تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 492 از 551 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

2. این کاربر از behzad_cooi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

دمت گرم بهزاد جون، فقط یکم ریزتر میزدی که کمتر جا بگیره
    مقدار تایم خوبه ولی قطعی داره:

در کل به نظر من مخابرات به درد بازی آنلاین نمی خوره:
    اینی که گذاشتی باز تایم اوتاش کمه و مشکلی برای بازی بوجود نمیاره.
    ولی در کل ممنون

بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
    بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
    مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
    سمت مخابرات اومدن یکم ریسک داره، در واقع کلا ISP عوض کردن ریسک داره.
    اگه صبانت ت خوبه و مشکلی باش نداری، میتونی عوض نکنی.
    ولی اگه از دستش عاصی شدی و خیلی اذیت میکنه حتما عوض کن.
    اگه کارت بیشتر دانلود هست مخابرات فعلا برای دانلود مناسبه.
    اما اگه تو کار گیم هم هستی ممکنه اذیتت کنه چون سابقه ی مخابرات تو زمینه ی پینگ و تایم اوت و قطعی خیلی خرابه.

4. این کاربر از Hearse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درست میگید .
    اومدم اصلاحش کنم پستم تایید نشد

6. این کاربر از behzad_cooi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
    بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
    مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
    همین را بهت بگم که الان در همین لحظه دارم یک فایل با سرعت 61 دانلود میکنم (512 نامحدود 3 ماه 63700) ولی اصلا نمیتونم یک صفحه را هم باز کنم و همین سایت هم بعد از ده بار رفرش و کلی صبر کردن باز کردم
    البته این کار را در زمانی که دانلود میکردم انجام ندادم
    ازبس پینگ مخابرات افتضاحه

8. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من 512 نامحدود مخابرات دارم
    در یک کلام بگم افتضاح است برای نمونه من الان یک ساعته نتونستم وصل شم تازه الان متصل شد حیف پول 63 هزار تومن کم پولی نیست
    یک دوستم چند روز پیش از هرات اومده در مورد سرعت اینترنت اونا صحبت میکرد دل ادم کباب میشد

کاملا موافقم، من هم یکساله 512 نامحدود مخابرات دارم.3 ماه اول بی نظیر بود.3 ماه دوم کندتر شده و به خوبی قبل نبود ولی بازم خیلی خوب بود. ولی از 6 ماه دوم به بعد هر روز بدتر شد طوری که الان به فجاحت تمام رسیده. سرعتش افتضاح افتضاحه. تمدید 2 بار آخرم غیر حضوری بوده. باصد بار زنگ زدن، رست کردن مودم، عوض کردن مودم هم درست نشد که نشد. دستی سرعتو کم کردن که یا نامحدود ها رو هر کی داره پس بگیرن یا همون قضیه ضریب اشتراک یک به ده رو دارن انجام میدن(یعنی سرعت خطمو بین 10 نفر تقصیم میکنند.)
    دانلود بدون دانلود منیجر: سرعت دانلود بسته به ساعت بین 3 کیلوبایت (نصف دیال آپ) تا 12 کیلو بایت (دوبرابر دیال آپ)
    دانلود با دانلود منیجر: بسته به ساعات مختلف بین 20 تا 50 کیلو بایت و گار دانلود 16 تیکه شود حداکثر 55 کیلوبایت
    وب بروزینگ: افتضاح به معنی واقعی

قیمت: سه ماهه 63 هزار تومان

خدا لعنت کنه. همه پیشرفت میکنن وما پسرفت. دیگه تمیدید نمیکنم

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

در یک کلام بگم افتضاح است برای نمونه من الان یک ساعته نتونستم وصل شم تازه الان متصل شد حیف پول 63 هزار تومن کم پولی نیست
    یک دوستم چند روز پیش از هرات اومده در مورد سرعت اینترنت اونا صحبت میکرد دل ادم کباب میشد

کاملا موافقم، من هم یکساله 512 نامحدود مخابرات دارم.3 ماه اول بی نظیر بود.3 ماه دوم کندتر شده و به خوبی قبل نبود ولی بازم خیلی خوب بود. ولی از 6 ماه دوم به بعد هر روز بدتر شد طوری که الان به فجاحت تمام رسیده. سرعتش افتضاح افتضاحه. تمدید 2 بار آخرم غیر حضوری بوده. باصد بار زنگ زدن، رست کردن مودم، عوض کردن مودم هم درست نشد که نشد. دستی سرعتو کم کردن که یا نامحدود ها رو هر کی داره پس بگیرن یا همون قضیه ضریب اشتراک یک به ده رو دارن انجام میدن(یعنی سرعت خطمو بین 10 نفر تقصیم میکنند.)
    دانلود بدون دانلود منیجر: سرعت دانلود بسته به ساعت بین 3 کیلوبایت (نصف دیال آپ) تا 12 کیلو بایت (دوبرابر دیال آپ)
    دانلود با دانلود منیجر: بسته به ساعات مختلف بین 20 تا 50 کیلو بایت و گار دانلود 16 تیکه شود حداکثر 55 کیلوبایت

---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

10. این کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من هم قبلا که نامحدود داشتم همین مشکلو داشتم.سه ماه اول نسبتا خوب بود ولی بعد بدتر شد هم تو دانلود هم تو باز کردن صفحات .ولی الان که بعثت گزفتم سرعت باز کردن صفحات خیلی خوبه سرعت دانلود ولی مثل نامحدود کم نوسان نیست یک لحضه 90 یک لحظه 10 ولی به طور میانگین 45 هستش .28 mb رو معمولا تو 11min دانلود میکنه .فعلا طرح بعثت راضی کننده است ولی با سابقه مخابرات فکر میکنم فعلا واسه کوچ مشتریهاش از نامحدود به بعثت داره خوب کار میکنه احتمالا 3 ماه دیگه اینم خراب شه ولی فعلا خیلی خوبه واسه همین پیشنهاد میکنم کسایی که نا محدود دارن بیان بعثت بگیرن ولی کسایی که از مخابرات اشتراک ندارن فعلا کوچ نکنند اگه 4 ماه دیگه همچنان خوب بود بعد بیان.

12. این کاربر از behzad_cooi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سرعت دانلود طرح بعثت مخابرات در ساعات رایگان شبانه چنده؟ چند گیگ میشه دانلود کرد؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم میخام از مخابرات آسغال کوچ کنم کدوم یکی از شرکت ها خصوصی خوبه به غیر از صبانت
    در مورد حرف های بالا کاملا موافقم دقیقا منم 512 یکساله گرفتم حالا یک سوال برام پیش اومده الان میتونم برم قرار دادمو فسخ کنم وپولمو تا اونجا که مونده رو پس بگیرم .

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

راستی این تستی که با اسپید تست گرفتم وتو امضام هست مال اوایلی بود که 512 نامحدود داشتم ولی الانش رو خودتون با توجه به گفته های بالا میتونید حساب کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه halizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

14

سلام کسی ADSL کیانت گرفته؟
    چطوری هست راضی هستید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه halizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

14

دوستان یه سوال که میدونم تکراریه ولی احتیاج به کمک دارم
    حدود یک ماه و نیم پیش اینترنت شاتل یک ساله گرفتم 128/ 18 گیگ از سرعت راضیم شبانه هم حدود 2گیگ دانلود میکنم ولی الان یک ماهه تموم شد یعنی 18 گیگ خیلی کم بئد با این که من خیلی مواظب استفاده روزانه هستم ولی خوب بقیه هم هستن گرچه بقیه هم تقریبا مواظب بودن.
    من چهارراه شهدا م به نظرتون اینترنت نامحدود با سرعت خوب اینجا چی بگیرم که هم به صرفه باشه هم راحت دانلود کنم؟
    چرااینقدر سریع تموم کردید؟یعنی همیشه وصل نگه میدارید اینترنت رو یا وقتی که استفاده نمیکنید قطع می کنید؟
    من الان میخوام ماهی دوگیگ بگیرم یعنی کم مییارم؟!یعنی چهارده ماهه 28گیگ.
    شما چکارمیکنید که سریع تموم میکنید؟
    یعنی چطوری هرشب بعضیا دو-چهارگیگ دانلود میکنید؟!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •