تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 641 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502542592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام..
    آخه دله پُری داشتم که انشا نوشتم..
    مشکل اینجاست که اصلاً ارور نمیده. وقتی رو آیکنش کلیک میکنم انگار کلیک نکرده باشم، هیچ عکس العملی انجام نمیده.
    amirkhan_20e20 جان، درست متوجه منظورت نشدم.. گفتی فلش پلیر باید نصب باشه که نصبه، قبل نصب باید اکسپلورر رو ببندم و بعد نصب باید اکسپلورر رو باز کنم ؟
    اگه اینه که الآن امتحان میکنم.. میخواستم بدونم کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده ؟
    مشكل از ويندوزته . برنامه مشكلي نداره ؛ برنامه رو يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كن

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
    فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
    در ضمن از يکي از بچه‌ها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
    راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
    Phone: CXC162037 R9G007
    Bluetooth : CXC162058 R5A01
    CDA : CDA162007/2 R6D23
    راهنماييم کنيد اگه ممکنه!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام..
    نخیر، این داستان همچنان ادامه داره.. فکر کنم باید برم ویندوزمو عوض کنم. ظاهراً هنوز کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده.. تا یکی دو ساعت دیگه برمیگردمو نتیجه رو میگم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده یا نه..
    ميخواي نسخه 2.7.12.4 هم تست كن.شايد درست شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    ویندوزم عوض کردم جواب نداد. فکر کنم Update_Service_Setup-2.8.5.12 مشکل داشته باشه. اگه کسی این ورژنو نصب کرده و به مشکل نخورده لطفاً بگه، ممنون میشم..
    ممنون H M R 0 0 7 جان. فکر کنم باید Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو نصب کنم..ممنون که کدش رو واسم گذاشتی، آخه دنبال این نسخش بودم ولی پیداش نکرده بودم..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :

Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application

اینو دیگه کجای دلم بزارم..
    ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
    از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام..
    نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :

Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application

اینو دیگه کجای دلم بزارم..
    ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
    از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.
    اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟
    منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من فکر کنم بدبخت شدم. من یه مموری 2 گیگ دارم که با اینکه ژاپنیه ولی خیلی اذیت میکنه و هنگ.

بیشتر از مموری 1 گیگ استفاده میکنم. امروز اومدم 2 گیگ رو فرمت کردم. و چی ریختم روش ولی یهو گوشی ریست شد و پشت سر هم ریست میشه. نه خاموش میشه نه چیز دیگه!!
    وقتی مموری رو در میارم درست میشه میاد بالا. وقتی مموری رو دوباره میزارم سر جاش درست میشه ولی اگه خاموش روشن کنم واسه فونتش هی ریست میشه.

گوشی ام اولش به کامپیوتر وصل بود وقتی ریست شد.
    به نظرتون مشکل از مموریه یا ویندوز یا گوشی ؟
    قبلا هم بعضی وقتا میفتاد رو ویبره ول نمیکرد!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
    فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
    در ضمن از يکي از بچه‌ها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
    بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.
    آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
    Last edited by amir_sa; 22-05-2008 at 23:03.

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.
    آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
    آخه بعضي از دوستاني که آپديت کردن يکي دوتا مشکل کوچولو براشون پيش اومده...
    دانشگاهو خوب اومدي ولي مشکل ما با اين دانشگاه اينه که حسابي مميزي داره... کلاً اينقد دسترسي رو آوردن پايين که آدم نتونه يه گوشيو وصل کنه به کامپيوتر... اولاش هم سرعتش بالا بود هم اينکه دسترسيش بيشتر بود ولي الان چي...
    راستي طبق اخبار جديد از گفته‌ي وزير ارتباطات : پهناي باند 56k براي دانشگاه‌ها هم کافيست!
    راستي دوستان نظري در مورد مشکل من ندارن؟
    من وقتي ميرم تو پوشه‌ي drafts تو قسمت مسيج تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... يني يه صداي ترکيدنه کوچولو مياد بعد ريستارت ميشه... اگه اين مشکلم حل بشه فعلاً گوشيو آپ نميکنم تا خودم برا ADSL آستين بالا بزنم...
    اعصابم خورد داره ميشه... راستي قبلاً يه فونت فارسي ريخته بودم وقتي از تو کيبورد شاره‌ي 3 (دقيقاً يادم نيست) رو ميزدم همين اتفاق ميفتاد! ولي اونو پاکش کردم درست شد...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟
    منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم
    سلام..
    برنامه رو بشتر از 20 بار پاک کردم دوباره نصب کردم، ولی فایده نداشت.. یعنی هیچکس این اروری که من گفتمو ندیده ؟

باشه، خودم یه کاریش میکنم. رو یه سیستم دیگه هم امتحانش میکنم ببینم اونجا چی میشه.. ولی آخه چرا رو سیستم من جواب نمیده ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •