتونه یه پینگ تست و اسپید تست از سایت Speedtest.net بذاره، تعرفه ی 3 ماهه یا 6 ماهه چقدره؟
با تشکر![]()
Last edited by soroosh_cz; 12-10-2011 at 11:49.
سلام دوستان
نمیدونم چرا هروقت شارز یا تمدید انلاین میکنم پسوردم عوض میشه و باید زنگ به پشتیبانی بزنم پسورد بهم بدن نمیدونید مشکل از کجاست والا دیگه خجالت میکشم بهشون زنگ بزنم مونده فحشم بدم (خانومه صدامو شمارمو دیگه میشناسه هر وقت زنگ میزنم به اسم صدام میزنه)کسی نمیدونه؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)