آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسیمیمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسیمیمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود
معلومه شما پرسپولیسی هستیآره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسیمیمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود![]()
ولی بیشتر تیما هر سال برمیدارن رنگ لباس دومو عوض میکنن رئالم پارسال سرمه ای بود امسال کردش نفتی احتمالا سال دیگه میشه ابی آسمانی
خبرگزاري فارس: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال فرانسه پس از گذشت 2 سال، از رفتار خود در بازي نهايي جام جهاني 2006 اظهار تاسف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري اتريش، زين الدين زيدان كه در اواخر بازي فرانسه و ايتاليا در ديدار نهايي جام جهاني آلمان بخاطر توهين ماركو ماتراتزي به خانوادهاش با سر به سينه وي كوبيد و از زمين اخراج شد، از رفتار خود اظهار تاسف و پشيماني كرد.
اين چهره مسلمان در كتاب خود كه بتازگي منتشر شده است، عنوان كرد: من نبايد پس از توهين ماتراتزي از كوره در مي رفتم و بايد اعصابم را كنترل مي كردم.
زيدان در اين كتاب كه توسط بسما لاهوري روزنامه نگار فرانسوي به رشته تحرير در آمده است، عنوان كرد: هر چند با ضربه سري كه به صورت ماتراتزي زدم از خانوادهام دفاع كردم؛ اما اخراجم از زمين مسابقه، باعث ناكامي فرانسه در كسب عنوان قهرماني شد.
چون اين خبر رو تو سايت گل هم ديده بودم، اينجا پست كردم، وگرنه خبرگزاري فارس، دروغگوئي بيش نيست!
خبرگزاري فارس: دروازهبان ملي پوش رئال مادريد ناكامي در تعداد گل هاي خورده را متوجه هافبك هاي تدافعي دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس تمام انتقاداتي را كه از وي و خط دفاعي رئال مادريد مي شود را رد مي كند و معتقد است وي هيچ اشتباهي نداشته است.
رئال مادريد در دو بازي اخير 5 گل دريافت كرده و انتقادهاي زيادي از عوامل دفاعي اين تيم همين طور كاسياس شده است.
كارشناسان اسپانيا مدافعين و دروازه بان اين تيم را تحت فشار قرار داده اند؛ ولي كاسياس تمام اين انتقادات را بي اساس دانسته و مي گويد: اگر 5 بازي اخير را مورد تحليل بي طرفانه قرار دهيم مي بينيم كه در اين 5 بازي ما 10 گل دريافت كرده ايم كه واقعا مايه نگراني است.
وي افزود: اين كه عملكرد دفاعي تيم را بعد از 5 بازي بسنجيم درست نيست چون ارزيابي از يك تيم بايد بعد از يك دوره بلند مدت انجام گيرد.
كاسياس افزود: اشتباهات هافبك هاي تدافعي ما به خط دفاعي اجازه اجراي درست تاكتيك ها را نمي دهد، به عنوان مثال سالگادو در بازي اخير مدام مجبور بود جاي خالي هم تيمي مقابل خود يعني گوتي را پر كند.
کسری جان دستت درد نکنه بابت اخبار .خداییشم رو اون گلا ایکر هیچ تقصیری نداشت راستی بازی فردا شب ساعت چنده به وقت ایران؟
فقط كاسياس.
به اميد برد رُُِِئال تو بازي فردا.
آره.به نظر منم خیلی قشنگتره.به زودی میخرمش![]()
فكركنم بازي رئال رو نشون نده! يعني الان تو سايت صدا سيما بودم، چيزي ننوشته بود!
بازی چلسی و چسمنترم نشون نمیده؟ باید به فکر برپا کردن دیس باشیمفكركنم بازي رئال رو نشون نده! يعني الان تو سايت صدا سيما بودم، چيزي ننوشته بود!
میگم سایتی نیستش که بشه بازی رو آنلاین نگاه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)