تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 1126 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

hdd regenerator توی هایرن بود اما پیغام میده درایوی موجود نیست با نرم افزار hdat2 چک کردم مشکلی نداشت سیستم
    نه با hiren نه
    خودت یک سی دی بوتیبل درست کن باهاش و از داس اسکن کن ببین بازم درایوی میشناسه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    بله دوست عزیز، صدای هد هارد پشت سر هم و تقریباً یک ثانیه یک بار است و جالبه این صدای هد هارد هر دفعه که کابل برق رو وصل میکنم دقیقا 11 بار تکرار میشود. من نمیدونم شاید این تعداد تکرار مثل بوق مادربرد ها نشان دهنده نوع خاصی از عیب باشه؟!!!
    منتظر راهنمایی شما هستم.
    راستی سریال خود هارد از سری ST31000333AS هست. آیا میشه فریم ویر هارد رو راحت آپدیت کرد یا نه.
    ممنون

هارذ رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و اسکن ویروس هم بکنید
    درست نشد ببرید رو تست hdd regenerator ببینید بدسکتور یا سکتور delay پیدا میکنه یا نه
    درست نشد این مشکل از هد یا پارکینگش میتونه باشه
    ممنون از راهنماییتون
    هارد رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطور بود. خود سیستم هم با آنتی ویروس پک کردم اکی هست. هارد هم که اصلا دیتکت نمیشه که با آنتی ویروس چکش کنم.
    نکته بعدی در برنامه های hdd regenerator و hd tune هم هارد اولش نشون داده میشه اما به محض انتخاب هارد و شروع چک کردن برنامه stop شده و یسته میشه. برنامه testdisk هم که اصلا هارد رو نمیشناسه!
    حالا با این اوصاف به نظر شما چی کار کنم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mr.ali-13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    پیش تنهاییام....!

پيش فرض

سلام دوستان....نیاز به کمک فوری دارم
    من یه پ تاپ dell e5500 را که فقط یه درایو c داشت را با نرم افزار mini tools partition به 4 تا درایو پارتیشن بندی کردم..!!
    حالا میخوام بدونم این پارتیشن بندی که کردم بصورت ظاهری بر روی محیط ویندوز صورن گرفته یا واقعا پارتیشن بندی کرده و 4 تا درایو مجزا تشکیل داده...!! میخوام مطمین شم که مثلا اگه روزی ویندوز خراب شد و خواستم ویندوزا عوض کنم و درایو سی را فرمت کنم بقیه دریوها فرمت نشه و اطلاعات روی درایوهای دیگه که درست کردم نپره..!

با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان....نیاز به کمک فوری دارم
    من یه پ تاپ dell e5500 را که فقط یه درایو c داشت را با نرم افزار mini tools partition به 4 تا درایو پارتیشن بندی کردم..!!
    حالا میخوام بدونم این پارتیشن بندی که کردم بصورت ظاهری بر روی محیط ویندوز صورن گرفته یا واقعا پارتیشن بندی کرده و 4 تا درایو مجزا تشکیل داده...!! میخوام مطمین شم که مثلا اگه روزی ویندوز خراب شد و خواستم ویندوزا عوض کنم و درایو سی را فرمت کنم بقیه دریوها فرمت نشه و اطلاعات روی درایوهای دیگه که درست کردم نپره..!

با تشکر
    سلام
    برای اینکه مطمئن شوید آیا 4 تا درایور مجزا تشکیل شده یا خیر برنامه disk management رو اجرا کنید . اگر چهارتا درایو مشاهده شد که مشکلی نیست .
    برای دسترسی به این برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه با hiren نه
    خودت یک سی دی بوتیبل درست کن باهاش و از داس اسکن کن ببین بازم درایوی میشناسه یا نه
    با اونم تست کردم هیچ مشکلی نداشت

داره خودمونی میشه mr.ali-13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    پیش تنهاییام....!

پيش فرض

سلام
    برای اینکه مطمئن شوید آیا 4 تا درایور مجزا تشکیل شده یا خیر برنامه disk management رو اجرا کنید . اگر چهارتا درایو مشاهده شد که مشکلی نیست .
    برای دسترسی به این برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .

بله دوست عزیز,4 تا درایو تو دیسک منیجمنت موجوده
    من به این روش عمل کردم..ابتدا هارد که 250 حجمش بود و بغیر از ویندوز و مخلفاتش اطلاعاتی روش نداشتم را با نرم افزاری که گفتم 60 گیگ برا درایو ویندوز (C) جدا کردم و وقتی لپ تاپ ری استارت شد از طریق راست کلیک بر مای کامپیوتر و منیج به دیسک منیجمنت رفتم و درایو جدا شده که unloucated بود را از همون دیسک منیجمنت(نه با نرم افزار) به سه درایو extended و logical تقسیم کردم

نظرتون چیه؟
    Last edited by mr.ali-13; 29-07-2012 at 18:14.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز,4 تا درایو تو دیسک منیجمنت موجوده
    من به این روش عمل کردم..ابتدا هارد که 250 حجمش بود و بغیر از ویندوز و مخلفاتش اطلاعاتی روش نداشتم را با نرم افزاری که گفتم 60 گیگ برا درایو ویندوز (C) جدا کردم و وقتی لپ تاپ ری استارت شد از طریق راست کلیک بر مای کامپیوتر و منیج به دیسک منیجمنت رفتم و درایو جدا شده که unloucated بود را از همون دیسک منیجمنت(نه با نرم افزار) به سه درایو extended و logical تقسیم کردم

نظرتون چیه؟
    مشکلی نیست دوست من .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با اونم تست کردم هیچ مشکلی نداشت
    هارد رو دیفگمنت کنید
    و low level format در آخر فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید
    قبل از اینکارا هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه اساتید.من یه لپ تاپ ایسوس دارم که حدود 2سالی هست که بدون مشکل کار میکرد تا 3 روز پیش که ویندوز را ریستور کردمو وقتی دوباره سیستم بالا اومد دیدم یه صدای جیر جیر خاصی از هاردش میاد که قبلا نبود.البته این صدا به صورت دائم نیست.و سرعت لود شدن ویندوز هم حدود چند ثانیه بیشتر شده.گاهی اوقات هم یه حالت فیریز شدگی به سیستم دست میده.حدود یکی دو دیقه هم طول میکشه.به نظرتون هاردم بدسکتور شده؟مشکل از قطعات مکانیکیشه یا الکترونیکی؟
    بابا یکی جواب مارو هم بده لطفا".ممنون میشم کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هارد رو دیفگمنت کنید
    و low level format در آخر فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید
    قبل از اینکارا هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید
    ببخشید فکر کنم یه اشتباهی شده ، اون عکس ها مال یه هارد دیگه بود ، این یه هارد دیگست که بخاطر روشن بودن موقع قطع برق بعد روشن شدن میره برای تعمیر استارت آپ ویندوز و البته از پسش هم بر نمیاد . ( هم بدون سی دی ویندوز هم با سی دی نمیتونه تعمیر کنه مشکلشو ) چون یه سری فایل در حال دانلود دارم میخوام تعمیر کنم ویندوزشو. وگرنه با نصب ویندوز درست میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •