تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 624 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه همساده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام

یه آنتن هست که عکسشو هم میزارم ازش سوال دارم.

تو عکس زیر اون سه تای پشتی که به رنگ قرمز هست رو میشه به دو طرف گذاشت. هم به طرف جلو و هم به طرف پشت. حالا میخواستم بدونم هر جوری بزاریم اشکالی نداره؟ اگه کسی میدونه بگه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو عکس زیر هم دو تا سیم که تو کابل آنتن هست یکی رو به سمت راستی یکی به سمت چپی باید وصل کرد نه؟ با فلش نشون دادم تو عکس معلومه کدومو میگم.

دم شما گرم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

این جواب بود یا یه چیز دیگه؟!!!!!
    منظورتونو که نفهمیدیم. من که سوال کردم!

سلام .
    با توجه به حالت آنتن اون سمتی که قرمز هست رو به طرف جلو قرار بده.
    در مورد تصویر آخر بله قسمت رشته ایه سیم به هر دو طرف باید وصل بشه و مغزی هم به وسط.
    تو عکس زیر به سمت جلو هست یعنی اینجوری بزارم؟ الان اون سه تا رو اینجوری گذاشتم:

به طرف خودم هم همینطوری:

یعنی اینجوری باشه؟ به نظرتون چه فرقی تو، به سمت جلو و عقب گذاشتن هست؟!

و اون فیش هم گفتید وسط مغزش رو بزارید. وسط چیزی نیست. یعنی وسط جایی که اون دو شاخه سمت راستی و چپیش هست به آنتن وصل میشه. یعنی دقیق تر بگم پیچ هست اون وسطی.
    حالا چی؟ به نظرم مغزش به یه سمت و رشته ای اش به یه سمتی وصل کنم بس باشه.
    Last edited by Ghaioom; 29-12-2012 at 12:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    من از گیرنده دیجیتال داخلی خود تلویزیون برای دریافت شبکه های دیجیتال استفاده می کنم اما مدتی هست که تصاویر دچار فریز می شوند و برای چند لحظه کوتاه صدا و تصویر قطع می شود... تو گزینه های تلویزیون که نگاه می کنم Signal Quality رو زده 100 درصد و Signal Strenght رو زده 94 درصد ولی گاهی برای یه لحظه کوتاه Signal Quality به 10 یا حتی صفر می رسه و همین باعث خرابی تصویر می شه.... نمی دونم مشکل از کجاست!!! در ضمن از آنتن هوایی استفاده می کنم... دوستان کسی تجربه مشابه داره؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

درود
    من از گیرنده دیجیتال داخلی خود تلویزیون برای دریافت شبکه های دیجیتال استفاده می کنم اما مدتی هست که تصاویر دچار فریز می شوند و برای چند لحظه کوتاه صدا و تصویر قطع می شود... تو گزینه های تلویزیون که نگاه می کنم Signal Quality رو زده 100 درصد و Signal Strenght رو زده 94 درصد ولی گاهی برای یه لحظه کوتاه Signal Quality به 10 یا حتی صفر می رسه و همین باعث خرابی تصویر می شه.... نمی دونم مشکل از کجاست!!! در ضمن از آنتن هوایی استفاده می کنم... دوستان کسی تجربه مشابه داره؟
    بله عزیز، بله!!
    شرایط نامساعد جوی، فرستنده ضعیف سیگنال از طرف صدا و سیما!!! و قص علی هذا

5. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تو عکس زیر به سمت جلو هست یعنی اینجوری بزارم؟ الان اون سه تا رو اینجوری گذاشتم:

به طرف خودم هم همینطوری:

یعنی اینجوری باشه؟ به نظرتون چه فرقی تو، به سمت جلو و عقب گذاشتن هست؟!

و اون فیش هم گفتید وسط مغزش رو بزارید. وسط چیزی نیست. یعنی وسط جایی که اون دو شاخه سمت راستی و چپیش هست به آنتن وصل میشه. یعنی دقیق تر بگم پیچ هست اون وسطی.
    حالا چی؟ به نظرم مغزش به یه سمت و رشته ای اش به یه سمتی وصل کنم بس باشه.
    بله با توجه به عکس اول همونطوری قرار بدید.اینکه جلوش کدوم وری باشه معمولا بستگی به طراحی آنتن داره و مهمه.من با توجه به مجل قرار گیری جعبه تقسیمش گقتم چون جعبه تقسیم رو عقب آنتن کار میذارن.
    در مورد اتصالات معمولا رشته ها به دو طرف وصل میشن و مغزی به وسط حالا شما امتحان کن.رشته ای رو به یک طرف و مغزیش هم به طرف دیگه بزن ببین سیگنالت چجوریه.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز آخه چرا یهو اینجوری شده؟ قبلا همچین مشکلی نداشتم!!! میشه توضیح بدی دقیقا مشکل شما تو دریافت شبکه های دیجیتال چیه و از چه زمانی شروع شده؟

راستش تو فکر این بودم که کابل آنتن رو عوض کنم و از این صادراتی های کرمان بخرم... نه اینکه نمی دونم مشکل از کجاست واسه همین مجبوریم از راه آزمون و خطا مشکل رو حل کنیم...!

اگه نشه باز باید یه دکل بزنیم آنتن رو بفرستیم اون بالا...!

من با سایت صدا و سیما که ظاهرا مرتبط با همین مشکل هست مکاتبه کردم جالبه که جواب دادن گفتن آقا این مشکل رو فقط شما دارید... همه مردم بدون مشکل دارن شبکه ها رو می گیرن... حالا این فقط مشکل منه و یا دیگران هم هستند؟؟

اینجا می تونید سوالتون رو مطرح کنید و کد رهگیری بهتون می دن و می تونید جواب رو پیگیری کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان عزیز تجربیاتشون رو در مورد مشکل مشابه و در صورت امکان راه حل اون بیان کنننننننننننننننننند!
    Last edited by sound.vision; 29-12-2012 at 18:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز آخه چرا یهو اینجوری شده؟ قبلا همچین مشکلی نداشتم!!! میشه توضیح بدی دقیقا مشکل شما تو دریافت شبکه های دیجیتال چیه و از چه زمانی شروع شده؟

راستش تو فکر این بودم که کابل آنتن رو عوض کنم و از این صادراتی های کرمان بخرم... نه اینکه نمی دونم مشکل از کجاست واسه همین مجبوریم از راه آزمون و خطا مشکل رو حل کنیم...!

اگه نشه باز باید یه دکل بزنیم آنتن رو بفرستیم اون بالا...!

من با سایت صدا و سیما که ظاهرا مرتبط با همین مشکل هست مکاتبه کردم جالبه که جواب دادن گفتن آقا این مشکل رو فقط شما دارید... همه مردم بدون مشکل دارن شبکه ها رو می گیرن... حالا این فقط مشکل منه و یا دیگران هم هستند؟؟

سلام.
    مشکل مال شماست ظاهرا چون نه من دارم و نه اطرافیانم.
    احیانا کسی مقابل آنتنتون در حال ساختمون سازی نیست؟
    بهرحال عوامل مختلفی هست.ممکنه با گذر زمان و باد و بارون سیم شما از بالا شل شده باشه.نقش کابل هم که خیلی مهمه.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    مشکل مال شماست ظاهرا چون نه من دارم و نه اطرافیانم.
    احیانا کسی مقابل آنتنتون در حال ساختمون سازی نیست؟
    بهرحال عوامل مختلفی هست.ممکنه با گذر زمان و باد و بارون سیم شما از بالا شل شده باشه.نقش کابل هم که خیلی مهمه.
    والا ساختمان سازی می تونه تاثیر گذار باشه چون ماشالله هر روز یه ساختمون دور و بر ما سبز می شه!
    فعلا که مچینگ آنتن خریدم ولی فکر کنم به قول شما سیم رو هم عوض کنم فکر بدی نباشه... فقط می خوام سیمی باشه که کمترین نویز رو بگیره...تو بازار پر سیم های 75 اهم چینی هست که می گن تمام مس هست ولی به نظرم خیلی مرغوب نیومدند... کابل صادراتی کرمان هم هست که فکر کنم خریدش منطقی تر باشه.... قدیم یه سیم های ژاپنی دیده بودم که هم مغزیش شیلد بود و هم دو لایه روکش مسی هم زیر و روی سیم بود ولی حیف که الان پیدا نمی شه....

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

والا ساختمان سازی می تونه تاثیر گذار باشه چون ماشالله هر روز یه ساختمون دور و بر ما سبز می شه!
    فعلا که مچینگ آنتن خریدم ولی فکر کنم به قول شما سیم رو هم عوض کنم فکر بدی نباشه... فقط می خوام سیمی باشه که کمترین نویز رو بگیره...تو بازار پر سیم های 75 اهم چینی هست که می گن تمام مس هست ولی به نظرم خیلی مرغوب نیومدند... کابل صادراتی کرمان هم هست که فکر کنم خریدش منطقی تر باشه.... قدیم یه سیم های ژاپنی دیده بودم که هم مغزیش شیلد بود و هم دو لایه روکش مسی هم زیر و روی سیم بود ولی حیف که الان پیدا نمی شه....
    برای خرید سیم یا کرمان بگیر و یا ماهان.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم کرج این مشکل را داشتم. آنتن هم از این بوستردارها بود. تصویر فریز میشد و برفکی و بعد درست میشد. اول سیم را عوض کردم فایده نداشت. بعد رفتم از این آنتنهای معمولی شاخه ای کوچک به قیمت 5 هزار تومان خریدم و مشکلم حل شد! شما آنتنت چیه؟

15. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •