تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 942 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 ايرانسل اعلام كرد: تمامي سيم‌كارت‌هاي هديه تحويل پست شده است

CTna.ir- شركت خدمات ارتباطي ايرانسل اعلام كرد: تمامي سيم‌کارت‌هاي هديه ايرانسل تاکنون حداکثر ظرف مدت سه روز پس از تکميل ثبت‌نام مشترک به شرکت پست تحويل داده شده است.
    ه گزارش ايستنا از روابط عمومي ايرانسل، اين شركت در اطلاعيه‌اي گفته است: تمامي سيم‌کارت‌هاي هديه درحال حاضر در محل پست جمهوري اسلامي ايران قرار دارند، درصدي از سيم‌‌کارت‌هاي هديه تحويل مشترکين و خريداران سيم‌کارت ايرانسل شده و مابقي در مراکز پستي است.
    براساس توافق به عمل آمده با پست، مقرر شد از تاريخ پنج شنبه چهارم مرداد ماه، سيم‌کارت‌ها به آدرس مشترکين ارسال و مستقيما توسط پست تحويل شود بنابراين نيازي به مراجعه مشترکين محترم به دفاتر پستي تا پايان هفته آينده نخواهد بود.
    راساس اين گزارش، درصورتي‌که به هر دليل مشترکين نتوانند سيم‌کارت هديه خود را درب منزل دريافت كنند، طبق هماهنگي به عمل آمده با شرکت پست از تاريخ شنبه 13 مرداد ماه جاري مشترکين با مراجعه به دفتر پستي محل سکونت خود يا با راهنمايي براساس پيام کوتاه دريافتي، سيم‌کارت هديه خود را دريافت مي‌كنند.
    همچنين شرکت پست متعهد شده است با افزايش ظرفيت توزيع و تجهيز دفاتر خود، روند تحويل سيم‌کارت به مشترکين ايرانسل را تسهيل كند.
    ايرانسل مبلغ 20 هزار ريال اعتبار رايگان به سيم‌کارت‌هاي هديه اختصاص داده است كه دريافت‌کنندگان سيم‌کارت‌هاي هديه در صورتي‌که سيم‌کارت خود را تا پايان مرداد ماه فعال کنند، مي‌توانند از اين اعتبار رايگان استفاده كنند.
    بر همين اساس، مشترکين با ارسال پيام کوتاه حاوي شماره تلفن همراه خريداري شده به شماره 138 مي‌توانند از وضعيت سيم‌کارت هديه خود آگاه شوند.
    براساس اين اطلاعيه طرح هاي تشويقي تابستانه ايرانسل نيز بدين شرح است كه انتخاب شماره طلايي از بلوک 10 ميليوني 0936 تا 20 شهريور ادامه دارد و دريافت يک سيم‌کارت اعتباري هديه با خريد يک سيم کارت اعتباري تا 20 شهريور معتبر است.
    همچنين تا 20 شهريور به ازاي خريد هر سيم‌كارت دائمي شامل انتخاب شماره طلايي مبلغ 50 هزار ريال اعتبار به مدت سه ماه جهت استفاده از تمامي خدمات ايرانسل اعم از داخل خطوط ايرانسل و خارج از اين خطوط به مشرک تعلق مي‌گيرد.
    با انتخاب و فعال‌سازي طرح‌هاي طلايي، آبي، قرمز در سيم‌کارت دائمي و آبي و قرمز در سيم‌کارت‌هاي اعتباري تا تاريخ 26 شهريور، مشترکين مربوطه در قرعه‌کشي يک ميليارد ريالي و سه خودرو BMW شرکت داده مي‌شوند.
    براساس اين گزارش، تمامي مشترکين سيم‌کارت دائمي و اعتباري ايرانسل (اعم از مشترکين قديم و جديد) از اول مرداد تا 20 شهريور مي‌توانند از مزاياي دقايق رايگان استفاده كنند به اين ترتيب که در مکالمات بين 3 تا 30 دقيقه فقط و فقط هزينه سه دقيقه اول را پرداخت كرده و در مکالمه بين 33 تا 60 دقيقه فقط و فقطه هزينه شش را پرداخت خواهند كرد.
    همچنين در مکالمات زير سه دقيقه، فقط هزينه ثانيه‌هاي مکالمه محاسبه مي‌شود و اين خدمات مخصوص مکالمات بين خطوط ايرانسل نيز است.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

راستی یه موردی هم که برای من سوال شده اینه که ببینم وقتی ایرانسل یه شهر را کاملا رسمی افتتاح میکنه چه معنایی داره اونجا کارت های شارژش 1000 تومن گرونتر باشه ؟!؟! Xgame هم گفت توی کرمانشاه به این صورته کیش هم کارت 5000 را 6000 میدادن و 10000 را 11000 میدادن ! وقتی هم ایراد میگرفتیم میگفتن به ما 5400 فروختن ! ایرانسل وقتی یه جارا پوشش میده نباید یه نظارتی کنه ؟!؟! اصفهان هم گرونتر میدن اما حالا ما میگیم اینجا رسمی نیست اما بقیه جاها چی؟؟! نگین فروشنده ها سو استفاده میکنن که مثلا توی اصفهان قیمت کارت شارژهای اسپادان همه جا عینا نرخ خود اسپادانه ! به نظر من باز هم تقصیر ایرانسله ...
    توی تهران هم همینطوره !
    بالاخره باید اون محل فروش هم سود کنه دیگه ...؟!؟!
    کارتهای تالیا رو هم 10 هزار تومنی رو میدن 11 هزار تومن و بعضی موقع ها بیشتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کی اجازشا نمیده ؟! چه دلیلی داره این دیگه که اجازه نمیدن ؟!
    اين سرويس براي اعتباري ها فعال نيست ولي براي قبضي ها هست اما اگه ازش استفاده شد ولي هزينه مكالمات تغييري نكرد مشكل از شبكه است. به همين دليله كه هنوز به ما اعلام نشده.
    البته من خودم 4 تا شماره وارد كردم ولي نمي دونم كار مي كنه يا نه؟

سلام آقا شاهين
    خيلي وقته دليوري من قطع شده و هر چي زنگ ميزنم امراتور ها ميگن اختلال داره
    و ما در واقع دست به سر مي كنند
    چيكار كنم ؟
    براي اعتباري ها مشكل داره و هيچ كاري نميشه كرد مگر اينكه صبر كنيد.
    البته بعضي از گوشي ها مثل Sonyericsson J100 اصلا گزارش ارسال نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من يك سيم كارت دو روزه گرفتم...(اعتباري)....اس ام اس نمي فرسته(البته همون اول تونستم چهار پنج تا بفرستم)....ام ام اس و جي پي ار اس هم غير فعاله چي كار كنم؟گوشي هم k310i هست ولي سيم كارتم رو توي گوشي w700 گذاشتم به اينترنت وصل شدم....چي كار كنم؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

شاهین جان سلام

دیشب سمنان از ساعت 10 به بعد مرتب اسم بی تی اس ها عوض می شد انتن کم وزیاد میشد و از این مشکلات

میخواستم بدونم کارکنان قسمت فنی در سمنان در حال کار بودند یا دلیل دیگه ای داشته اگه لطف کنید بگید ممنون

میشد.

نکته دیگه چرا توی سمنان مثل بقیه شهرها اسم خیابون رو نمیزنه مثا میزنهsemnanb1 semnaa5 semnan7c و از این قیبل چرا اسم خیابون رو نمی زنه اگه امکان داره پیگیری کنید

با سپاس فراوان

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض شک

امید وارم ایرانسل به ادعای شهرداری ایرانسل جواب بده ! جون طبق گفته ی شهرداری کوتاهی از ایرانسله !
    اقا وحید شک نکن که کوتاهی از ایرانسله

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاهین جان سلام

دیشب سمنان از ساعت 10 به بعد مرتب اسم بی تی اس ها عوض می شد انتن کم وزیاد میشد و از این مشکلات

میخواستم بدونم کارکنان قسمت فنی در سمنان در حال کار بودند یا دلیل دیگه ای داشته اگه لطف کنید بگید ممنون

میشد.

نکته دیگه چرا توی سمنان مثل بقیه شهرها اسم خیابون رو نمیزنه مثا میزنهsemnanb1 semnaa5 semnan7c و از این قیبل چرا اسم خیابون رو نمی زنه اگه امکان داره پیگیری کنید

با سپاس فراوان

ایی .. ! گفتی سمنان ، یاد دوران دانشجوییم افتادم ... !

سمنان همش 2-3 تا خیابون داره دیگه حالا اسم خیابون زیادم مهم نیست !

اینکه مرتب عوش میشه مشکل BTS نیست ، گوشی شما هر لحظه داشته از یه BTS استفاده می کرده

برای من هم همینطوریه !

---
    نکته جالب برد زیاد BTS های ایرانسله !!! اونایی که با شرق تهران آشنایی دارن

میدونن فاصله فلکه اول تهرانپارس تا میدون نبوت ( هفت حوض ) چقده ! گاهی اوقات شده که گوشی من داشته از

آنتن هفت حوض استفاده می کرده !!!
    Last edited by Dr.SaeiD; 28-07-2007 at 15:07.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

راستی یه موردی هم که برای من سوال شده اینه که ببینم وقتی ایرانسل یه شهر را کاملا رسمی افتتاح میکنه چه معنایی داره اونجا کارت های شارژش 1000 تومن گرونتر باشه ؟!؟! Xgame هم گفت توی کرمانشاه به این صورته کیش هم کارت 5000 را 6000 میدادن و 10000 را 11000 میدادن ! وقتی هم ایراد میگرفتیم میگفتن به ما 5400 فروختن ! ایرانسل وقتی یه جارا پوشش میده نباید یه نظارتی کنه ؟!؟! اصفهان هم گرونتر میدن اما حالا ما میگیم اینجا رسمی نیست اما بقیه جاها چی؟؟! نگین فروشنده ها سو استفاده میکنن که مثلا توی اصفهان قیمت کارت شارژهای اسپادان همه جا عینا نرخ خود اسپادانه ! به نظر من باز هم تقصیر ایرانسله ...
    معمولا موبایلی ها گرونتر میدند من خودم از یه موبایلی خاستم بخرم گفت 5500 یه کم اونورتر یه دفتر پستی همون 5000 داد.منظورم اینکه کارت را از دفتر پستی ها بخرید

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اقا وحید شک نکن که کوتاهی از ایرانسله
    نه شک ندارم ... بعد از 7 ماه هنوز هیچی !

معمولا موبایلی ها گرونتر میدند من خودم از یه موبایلی خاستم بخرم گفت 5500 یه کم اونورتر یه دفتر پستی همون 5000 داد.منظورم اینکه کارت را از دفتر پستی ها بخرید
    منظورت همون دفتر خدمات ارتباطیه ؟! که کارای پستی و اینترنتی و مخابراتی میکنن؟!

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

شاهین جان سلام

میشد.

با سپاس فراوان
    بچه ها من توی اهواز چطوری میتونم از این سیستم که اسم bts ها رو میزنه استفاده کنم ؟

آقا شاهین من طرح قرمز رو زدم 5000 تومان حسابش کرد باید چکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •