تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 752 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام- بنده یکسال پیش با راهنمایی‌های دوستان در همین فروم، مخصوصن جناب peacful1 عزیز، یک عدد سانسا کلیپ‌پلاس علاوه یه هدفون کریتیو‌ Ep630 کریتیو ابتیاع کردم- مشکلی که اینروزا به اون بر خوردم اینه که صدا ها راضیم نمی‌کنه، اینم بگم که از سبک‌ها زیاد سر در نمی‌آرم اما فک کنم بیشتر راک گوش می‌دم::آناتما..گری مور..پینک‌فلوید..متالیکا..ر ا یزدانی خودمون..کُلد پِلِی..ردیو هِد:: اینطور سبک‌هایی گوش می‌دم، البته در کنار این‌ها سنتی هم زیاد گوش می‌دم ولی تاکیدم رو راکه.. حالا مشکل من اینه که مثلن تو آهنگ TURN THE PAGEمتالیکا ، صدای گیتار الکتریک تو پس زمینه گم میشه، صدای درامز گُمه، مالیده شده، شفاف نیست..حالا دست به دامن شما دوستان شدم برای خرید هدفونی که این انتظارات من رو که شاید بی‌جا هم باشه برآورده کنه..نکته این‌که فقط و فقط تا صد هزارتومن بودجه دارم، ضمن این‌که اگه کمتر هم خرج کنم خوشحال‌تر میشم اما تا وقتی که شفافیت و تفکیک صدایی رو که انتظار دارم بهم بده،اگرنه که همون صد تومن رو تقدیم هدفون‌فروش عزیز می‌کنم..جناب "پیس‌فول‌وان" هدفون Shure se215 رو معرفی کردن که چون تن‌ها آشنای من در فرنگ در مالزیه، و اونجا قیمتش 170000 هست و تازه معلوم نیست کی بیاد ایران، ترجیح من اینه که هدفونم رو هرچند که shure نباشه، خودم از تهران بخرم. حالا منتظر نظرات اساتید گرام هستم .. ضمنن من همین‌جوری موزیک گوش می‌دم و کار تخصصی نمی‌کنم ولی صدای این 630 دیگه راضیم نمی‌کنه..و این‌که ایرفون یا هدفون تو‌گوشی مد نظرم هست چون تو مترو و خیابون و اینور‌اونور زیاد آهنگ گوش می‌دم..ممنون بابت زحماتتون تو این فروم..
    سلام به شما

با توضیحاتی که دادید سبکهای مورد علاقه شما Rock , Hard Rock , Heavy Metal هست البته با توجه به اینکه اون خواننده ایرانی رو نمی شناسم و در کل تمایل به Hard Rock دارید

Shure Se215 یکی از بهترین های این رده قیمت هست و ارزش تا 200 تومن رو داره و اگه صبر کنید تا آشناتون بیاره بهتره هر چند که خرید از مالزی خیلی گرون قیمت درمیاد می تونید از دوستتون بخواهید که از سنگاپور خرید کنه و پستی دریافت کنه چون مالزی اغلب خریدهاشون رو از اونجا انجام میدن اینطوری ارزونتر تمام میشه در غیر اینصورت به نظرم می تونید Klipsch S4 رو انتخاب کنید البته فعلآ مورد مناسب بهتری سراغ ندارم اما بیس قوی این هدفون بسیار بسیار بهتر از هدفون قبلی شماست و همینطور مید بسته هدفون شما قابل مقایسه با S4 نیست هر چند که این هدفون مناسب سبکهای متال نیست.

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به شما

با توضیحاتی که دادید سبکهای مورد علاقه شما Rock , Hard Rock , Heavy Metal هست البته با توجه به اینکه اون خواننده ایرانی رو نمی شناسم و در کل تمایل به Hard Rock دارید

Shure Se215 یکی از بهترین های این رده قیمت هست و ارزش تا 200 تومن رو داره و اگه صبر کنید تا آشناتون بیاره بهتره هر چند که خرید از مالزی خیلی گرون قیمت درمیاد می تونید از دوستتون بخواهید که از سنگاپور خرید کنه و پستی دریافت کنه چون مالزی اغلب خریدهاشون رو از اونجا انجام میدن اینطوری ارزونتر تمام میشه در غیر اینصورت به نظرم می تونید Klipsch S4 رو انتخاب کنید البته فعلآ مورد مناسب بهتری سراغ ندارم اما بیس قوی این هدفون بسیار بسیار بهتر از هدفون قبلی شماست و همینطور مید بسته هدفون شما قابل مقایسه با S4 نیست هر چند که این هدفون مناسب سبکهای متال نیست.

شما هم موفق باشید.
    klipssch S4 مناسب سبک متال نیست؟ -یا منظورتون همون ای‌پی630 بود؟
    klipsch S4 چنده؟ تقلبی هم داره یا راحت می‌تونم خرید کنم؟
    بعدم این آشنای ما خـــعلی هم آشنا نیست، اندکی رودربایستی هم داریم باهم، بازم تاکید شما اینه که shure بگیرم، آخه آدم منت کسی رو نکشه بهتره طبعا!!
    ضمنن از برند‌های "AKG"و سنهایزر و این‌ها چیزی مناسب حال نیست؟

پی‌نوشت بی‌ربط: یه هدفون ارزون سنهایزر هست یازده‌هزارتومان، می‌خوام یدونه بخرم صرف داشتن سنهایزر، آیا واقعا سنهایزر هدفون یازده تومنی داره؟ اگه آره آیا ارزش خریدن داره؟ اگه آره از کجای تهران؟

SENNHEISER
    MX80
    11,000

پی‌نوشت2: آقا شرمندم‌ها ولی تلفظ درست klipsch چیه؟

ممنون و سپاس‌گزار
    Last edited by ziguratt; 06-12-2011 at 19:09.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اقا رضا
    شرمنده چون هنوز به صورت ازمايشي و بعد از كنترل مديران ميتونم تاپيك بفرستم بعضا جواب و سوالهام پس و پيش مي ياد از طرفي هم مي خوام پيغام خصوصي بدم كه هنوز ١٠ تاپيكم پر نشده.مدير ها هم كه لطف ميكنن همه تاپيكام رو جمع ميكنن با هم تو يه پيغام ميزارن كه دستشون درد نكنه و معلوم نميشه بنده كي به صورت رسمي ميتونم تاپيك بزنم.
    بله اقا رضا از نامداران استعلام كردم و ie8 رو هم از همونجا تهيه كردم.قراره اگه اجازه بدين و صلاح بدونين hd800 رو هم از نامداران بگيرم.
    در مورد امپ هم تجربه خاصي ندارم ،چون تا بحال نياز نشده بخوام صدارو براي هدفون تقويت كنم.كه در اين مورد كاملا گوش به فرمان شما هستم،و با توجه به اطلاعات و تجربياتتون لطفا من رو راهنمايي كنيد.
    در كل اگه مشكلي نباشه با اجازتون hd800 رو در اولين فرصت تهيه كنم.با تشكر

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم یه بار شنیدم : کلیپش

6. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هدفن بیسیم می خوام بخرم و اینجا از دوستان صاحب نظر می خوام که چند مدلی که به کار من می آید را معرفی کنند که ببینم کدومو بخرم
    اولا این هدفن را می خوام بیشتر برای گوش کردن به صدای فیلم برای تقویت زبان برای کسی که یه مقدار گوشش ضعیفه و بنابراین برای شروع کار فیلم دیدن به زبان اصلی به نظر من یکی از مشکلاتش نشنیدن کامل صدای فیلم است و بلند کردن صدای تلویزیون یا دستگاه های دیگه غیر از اینکه ممکن به دلیل ایجاد مزاحمت مقدور نباشه معمولا باعث بهتر شنیدن نمی شه پس فکر کردم احتمالا هدفون می تونه کارآمد باشه برای اول کار
    پس مشخصاتی که من دارم براش می شه
    بی سیم باشه
    کیفیت صدای قابل قبولی برای فیلم داشته باشه
    صدای بلندی هم داشته باشه
    راحت رو گوش جا بشه یعنی از این تو گوشی ها نباشه آدم باهاشون راحت باشه
    دستگاه فرستندشم به خروجی های استاندارد هدفن بخوره
    اگه فرستندش به یو اس بی هم بخوره بد نیست ولی حتما به خروجی استاندارد هدفن بخوره
    قیمتشم مناسب باشه چون فکر نمی کنم این چیزی که من می خوام لازم باشه کیفیتش اندازه ی هدفن های بازی و یا آهنگ حرفه ای باشه
    میکروفون هم نداشته باشه فکر نمی کنم مشکلی باشه هر چند آپشنی هست که برای یادگیری زبان بعدا به درد می خوره
    همین پیشنهادی چیزیم دارید بگید چون من اصلا هیچ نظری راجع به این نوع هدفن ها ندارم مثلا بولوتوثش خوبه یا اینفرارد و یا سیستم دیگه ای
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

klipssch S4 مناسب سبک متال نیست؟ -یا منظورتون همون ای‌پی630 بود؟
    منظورم با Klipsch بود هر چند که می شه ازش استفاده کرد اما با توجه به اینکه می دونم اونایی که عاشق متال هستند چه نوع صدایی رو می پسندند صدای هر هدفونی رو نمی پسندند به همین خاطر پشت بند هر هدفونی اینو رو طبق عادت اضافه میکنم البته عادت که چه عرض کنم به اجبار که شر نگیرم (:
    klipsch S4 چنده؟
    حدود 100 تومن البته قیمت دقیق ندارم
    تقلبی هم داره یا راحت می‌تونم خرید کنم؟
    تا دلتون بخاد تقلبی داره البته نه اینکه اینجا بلکه تمام فروشگاههای خارجی ولی تا جایی که دوستان اینجا خرید کردند و اطلاع دارم اغلب موجودی اینجا اصلی هستند البته تا قبل از این پست
    بعدم این آشنای ما خـــعلی هم آشنا نیست، اندکی رودربایستی هم داریم باهم، بازم تاکید شما اینه که shure بگیرم، آخه آدم منت کسی رو نکشه بهتره طبعا!!
    من به شخصه حاضرم برای چیزی که فکر میکنم درسته و بهتره اینکار رو بکنم به هر حال چاره ای نیست باید ساخت و زیاد خودتون رو ناراحت این مسئله نکنید چون به زودی و همینکه هدفون دستتون رسید همه جیز فراموش میشه و خوبی هاش به جا می مونه و تازه می شه یه خاطره شیرین و این لذت بخشه نه اینکه همه چیز دم دستتون باشه و ارداده کنیم و نیم ساعت بعد پیک زنگ در خونه رو بزنه و بگه این هدفون . . .
    ضمنن از برند‌های "AKG"و سنهایزر و این‌ها چیزی مناسب حال نیست؟
    چرا هست
    1. CX300-II Precision
    2. OMX180

پی‌نوشت بی‌ربط: یه هدفون ارزون سنهایزر هست یازده‌هزارتومان، می‌خوام یدونه بخرم صرف داشتن سنهایزر، آیا واقعا سنهایزر هدفون یازده تومنی داره؟ اگه آره آیا ارزش خریدن داره؟ اگه آره از کجای تهران؟

SENNHEISER
    MX80
    11,000
    به شخصه تست نکردم اما با نمایندگی سنهایزر که صحبت می کردم ایشون تایید کردند که اصل هست و قیمت پایینش دلیل تقلبی بودنش نیست به هر حال نمایندگی جدید سنهایزر نامدارن اسمش هست و سایتشون هم به همین نام هست توی گوگل سرچ کنید

لطفا اسم لاتین رو بکار ببرید تا رتبه این تاپیک توی گوگل بالا بره تا از شر سایتهای تبلیغاتی راحت بشیم به هر حال تلفظ صحیح Klipsch = کلپش = K lip sh

ممنون و سپاس‌گزار[/QUOTE]

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من یه هدفن بیسیم می خوام بخرم و اینجا از دوستان صاحب نظر می خوام که چند مدلی که به کار من می آید را معرفی کنند که ببینم کدومو بخرم
    اولا این هدفن را می خوام بیشتر برای گوش کردن به صدای فیلم برای تقویت زبان برای کسی که یه مقدار گوشش ضعیفه و بنابراین برای شروع کار فیلم دیدن به زبان اصلی به نظر من یکی از مشکلاتش نشنیدن کامل صدای فیلم است و بلند کردن صدای تلویزیون یا دستگاه های دیگه غیر از اینکه ممکن به دلیل ایجاد مزاحمت مقدور نباشه معمولا باعث بهتر شنیدن نمی شه پس فکر کردم احتمالا هدفون می تونه کارآمد باشه برای اول کار
    پس مشخصاتی که من دارم براش می شه
    بی سیم باشه
    کیفیت صدای قابل قبولی برای فیلم داشته باشه
    صدای بلندی هم داشته باشه
    راحت رو گوش جا بشه یعنی از این تو گوشی ها نباشه آدم باهاشون راحت باشه
    دستگاه فرستندشم به خروجی های استاندارد هدفن بخوره
    اگه فرستندش به یو اس بی هم بخوره بد نیست ولی حتما به خروجی استاندارد هدفن بخوره
    قیمتشم مناسب باشه چون فکر نمی کنم این چیزی که من می خوام لازم باشه کیفیتش اندازه ی هدفن های بازی و یا آهنگ حرفه ای باشه
    میکروفون هم نداشته باشه فکر نمی کنم مشکلی باشه هر چند آپشنی هست که برای یادگیری زبان بعدا به درد می خوره
    همین پیشنهادی چیزیم دارید بگید چون من اصلا هیچ نظری راجع به این نوع هدفن ها ندارم مثلا بولوتوثش خوبه یا اینفرارد و یا سیستم دیگه ای
    ممنون
    سلام به شما
    بودجه در نظر گرفته شده خودتون رو اعلام میکرید خیلی بهتر بود
    به هر حال به ترتیب قیمت:
    1. رادیویی دیجیتالی
    2. بلوتوث
    3. اینفرارد
    4. رادیویی آنالوگ

از نظر کیفیت صدا هم به همون ترتیب بالا دسته بندی می شن
    قیمت حدودی هر دسته:
    1. از 200 تومن الی 3 میلیون تومن
    2. از 50 تومن الی 500 تومن
    3. از 50 تومن الی 200 تومن
    4. از 20 تومن الی 100 تومن

از نظر راحتی کاربرد بستگی به نوع استایل مورد نظر داره که می شه:
    1. فول سایز برای تماشای تلویزیون و موسیقی حرفه ای
    2. هدفون معمولی برای آموزش زبان و موسیقی
    3. تو گوشی برای موسیقی

البته اغلب نمونه های بی سیم گروههای اول و دوم هستند و گروه سوم قیمت بسیار بالایی دارند چون کاربردشون حرفه ای تر هست و مدلهای هدفون معمولی هم به دلیل تنوع کم محصولات به راحتی گیر نمیاد و می مونه فول سایزها که اغلب موجوده و تا فراموش نکردم مدلهای توگوشی نمونه های ارزون قیمتشون میشه بلوتوث ها یا همون هندزفری های مبایل هر چند که برای کاربردهای طولانی مدت به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند

با توجه به این توضیحات، مشخصات هدفون مورد نظرتون رو بگید تا دوستان بهتر بتونن به شما برای انتخاب هدفون مناسب کاربردتون کمک کنند

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به شما
    بودجه در نظر گرفته شده خودتون رو اعلام میکرید خیلی بهتر بود
    به هر حال به ترتیب قیمت:
    1. رادیویی دیجیتالی
    2. بلوتوث
    3. اینفرارد
    4. رادیویی آنالوگ

از نظر کیفیت صدا هم به همون ترتیب بالا دسته بندی می شن
    قیمت حدودی هر دسته:
    1. از 200 تومن الی 3 میلیون تومن
    2. از 50 تومن الی 500 تومن
    3. از 50 تومن الی 200 تومن
    4. از 20 تومن الی 100 تومن

از نظر راحتی کاربرد بستگی به نوع استایل مورد نظر داره که می شه:
    1. فول سایز برای تماشای تلویزیون و موسیقی حرفه ای
    2. هدفون معمولی برای آموزش زبان و موسیقی
    3. تو گوشی برای موسیقی

البته اغلب نمونه های بی سیم گروههای اول و دوم هستند و گروه سوم قیمت بسیار بالایی دارند چون کاربردشون حرفه ای تر هست و مدلهای هدفون معمولی هم به دلیل تنوع کم محصولات به راحتی گیر نمیاد و می مونه فول سایزها که اغلب موجوده و تا فراموش نکردم مدلهای توگوشی نمونه های ارزون قیمتشون میشه بلوتوث ها یا همون هندزفری های مبایل هر چند که برای کاربردهای طولانی مدت به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند

با توجه به این توضیحات، مشخصات هدفون مورد نظرتون رو بگید تا دوستان بهتر بتونن به شما برای انتخاب هدفون مناسب کاربردتون کمک کنند

شما هم موفق باشید.
    با توجه به چیزی که شما گفتید ترجیح می دم قیمت زیر 100 تومن باشه.
    به نظرم با توجه به کاری که قراره باهاش بکنند همون گروه 2 که هدفن معمولی برای آموزش زبان و موسیقی است برام خوب باشه (گفتم که می خوام باهاش برای آموزش زبان فیلم گوش کنند)
    چون اون نمونه های موبایلی که به دردم نمی خوره
    فول سایزها هم باید قیمت بالایی داشته باشند ولی همان طور که گفتی اگر معمولی ها گیر نیاید اونوقت یک فول سایز با قیمت کم هم ممکنه به دردم بخوره چون حتما لازم نیست آپشن های متنوعی داشته باشه همین که صدای فیلمو واضح پخش کنه کافیه

راستی لازم نیست خیلی دوربورد باشه فکر کنم زیر 10 متر برد داشته باشه کافیه برای فاصله ی تلویزیون تا شنونده برای استفاده ی داخل خانه

و حتما به خروجی های استاندارد هدفن بخوره یعنی خودش فرستنده داشته باشه

فکر کنم جواب دادم به سوالات مطرح شده اگر آپشن دیگه ای هست که باید اونو هم مشخص کنم بگم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ?

این رفیق ما گفت تا عید معلوم نیست که خودش یا کسی از مالزی بیاد ایران. پس قضیه shure 215 تا نوروز اقلن منتفیه :(

حالا سوال من از اهل فنِ اینه که جدن راه نداره یه‌چیزی از همین تهرون خودمون بگیرم؟
    اگر باز می‌گید تا عید صبر کنم، بروی چشم. لاکن از اونجایی که به شدت ذوق داشتن یه هدفون با شفافیت صدای بیش‌تر دارم. با توجه به سبک موسیقی که گوش می‌دم -راک- پیشنهاداتتون تو این سه تا برندی که من با خوندن این تاپیک فهمیدم سرشون به تنشون می‌ارزه چیه، و در نهایت کدوم‌ها رو به عنوان کاندیداهای نهایی معرفی می‌کنید؟

sennheiser
    ّAkg
    klipsch
    t jays

منظورم اینه که اگه پایه‌اید که بی‌خیال shure شم، البته اگر، اون‌وقت از چهار برند بالا چیا رو توصیه می‌کنید، و درنهایت کدومش می‌تونه بهترین و بهینه‌ترین انتخاب واسه یه هدفون توگوشیِ حدود 90یا100 هزارتومنِ با تفکیک‌صدا و باس قابل قبول باشه؟

پ.ن: شرمنده که با این وسواسم هی وقتتون رو می‌گیرم.

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه خوشحالم از اینکه در جمع شما هستم!من یه هدفون in ear میخواستم برای cowon j3 و گوشی اکسپریا سونی اریکسون !راک و بیشتر متال گوش میکنم فقط هم کیفیت صدا مد نظرم هست! همچنین به نظر شما میتونم یه هدفون بهتر بگیرم که با گوشی : صدای عالی مثل کووان داشته باشم و دیگه اونو نخرم؟!! یا تفاوت زیادی میکنه؟خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •