اقا روم ایران چه نوب بازیی شده!!! یه سری فنچ بچه میریزن به هم دری وری میگن
اونام که بازی میکنن عشقی لیو میکنن!!! خلاصه گند زدن تو روم !!! چقدر فنچ داره ! من چند ما پیش که میرفتم رفقا 20 به بالا بودن الان همه فنچن!!
اقا روم ایران چه نوب بازیی شده!!! یه سری فنچ بچه میریزن به هم دری وری میگن
اونام که بازی میکنن عشقی لیو میکنن!!! خلاصه گند زدن تو روم !!! چقدر فنچ داره ! من چند ما پیش که میرفتم رفقا 20 به بالا بودن الان همه فنچن!!
سلام دوستان..دیدم بحث در مورد تعقیب گر شب است ( ترجمه رو حال کردی!!!) گفتم منم نظرمو بدم..
راستش تو 5vs5 به نظرم بستگی داره حریف چه هیروهایی پیک کرده باشه...مثلا اگه طرف omniknight داشته
باشه و تو اونو تو اول درگیری fear کنی خوب کل درگیری خیلی فرق می کنه..در ضمن می تونی تو شب بری
دستگیری و حالشو ببری..![]()
اخه شما میخوای silence اون fieri dragon یا traxes یا silencer رو باtarget silence این مقایسه کنی؟ ببین موقع pick کردن نباید به فکر هیچ ترکیبی جلو بری. باید بعد از ban و pick ببینی چه هیروهایی بهترین مونده اول اونو pick کنی و ترکیب و لاینتو نسبت به اون بچینی. قاعدتا هیچ وقت pick به night stalker (اصغر شب رو) نمیرسه چون همیشه hero های بهترش هست
سلام
دوستمون کاملا درست میگن، ولی باید نیمه پر لیوان رو در نظر بگیریم شما با یه sang and yasha ، امستون 522 میشه همینطور attack speed تون خدا میشه و اگر هم satanic ببندید راحت beyond god like میشد در ضمن اکثرا از این هیرو میترسند تو گیم نتها هروقت 6 میکنه طرف مقابل به هم میگن شب شده حواست باشهمن این هیروی تخصصی منه
ولی بیشتر تو گیم نت ها بر می دارم تو gg کمتر، راستی یه سوال چرا به این هیرو میگن اصغر شب رو این اسم رو زیاد شنیدم مخصوصا گیمنت ها بعضی ها هم به اسم اصغر شب رو میشناسن نه night stalker
![]()
خوب آره درست میگی شما..اگه فقط برای fear بخوای روش حساب کنی هیرو های بهتری هم هستند ولی
وقتی در عین حالی که واسه gang کردن هیروی خیلی خوبیه fear هم داره فکر کنم هیروی بدی نباشه
اولا satanic و sange با هم کار نمیکنن چون جفتشون orb effect هستن. دوما شما هیچوقت سطح بازی مسابقات رو با گیم نت مقایسه نکن. تو مسابقه هیچوقت hero ی نزدیک زن شما حتی به 2 قدمی دشمن هم نمیرسه. reflex ها و hero pick ها بالاتر از این حرفاست. وقتی با broodmother که توی تورش اون ms رو میگیره avatar میبندن دیگه چه انتظاری از اصغر جون میره
کلا من با هیروی وایپر خیلی حال میکنم ولی این اصغر بعضی هیرو ها رو مثل وایپر رو تو شب خیلی خوب میزنه...
کاملا درسته ولی یه سوالو جواب ندادید چرا میگن اصغر ؟؟؟؟
همینجوری d:
سلام...داشتم رد میشدم یهو دیدم دارین در مورد هیرو مورد علاقه من صحبت میکنید....
من که خودم بازیم کلا از وقتی که world of warcraft اومده بد شده..ولی چند وقت پیش یه پسری رو دیدم که با این هیرو hاونقدر خوب بازی میکرد که وقتی شب میشد همه میرفتن تویه چشمه!!!!!!یه بوت تله پورت داشت و یه سنگ و یشا و سایتانیک و یه تخته سینه...عجب بازی میکردا..میگفت اولین هیروم همینه دومیشم ارتاس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)