نه با hiren نه
خودت یک سی دی بوتیبل درست کن باهاش و از داس اسکن کن ببین بازم درایوی میشناسه یا نه
نه با hiren نه
خودت یک سی دی بوتیبل درست کن باهاش و از داس اسکن کن ببین بازم درایوی میشناسه یا نه
سلام
بله دوست عزیز، صدای هد هارد پشت سر هم و تقریباً یک ثانیه یک بار است و جالبه این صدای هد هارد هر دفعه که کابل برق رو وصل میکنم دقیقا 11 بار تکرار میشود. من نمیدونم شاید این تعداد تکرار مثل بوق مادربرد ها نشان دهنده نوع خاصی از عیب باشه؟!!!
منتظر راهنمایی شما هستم.
راستی سریال خود هارد از سری ST31000333AS هست. آیا میشه فریم ویر هارد رو راحت آپدیت کرد یا نه.
ممنون
ممنون از راهنماییتون
هارد رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطور بود. خود سیستم هم با آنتی ویروس پک کردم اکی هست. هارد هم که اصلا دیتکت نمیشه که با آنتی ویروس چکش کنم.
نکته بعدی در برنامه های hdd regenerator و hd tune هم هارد اولش نشون داده میشه اما به محض انتخاب هارد و شروع چک کردن برنامه stop شده و یسته میشه. برنامه testdisk هم که اصلا هارد رو نمیشناسه!
حالا با این اوصاف به نظر شما چی کار کنم؟
ممنون
سلام دوستان....نیاز به کمک فوری دارم
من یه پ تاپ dell e5500 را که فقط یه درایو c داشت را با نرم افزار mini tools partition به 4 تا درایو پارتیشن بندی کردم..!!
حالا میخوام بدونم این پارتیشن بندی که کردم بصورت ظاهری بر روی محیط ویندوز صورن گرفته یا واقعا پارتیشن بندی کرده و 4 تا درایو مجزا تشکیل داده...!! میخوام مطمین شم که مثلا اگه روزی ویندوز خراب شد و خواستم ویندوزا عوض کنم و درایو سی را فرمت کنم بقیه دریوها فرمت نشه و اطلاعات روی درایوهای دیگه که درست کردم نپره..!
با تشکر
سلام
برای اینکه مطمئن شوید آیا 4 تا درایور مجزا تشکیل شده یا خیر برنامه disk management رو اجرا کنید . اگر چهارتا درایو مشاهده شد که مشکلی نیست .
برای دسترسی به این برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .
با اونم تست کردم هیچ مشکلی نداشت
بله دوست عزیز,4 تا درایو تو دیسک منیجمنت موجوده
من به این روش عمل کردم..ابتدا هارد که 250 حجمش بود و بغیر از ویندوز و مخلفاتش اطلاعاتی روش نداشتم را با نرم افزاری که گفتم 60 گیگ برا درایو ویندوز (C) جدا کردم و وقتی لپ تاپ ری استارت شد از طریق راست کلیک بر مای کامپیوتر و منیج به دیسک منیجمنت رفتم و درایو جدا شده که unloucated بود را از همون دیسک منیجمنت(نه با نرم افزار) به سه درایو extended و logical تقسیم کردم
نظرتون چیه؟
Last edited by mr.ali-13; 29-07-2012 at 18:14.
مشکلی نیست دوست من .
هارد رو دیفگمنت کنید
و low level format در آخر فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید
قبل از اینکارا هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید
بابا یکی جواب مارو هم بده لطفا".ممنون میشم کمک کنید.
ببخشید فکر کنم یه اشتباهی شده ، اون عکس ها مال یه هارد دیگه بود ، این یه هارد دیگست که بخاطر روشن بودن موقع قطع برق بعد روشن شدن میره برای تعمیر استارت آپ ویندوز و البته از پسش هم بر نمیاد . ( هم بدون سی دی ویندوز هم با سی دی نمیتونه تعمیر کنه مشکلشو ) چون یه سری فایل در حال دانلود دارم میخوام تعمیر کنم ویندوزشو. وگرنه با نصب ویندوز درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)