مرسی![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مرسی![]()
وقتي قطبي نگران مي شود
مديرعامل پرسپوليس به يكي از نزديكانش مي گويد؛ «من كه مي دانم قطبي به خاطر همسرش به دوبي رفت و تيم را هم برد آنجا اما فعلاً چيزي بهش نمي گويم.» اگر تا پيش از بازگشت قطبي به ايران، اين موضوع مهم ترين سوژه مطبوعات و فوتبال ايران بود، اكنون سفر پرسپوليس به دوبي در گرماي شديد جزيره، منبع انتقادات شديد كارشناسان و قديمي هاي اين تيم شده است. پرسپوليسي ها براي فرار از گرماي دوبي، كمتر در محيط باز تمرين كردند. دو بازي دوستانه هم انجام دادند كه حاصل آن دو پيروزي پرگل مقابل تيم آماتور ويند و هواپيمايي امارات بود. پرسپوليس چهار گل به ويند زد و با دوازده گل هم هواپيمايي امارات را شكست داد. قطبي پس از پايان اردوي دوبي تاكيد كرد دليل برپايي اردوي كم فشار پرسپوليس، تشكر از تلاش بازيكنان اين تيم در دوران بدنسازي بود اما موضوع اينجاست كه پرسپوليس بدنسازي مناسبي هم نداشته و تمرينات اين تيم تا پيش از بازگشت قطبي به ايران، شكل درستي نداشت. وقتي تضاد حرف هاي امروز قطبي با ادعاهاي يك ماه پيش او درباره قهرماني پرسپوليس در آسيا را بررسي مي كنيم، به مشكلات آماده سازي پرسپوليس پي مي بريم. قطبي كه تا يك ماه پيش به روشني از قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان آسيا حرف مي زد، پس از بازگشت پرسپوليس از دوبي اعلام كرد هنوز تصوير روشني از شرايط تيمش ندارد و هيچ قولي مبني بر قهرماني پرسپوليس نمي دهد. آغاز ترديد قطبي به مفهوم نگران كننده شدن شرايط پرسپوليس است. البته در آخرين روزهاي نقل و انتقالات، يك خبر خوش هم پرسپوليس را تحت تاثير قرار داد كه تمديد قرارداد محمد نصرتي بود. مدافع مياني ملي پوش پرسپوليس هنوز قراردادش را ثبت نكرده اما ماندنش قطعي شده و به همراه سپهر حيدري، مجتبي شيري، نبي الله باقري ها و فرانك اتسو مدعي حضور در قلب دفاع پرسپوليس خواهد شد. به رغم تمديد قرارداد نصرتي، هنوز مشكل اين تيم در دفاع چپ حل نشده است به خصوص كه نصرتي به قطبي اعلام كرده در سمت چپ بازي نمي كند. با منتفي شدن حضور مدافع چپ برزيلي در پرسپوليس، يك فصل ديگر قطبي مجبور است با مهره هاي غيرتخصصي سمت چپ خط دفاع را پر كند كه يكي از گزينه ها براي اين كار عليرضا محمد است. بحران در خط حمله پرسپوليس هم همچنان ادامه دارد. مصطفوي اعلام كرده بود حتماً يك نفر را جايگزين محسن خليلي خواهد كرد اما با مخالفت صباباتري با جدايي غلامرضا رضايي، اكنون قطبي در خط حمله تنها توره و نيكبخت را دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چیه تو تاپیک پرسپولیس؟
آقا تو مثل اینکه از نظر شعوری مشکل داری.
حالیت نمیشه بهت میگن تو این تاپیک پست نده؟؟؟؟
اون آقایونی که واسه یه خبر من ازم منبع می خواستنو تهدید می کردن چرا به این هیچی نمیگن.منبع این خبر کجاست؟
چند بار پست داده و همه اعتراض کردن اما بازم نمی فهمه که اینجا نباید پست بده
شعور باید دو طرفه باشههروقت برو بچ شما شعوری که شما ازش دم میزنی حالیشون شد و تو تاپیک سرورتون استقلال پیداشون نشد منم اینجا نمیام آقای با شعور
در ضمن جنبه داشتنم خوب چیزیه که بعضی از شماها نداریدالبته همتون رو نمیگم
ببین کوچولو اگه شعور داشتی هیچ وقت این حرفو نمی زدی.
اولا جایی که آب هست تیمم باطله . پس تا تیمی به نام پرسپولیس تو ایران هست تیمایی مثل ملوانو استقلالو تراکتورسازی نمی تونن ادعای سروری بکنن. اینو هیچ وقت فراموش نکن.
در ضمن کدوم یکی از اعضای فعال این فروم تو تاپیک اس تق لال(6تاییا) پست دادن؟
که اگرم این کارو کردن از نظر اعضای تاپیک پرسپولیس کار اشتباهیه.
اما تو اگه مشکل داریو هیچ جا به حسابت نیاوردن میتونی از راه های دیگه هم ابراز وجود کنی . یادت باشه این راهش نیست.
پس برو تو تاپیک خودتونو هر چی دوست داری اراجیف بگو.
تو همون تاپیکتون به اندازه کافی به پرسپولیس چرتو پرت میگن برو اونجا خودته خالی کن.
اینجا انقدر در مورد پرسپولیس خبر و بحث وجود داره که وقت جواب دادن به امثال تو رو نداریم.
فهمیدی؟؟؟؟؟
من که کاری باهاش ندارم.
اون می خواد جو به هم بریزه.
چشم من دیگه ادامه نمی دم.
من الان تاپیک استقلالو دیدم کسی اونجا پست نداده اما تا دلتون بخواد به پرسپولیس توهین شده.
ببین آبجی بحث رو میخوام تموم کنم:
یه وقتی هول ورت نداره فکر کنی خبریه .هی تیمم تیمم نکن از این توهم بیا بیرون . سعی کن با واقعیت روبرو شی .الان بهت میگم واقعیت چیه .واقعیت اینه که تیمی که تو جام باشگاهای آسیا مقام نداره لایق سروری به تیمی همچون استقلال با دو بار مقام قهرمانی و چند نایب قهرمانی نیست .اینو برای همیشه اویزه گوشت کن. حداقل اگه بین چهار تیم هم میومدید باز یه چیزی
یه چیزی درمورد سروری بگم اونم اینه که اون موقع که داشتن بین تیمها سروری تقسیم می کردن شما پس پس ها با آبکش رفتید سهمتون رو بگیرید از اونجایی هم که آبکش سولاخه چیزی گیرتون نیومد .
در ضمن تاپیک استقلالی ها حرمت داره اگه به قول تو اراجیفی هم باشه که بگیم جاش همین جاهستش
راستی من نمیدونم چی به شما ها میگم که هر وقت میام اینقدر آتیش میگیرید![]()
اگه با اومدن من ناراحت میشید .مهم نیست بشید ولی من سعی میکنم کمتر بیام و با شما کل کل کنم
قسم به دل ببرکتون سعی میکنم کمتر بیام
خبری نیست یاسین جان
ولی باید برخورد قاطع بشه
آقا این داستان نصرتی چی شد بالاخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)