دمت گرم بهزاد جون، فقط یکم ریزتر میزدی که کمتر جا بگیره
اینی که گذاشتی باز تایم اوتاش کمه و مشکلی برای بازی بوجود نمیاره.مقدار تایم خوبه ولی قطعی داره:
در کل به نظر من مخابرات به درد بازی آنلاین نمی خوره:
ولی در کل ممنون
سمت مخابرات اومدن یکم ریسک داره، در واقع کلا ISP عوض کردن ریسک داره.بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
اگه صبانت ت خوبه و مشکلی باش نداری، میتونی عوض نکنی.
ولی اگه از دستش عاصی شدی و خیلی اذیت میکنه حتما عوض کن.
اگه کارت بیشتر دانلود هست مخابرات فعلا برای دانلود مناسبه.
اما اگه تو کار گیم هم هستی ممکنه اذیتت کنه چون سابقه ی مخابرات تو زمینه ی پینگ و تایم اوت و قطعی خیلی خرابه.
درست میگید .
اومدم اصلاحش کنم پستم تایید نشد
![]()
همین را بهت بگم که الان در همین لحظه دارم یک فایل با سرعت 61 دانلود میکنم (512 نامحدود 3 ماه 63700) ولی اصلا نمیتونم یک صفحه را هم باز کنم و همین سایت هم بعد از ده بار رفرش و کلی صبر کردن باز کردمبچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
البته این کار را در زمانی که دانلود میکردم انجام ندادم
ازبس پینگ مخابرات افتضاحه
کاملا موافقم، من هم یکساله 512 نامحدود مخابرات دارم.3 ماه اول بی نظیر بود.3 ماه دوم کندتر شده و به خوبی قبل نبود ولی بازم خیلی خوب بود. ولی از 6 ماه دوم به بعد هر روز بدتر شد طوری که الان به فجاحت تمام رسیده. سرعتش افتضاح افتضاحه. تمدید 2 بار آخرم غیر حضوری بوده. باصد بار زنگ زدن، رست کردن مودم، عوض کردن مودم هم درست نشد که نشد. دستی سرعتو کم کردن که یا نامحدود ها رو هر کی داره پس بگیرن یا همون قضیه ضریب اشتراک یک به ده رو دارن انجام میدن(یعنی سرعت خطمو بین 10 نفر تقصیم میکنند.)
دانلود بدون دانلود منیجر: سرعت دانلود بسته به ساعت بین 3 کیلوبایت (نصف دیال آپ) تا 12 کیلو بایت (دوبرابر دیال آپ)
دانلود با دانلود منیجر: بسته به ساعات مختلف بین 20 تا 50 کیلو بایت و گار دانلود 16 تیکه شود حداکثر 55 کیلوبایت
وب بروزینگ: افتضاح به معنی واقعی
قیمت: سه ماهه 63 هزار تومان
خدا لعنت کنه. همه پیشرفت میکنن وما پسرفت. دیگه تمیدید نمیکنم
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
کاملا موافقم، من هم یکساله 512 نامحدود مخابرات دارم.3 ماه اول بی نظیر بود.3 ماه دوم کندتر شده و به خوبی قبل نبود ولی بازم خیلی خوب بود. ولی از 6 ماه دوم به بعد هر روز بدتر شد طوری که الان به فجاحت تمام رسیده. سرعتش افتضاح افتضاحه. تمدید 2 بار آخرم غیر حضوری بوده. باصد بار زنگ زدن، رست کردن مودم، عوض کردن مودم هم درست نشد که نشد. دستی سرعتو کم کردن که یا نامحدود ها رو هر کی داره پس بگیرن یا همون قضیه ضریب اشتراک یک به ده رو دارن انجام میدن(یعنی سرعت خطمو بین 10 نفر تقصیم میکنند.)
دانلود بدون دانلود منیجر: سرعت دانلود بسته به ساعت بین 3 کیلوبایت (نصف دیال آپ) تا 12 کیلو بایت (دوبرابر دیال آپ)
دانلود با دانلود منیجر: بسته به ساعات مختلف بین 20 تا 50 کیلو بایت و گار دانلود 16 تیکه شود حداکثر 55 کیلوبایت
خدا لعنت کنه. همه پیشرفت میکنن وما پسرفت. دیگه تمیدید نمیکنم
---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
خدا لعنت کنه. همه پیشرفت میکنن وما پسرفت. دیگه تمیدید نمیکنم![]()
من هم قبلا که نامحدود داشتم همین مشکلو داشتم.سه ماه اول نسبتا خوب بود ولی بعد بدتر شد هم تو دانلود هم تو باز کردن صفحات .ولی الان که بعثت گزفتم سرعت باز کردن صفحات خیلی خوبه سرعت دانلود ولی مثل نامحدود کم نوسان نیست یک لحضه 90 یک لحظه 10 ولی به طور میانگین 45 هستش .28 mb رو معمولا تو 11min دانلود میکنه .فعلا طرح بعثت راضی کننده است ولی با سابقه مخابرات فکر میکنم فعلا واسه کوچ مشتریهاش از نامحدود به بعثت داره خوب کار میکنه احتمالا 3 ماه دیگه اینم خراب شه ولی فعلا خیلی خوبه واسه همین پیشنهاد میکنم کسایی که نا محدود دارن بیان بعثت بگیرن ولی کسایی که از مخابرات اشتراک ندارن فعلا کوچ نکنند اگه 4 ماه دیگه همچنان خوب بود بعد بیان.
سرعت دانلود طرح بعثت مخابرات در ساعات رایگان شبانه چنده؟ چند گیگ میشه دانلود کرد؟
منم میخام از مخابرات آسغال کوچ کنم کدوم یکی از شرکت ها خصوصی خوبه به غیر از صبانت
در مورد حرف های بالا کاملا موافقم دقیقا منم 512 یکساله گرفتم حالا یک سوال برام پیش اومده الان میتونم برم قرار دادمو فسخ کنم وپولمو تا اونجا که مونده رو پس بگیرم .
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
راستی این تستی که با اسپید تست گرفتم وتو امضام هست مال اوایلی بود که 512 نامحدود داشتم ولی الانش رو خودتون با توجه به گفته های بالا میتونید حساب کنید.
سلام کسی ADSL کیانت گرفته؟
چطوری هست راضی هستید؟
چرااینقدر سریع تموم کردید؟یعنی همیشه وصل نگه میدارید اینترنت رو یا وقتی که استفاده نمیکنید قطع می کنید؟
من الان میخوام ماهی دوگیگ بگیرم یعنی کم مییارم؟!یعنی چهارده ماهه 28گیگ.
شما چکارمیکنید که سریع تموم میکنید؟
یعنی چطوری هرشب بعضیا دو-چهارگیگ دانلود میکنید؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)