یکی بجوابه جون ما
یکی بجوابه جون ما
سلام به همه
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه غیر انتفاعی هستم. دو روز مونده به امتحاناتم . آیا میتونم در این زمان انصراف بدم؟
آیا دانشگاه در این زمان انصراف را قبول میکند؟ و اگه انصراف بدم تا قبل از کنکور دیگه لازم نیست دفترچه اعزام پست کنم؟
چون تو دفترچه ثبت نام کارشناسی نا پیوسته اومده که دانشجویان مشمولی که یک بار انصراف داده باشند و از تاریخ انصراف آنها
کمتر از یک سال گذشته باشد می توانند در کنکور شرکت کنند
خواهش میکنم جوابمو زود بدید
خیلی تشکر
Last edited by sodoko; 18-06-2012 at 10:38.
در صورتی که کمتر از یک سال از انصراف گذشته باشه ، میتونید در کنکور شرکت کنید
هر موقع برید برای انصراف میتونید انصراف بدید...
یعنی من الان انصراف بدم مثلا میتونم فراگیر پیام نور شرکت کنم؟
اگه میشه لینک این قانون جدیدی که اعلام شده رو بزارید.هرچی گشتم پیدا نکردم.
ممنون
Last edited by farryad; 18-06-2012 at 14:21.
بله ...
مشمولاني که از 22 ارديبهشت 1390به بعددر مقاطع دانشگاهي فارغ التحصيل شده اند از تاريخ فراغت از تحصيل يکسال مهلت دارند تا نسبت به معرفي خود اقدام نمايند و همچنين مشمولاني که از تاريخ 22 تير 1390 به بعد از تحصيل در مقاطع دانشگاهي انصراف داده يا ترک تحصيل نموده و يا اخراج شده اند از تاريخ وقوع ، يکسال مهلت دارند تا خود را براي رسيدگي به وضعيت مشموليت به يکي از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) ، معرفي کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال شماره 7
من متولد نیمه دوم 71 هستم(برج 11) و یک سال کنکور دادم و امسال سال دومی هست که می خوام کنکور بدم.برج 9 بود که خودم را معرفی کردم.
Last edited by mahdi 1371; 19-06-2012 at 14:12.
ممنون
من کامل گیج شدم تو اینجا کاملا یه چیز دیگه نوشته با اون لینک شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- مشمولان فارغ التحصيل از مقطع متوسطه تا چه زمان مي توانند در دانشگاه پذيرفته وثبت نام نمايند؟
چنانچه حداكثرظرف مدت يكسال اززمان فارغ التحصيل شدن درمقطع ديپلم ياپيش دانشگاهي دردانشگاه پذيرفته شوندمجازبه تحصيل خواهند بود
ودر صورت سپري شدن بيش از يكسال حق تحصيل نخواهند داشت منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعي يا ثبت نام در دانشگاه مي باشد ،
بديهي است زمان شركت در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي نخواهد شد.
مثال: فارغ التحصيل1/4/91درمقطع متوسطه كه حداكثرتا 1/4/92 قبولي قطعي ياثبت نام در دانشگاه داشته باشند مي توانند ادامه تحصيل بدهند .
18-فارغ التحصيلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام ياقبولي دردانشگاه آياحق ادامه تحصيل از مهر 91 را دارند؟
بلي ، استثنا و صرفا براي سال 91 مي توانند ادامه تحصيل بدهند.
یعنی متولد 72 و 73 فقط یک بار میتونه کنکور بده؟!
اگر هم قبول بشه راش نمیدن؟
سلام
یه سوال
دوستان کسیکه الان دانشجو هست.میخاد انصراف بده.و دانشگاه جدید ثبت نام کنه
ایا نظام وظیفه موقع انتقال معافیت تحصیلی.با مدرک پیش دانشگاهی و .. کار داره؟یا فقط با مدارک دانشگاهت کار داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)